Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

september 2018  
 

Nieuwsbrief 

Elektro- & Installatievakbeurs Hardenberg, standnummer 903
Volgende week opent de Elektro- & Installatievakbeurs Hardenberg haar deuren en Aqualectra is als merkonafhankelijke leverancier, producent van hoogwaardige elektrische panelen en leverancier van kennis, diensten en totaaloplossingen aanwezig in hal 5, standnummer 903.

Tijdens de beursdagen kunt u bij Aqualectra diverse kennissessies bijwonen. Sessie omtrent het gebruik van high efficiency motoren en wat voor impact heeft het gebruik van frequentie regelaars op uw installatie. Hoe zit het met de power quality en de warmtehuishouding in mijn installatie? Waar moet ik rekening houden met EMC en hoe dan? Vragen die in de praktijk veel gesteld worden en die tot grote problemen en uitval van installatieonderdelen kunnen leiden.

We staan voor u klaar op standnummer 903. De praktijkervaring en oplossingen worden op eenvoudige, duidelijke wijze in beeld gebracht. Na een bezoek aan onze stand kunt u, met hernieuwde kennis en inzichten, uw installaties met andere ogen tegemoet treden.
Klik hier voor een gratis toegangskaart met registratiecode 61818253

ONZE KLANTEN ZIJN TEVREDEN!

Aqualectra wordt gewaardeerd met een 7,8

Onder ca. 400 klanten wordt 2x per jaar een enquête uitgezet. Een korte vragenlijst die maar 5 minuten tijd kost om in te vullen. Ruim 32 % van de aangeschreven klanten heeft doormiddel van het invullen van de vragenlijst, positief gereageerd op deze korte vragenlijst. We zijn blij dat er volop gebruik gemaakt is van het ‘vrije’ opmerkingen veld, want natuurlijk willen we graag weten wat er speelt en wat we kunnen verbeteren.

Opmerkingen zijn door Aqualectra al tijdens het onderzoek intern opgepakt en waar nodig met de klant besproken. Een directe opvolging geven, aan de opmerkingen vanuit de klant, zorgt voor een mooi beeld over hoe tevreden onze klant is over Aqualectra. Met een 25-tal vragen, opmerkingen, een paar klachten en veel schouderklopjes zijn er trends en kansen zichtbaar geworden en kunnen wij ons hierin verder verbeteren. Onze klanten zijn tevreden en geven ons een 7,8 op basis van onze geleverde diensten en producten.

- Aqualectra is een betrouwbare partner zo blijkt uit dit onderzoek;
- Er is een hoog kennis niveau binnen Aqualectra;
- Prijs/ kwaliteit is marktconform;
- Engineering kan binnen enkele productgroepen nog verder verbeterd worden;
- De reactietijd van ons op de (aan)vraag en ontzorgen van de klant vraagt soms wat extra aandacht.

Dit zijn kansen die we nu en natuurlijk met z’n allen oppakken om daarmee onze kwaliteit en tevredenheid nog verder te verhogen.

Heeft u ons MVO jaarverslag 2017 al gelezen?
LinkedIn
Facebook
Google Plus

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: +31(0)88 54 54 800  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp