Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie
Aqualectra logo

april 2021   
 

Nieuwsbrief 

Zalmhaven Rotterdam foto
DE ZALMHAVEN, ROTTERDAM
De Zalmhaven wordt de nieuwe blikvanger aan de Rotterdamse skyline. Met 215 meter wordt dit de hoogste woontoren van de Benelux. Twee flankerende torens vormen een visuele trap naar het lager gelegen Scheepvaartkwartier.

Aqualectra is leverancier van hoofd- en onderverdelers voor dit mooie project in Rotterdam. Hoofd- en onderverdeelinrichtingen vormen voor Aqualectra een belangrijke activiteit en worden vakkundig samengesteld in een geheel eigen, volledig ingerichte werkplaats, compleet met koperwerkstraat.

De Zalmhaven omvat een toren van 215 meter, geflankeerd door twee gebouwen van 70 meter hoog. Het project omvat zowel koop- als huurwoningen. In de hoge toren komen appartementen, kantoren, een café en een restaurant op de 57e verdieping. In de midrise, die deels aan het nieuw in te richten park aan de Gedempte Zalmhaven liggen, worden appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd. De eerste woningen worden naar verwachting in 2022 opgeleverd. Daarnaast komt er een grote gedeelde daktuin voor bewoners, een parkeergarage en mogelijk een restaurant met uitzicht over Rotterdam.
 
Klik hier voor onze producten en diensten
Mark & Jan foto
EEN NIEUWE ACCOUNT MANAGER

Na bijna 9 jaar, als account manager actief te zijn geweest voor Aqualectra, zal Jan Kooij op 30 april 2021 stoppen met zijn werkzaamheden, waarna Jan eind juni 2021 volop zal gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Wij bedanken Jan voor zijn enorme gedrevenheid en inzet in het onderhouden van de contacten met de relaties van Aqualectra en wensen hem heel veel geluk en gezondheid voor de toekomst!

Graag zouden wij al onze relaties een gelegenheid geboden hebben om persoonlijk afscheid van Jan te kunnen nemen, in de vorm van een afscheidsreceptie, echter vinden wij dit in verband met COVID-19 niet verantwoord. Vandaar dat wij u informeren langs deze weg.

De rol van Jan zal worden overgenomen door Marc van Leuven. Hij zal samen met de account managers van Aqualectra ervoor zorgen dat de belangen van onze relaties optimaal behartigd worden. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om contact met hen op te nemen.

HVAC: Raymond Slangen
Industrie & Infra: Tjerk de Jong
Industriële Automatisering: Marc van Leuven
Energiedistributie Laagspanning: Michel Vroone
Middenspanning: Paul Gerritsen
O.E.M. en machinebouwers: Marc van Leuven
 
Klik hier voor onze actuele vacatures
Federatie Paneelbouw logo
Aqualectra heeft begin dit jaar wederom aangetoond te voldoen aan alle aspecten die nodig zijn om hét Kwaliteitslabel Paneelbouw te mogen voeren. 'Het waarborgen van de kwaliteit van schakel- en besturingspanelen, ter stimulatie en het behoud van de Paneelbouw- én de maakindustrie in Nederland, is het motto van de Fedet sectie Paneelbouw.'
Siemens & Eaton logo's

Ook hebben er audits van onze partners EATON en SIEMENS plaatsgevonden. Tijdens deze audits hebben wij onze inzet en toewijding aangetoond, om samen met onze partners een maximale bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.

Voor ons is elke audit een leermoment, aldus directeur Tom Stringer, ook al is het maar doordat je toch weer even op een andere manier wordt gedwongen naar je eigen organisatie te kijken. We hebben een prachtige organisatie die gewend is om kwaliteit te leveren en samen te werken zodat de klant optimaal bediend wordt.
 
Klik hier voor onze certificeringen
LinkedIn
Facebook

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: +31(0)88 54 54 800  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list

Ga naar de website!
Vind ons kantoor
Share Share
Share Share
Forward Forward


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp