Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

februari 2016  
 

Nieuwsbrief 

SMART INDUSTRY AMBASSADEUR

Nederland beschikt over een industrie van wereldklasse. Talloze grote en kleine bedrijven behoren in hun markt tot de wereldtop. Dit is iets om trots op te zijn, maar geen reden tot zelfgenoegzaam achterover leunen vinden wij. De wereld verandert namelijk snel. De globalisering zet onverminderd door, de economische realiteit dwingt bedrijven om concurrerend te blijven.

Aqualectra ziet de trend waarbij maatwerk steeds sneller geleverd moet worden ook. Tegelijkertijd is er een technologische ontwikkeling die haar weerga niet kent; de 4e industriële revolutie wordt deze ook wel genoemd. Deze revolutie kenmerkt zich door een verregaande digitalisering van de industrie. Hoge eisen worden gesteld aan bedrijven om zich steeds weer en steeds sneller aan te passen aan deze economische realiteit. Dit vereist een transitie van de industrie naar een digitale wereld waarin ICT diep doordringt in alle facetten van het productieproces.

Achterover leunen is geen optie volgens ons dus zijn we ambassadeur geworden van het smart industry initiatief.

 
Meer informatie over het initiatief smart industry

TEVREDEN OVER ONZE KWALITEIT

Begin van deze week zijn wij weer ons jaarlijkse onderzoek gestart onder onze klanten. Wij vinden het erg belangrijk om te weten wat deze belangrijke stakeholder vindt over onze kwaliteit, onze leveringsbetrouwbaarheid en over diverse ontwikkelingen binnen Aqualectra. De resultaten van dit onderzoek worden, zoals bekend, opgepakt en uitgewerkt. Dit doen wij omdat onze klanten als belangrijke stakeholder mee moet kunnen sturen en mee moet kunnen denken om zo een nog betere samenwerking tot stand te brengen. Ook dit jaar hopen wij weer op een hoge respons om een betrouwbaar beeld te kunnen vormen over zaken waar we samen op kunnen schakelen. Het resultaat zullen wij uiteraard delen!

Verbeteren en vernieuwen


Wij produceren besturingskasten en panelen, regelkasten, HVAC-kasten, middenspanning en laagspanningsverdeelinrichtingen, en vele producten voor de gebouwautomatisering.

In ons productieproces, welke is ingericht volgens de Lean methodiek, stellen wij producten samen met behulp van gespecialiseerde monteurs en geavanceerde apparatuur, waaronder koperbewerkingsstraat, een CNC-gestuurde boor-/freesinstallatie en een CNC-gestuurde plasmasnijder.

Op dit moment zijn wij een pilot gestart om te onderzoeken of wij het voortraject kunnen optimaliseren met QRM als methode. Maatwerk met een steeds kortere doorlooptijd is een behoefte in de markt waar Aqualectra graag op inspeelt door steeds weer te verbeteren en te vernieuwen.
LinkedIn
Facebook
Google Plus

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: 072 576 18 00  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor