Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

juli 2016  
 

Nieuwsbrief 

Klik hier voor het Siemens ALPHA partner certificaat
Klik hier voor het ABB System pro E partner certificaat

DUIDELIJKE KEUZES MET STRATEGISCHE PARTNERS

Aqualectra heeft, samen met haar strategische partners voor energiedistributie, duidelijke keuzes gemaakt voor kwaliteit, flexibiliteit en inzetbaarheid. Ondanks de al jarenlange zeer intensieve samenwerking en partnercontracten met deze vooraanstaande fabrikanten, is deze samenwerking recent nog eens extra bekrachtigd met de ontvangst van een aantal prachtige certificaten.
 
Hieronder geven wij u een overzicht van de fabricaten, welke wij met trots mogen leveren binnen de wereld van de energiedistributie.
 
  • Als ABB System pro E Panel Builder Partner levert Aqualectra ArTu-K, Triline en Pro E Power hoofd- en onderverdeelsystemen tot een nominale stroom van 6300A.
     
  • Als Eaton Paneelbouw Partner levert Aqualectra Halyester, xEnergy Basic & Light, xEnergy Main en Modan verdeelsystemen tot een nominale stroom van 6300A.
     
  • Als Siemens ALPHA+ Partner levert Aqualectra ALPHA en SIVACON S4-verdeelsystemen tot een nominale stroom van 4000A.
 
Daarnaast voert Aqualectra, voor een aantal niche markten, verdeelsystemen van Rittal Ri4Power tot een nominale stroom van 5500A, maar ook Cubic verdeelsystemen, tot een nominale stroom van 7000A, deze laatste kunnen wij u indien gewenst ook leveren conform UL/CSA.
 
Uiteraard is Aqualectra door al deze fabricaten gecertificeerd en in staat en bevoegd zelfstandig en onder volledige eigen verantwoordelijkheid deze verdeelsystemen te ontwerpen, te calculeren en volgens alle daarop van toepassing zijnde eisen en normen (o.a. IEC 61439) te bouwen, te testen en op te leveren.
 
Door de breedte in deze systemen is Aqualectra in staat om haar relaties verdeelsystemen te leveren conform hun persoonlijke voorkeur. Indien er geen voorkeur is zal er per situatie altijd voor de meest optimale toepassing worden gekozen.

VCA* CERTIFICAAT GERICHT OP VEILIGHEID GEZONDHEID EN MILIEU

Aqualectra is klaar voor certificering en wil met het behalen van dit certificaat niet alleen onderstrepen hoe belangrijk wij beleid en naleving op het gebied van VGM (veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu) vinden maar dat wij middels dit certificaat ook willen aangeven dat VGM integraal onderdeel is van onze bedrijfsvoering. Wij voldoen ten minste aan de wettelijke eisen, voortvloeiend uit de Nederlandse wetgeving, eisen gesteld in de VGM checklist aannemers niveau VCA* en eisen gesteld in  het MVO P certificaat niveau 3, wat verwacht mag worden van een betrouwbare partner als Aqualectra.
Intentieverklaring en beleid VGM
LinkedIn
Facebook
Google Plus

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: 072 576 18 00  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp