Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

September 2015
 

Nieuwsbrief

BEURS ELEKTROTECHNIEK

Kom langs, op de beurs Elektrotechniek te Utrecht en laat u inspireren en informeren over onze producten en diensten tijdens een bezoek aan onze stand (09.A041).
 
De beurs Elektrotechniek is dit jaar volledig vernieuwd met vier toepassingsgebieden: industrie, woning, utiliteitsbouw en infrastructuur & energie, hier worden de nieuwste innovaties in de praktijk gebracht. U bent van harte welkom van dinsdag 29 september t/m vrijdag 2 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht.
 
Ook dit jaar is er weer een uitgebreid activiteitenprogramma met seminars georganiseerd door diverse partijen. Meld u snel aan via onderstaande button en bestel uw gratis entreekaarten. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op onze stand, graag tot ziens op de beurs!
 
Bestel hier uw gratis entreekaarten

MVO CERTIFICERING

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Aqualectra meer dan het sponsoren van goede doelen. Aqualectra denkt bij MVO aan combinaties als stimuleren van techniek in het onderwijs, veiliger en prettiger werken en daarmee een hogere productiviteit bereiken en het terugdringen van milieubelastende factoren als resultaat van onze bedrijfsvoering.

Aqualectra volgt hierin haar eigen weg met als doel een verbeterde leefomgeving maar tegelijkertijd een efficiëntere en effectievere organisatie met een gezonde toekomst. In de missie van Aqualectra is ervoor gekozen om MVO volledig integraal onderdeel te laten zijn van haar identiteit. Om dit te bekrachtigen zijn wij ons aan het voorbereiden, zodat wij in november 2015 gecertificeerd zijn voor het MVO-prestatieladder certificaat, niveau 3.

Lees meer over MVO op onze website

AQUALECTRA GAAT DRAADLOOS

Aqualectra heeft een nieuwe, draadloze oplossing geïmplementeerd die probleemloos mee kan groeien met onze ambities. De oplossing is gebaseerd op access points en cloud management van Aruba Networks. Aqualectra maakt gebruik van de 'Lean methodiek' en kan nu de projecten binnen het productieproces, gebruik makend van draadloze scan-tablets, optimaal volgen. Daarnaast heeft Aqualectra geïnvesteerd in het makkelijker toegang krijgen voor bezoekers tot het draadloos netwerk.

Website
LinkedIn
Google Plus
Facebook

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: 072 576 18 00  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list

Vind ons kantoor