Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

Oktober 2015 
 

Nieuwsbrief 

Uitnodiging voorlichtingsbijeenkomst:

DUURZAAM DOOR TE LEREN VAN ELKAAR

Duurzaam personeelsbeleid creëert meerwaarde voor zowel uw organisatie als uw medewerkers. De gezondheid, betrokkenheid en werktevredenheid van de medewerkers wordt positief beïnvloed, wat ten goede komt aan de productiviteit en continuïteit binnen uw organisatie.

Er zijn twee vormen van duurzaam personeelsbeleid; horizontaal en verticaal beleid. Horizontaal personeelsbeleid is gericht op de ontwikkeling en specialisatie binnen de huidige werkzaamheden van de werknemer. Verticaal personeelsbeleid geeft medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen met als doel groei binnen de organisatie.

Laat u inspireren door een kijkje in de keuken te nemen, op de toepassing van duurzaam personeelsbeleid binnen Aqualectra. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij tevens de highlights van onze Lean methodiek toelichten; een methodiek gericht op het reduceren van verspilling, met als doel: het vergroten van de waardestroom binnen de organisatie.
 

Uitnodiging  

Wanneer: Donderdag 12 november 2015
Waar:  Aqualectra, Flemingstraat 48, 1702 SL  Heerhugowaard

Programma:
  • Inloop 15.30 uur – 16.00 uur
  • Bijeenkomst 16.00 uur – 17.00 uur
  • Netwerkborrel 17.00 uur – 17.30 uur
  • Einde 17.30 uur
Meld u aan voor deze inspirerende bijeenkomst door op onderstaande button te klikken. Deze button genereert een automatische e-mail waarin u uw naam, bedrijfsgegevens en aantal personen dient in te vullen, zodat wij uw inschrijving kunnen bevestigen.
Ja, ik meld mij aan voor de bijeenkomst

SAMEN STAAN WE STERK

Paneelbouw is een prachtig vak. Om de paneelbouwbranche te versterken en de maakindustrie in Nederland te behouden, heeft de Fedet het initiatief Federatie Paneelbouw opgestart. De sectie Federatie Paneelbouw faciliteert in een vrije uitwisseling van kennis en productcapaciteit en wil daarnaast een collectieve invloed laten gelden op norm- en regelgeving en automatiseringsoplossingen.
 
Aqualectra is als toonaangevend bedrijf in de paneelbouw en leverancier van kennis, producten en diensten nauw betrokken bij de opzet van de Federatie Paneelbouw. Tom Stringer, directeur en eigenaar van Aqualectra zal binnen dit initiatief de rol van voorzitter vervullen.

Voor meer informatie over de Federatie Paneelbouw of om aan te melden, bekijk dan de site van de Fedet via deze link.
Website
LinkedIn
Google Plus
Facebook
Email

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: 072 576 18 00  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor