Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

december 2018  
 

Nieuwsbrief 

Geachte relatie,

Via deze weg wil ik u, namens Aqualectra en al onze medewerkers, bedanken voor de prettige samenwerking in 2018. De vooruitzichten voor 2019 zijn zeker goed te noemen.

Aqualectra bestaat in 2019 40 jaar. Wij zijn er dan ook trots op dat wij u over deze afgelopen periode van dienst mochten zijn met onze producten en diensten en gaan hier natuurlijk graag mee verder. Ons streven is om maximaal bij te dragen aan uw succes.

Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig, gezond en voorspoedig Nieuwjaar.
Ook dit jaar versturen wij geen kerstkaarten en ook geen relatiegeschenken. Het geld dat we hier normaal aan zouden hebben besteed hebben we, in het verlengde van ons MVO beleid, toegevoegd aan onze bijdrage aan goede doelen.

Dit jaar heeft Aqualectra de volgende goede doelen gesteund:
Emma Kinderziekenhuis, Het Praethuis, Stichting De Waaier en het Rode Kruis.
 
Met vriendelijke groet,

Tom Stringer
Algemeen Directeur Aqualectra
Klik hier voor (algemene) informatie over ons MVO beleid
LET’S SAVE THE PLANET, SHALL WE?
 
AQUALECTRA B.V. WIL EEN POSITIEVE LEIDER ZIJN EN EEN VOORBEELD ZIJN VOOR WERKNEMERS, PARTNERS, KLANTEN EN ALLE ANDERE ORGANISATIES. NIET DOOR MINDER CAFEÏNE, THEE OF WATER TE DRINKEN, MAAR DOOR ONZE ORGANISATIE SINGLE USE PLASTIC VRIJ TE MAKEN. ONZE EERSTE STAP IS P.E.T. FREE. P.E.T. IS HET MATERIAAL WAARVAN EENMALIG GEBRUIK WATERFLESSEN WORDEN GEMAAKT.

 
Waterflessen voor eenmalig gebruik hebben immers een grote impact op het milieu. Maar toch worden er elke dag grote hoeveelheden vermijdbaar plastic geproduceerd om deze flessen te maken. We kunnen deze waterflessen voor eenmalig gebruik vermijden, omdat er helemaal geen gebotteld water in onze organisatie nodig is; het meest verrukkelijke water komt rechtstreeks uit de kranen. Door te upgraden naar een P.E.T. vrije werkomgeving, verminderen we plastic vervuiling en bieden onze collega's een schone en gezonde omgeving. Het is maar een kleine stap voor de mens, maar een vloedgolf voorwaarts voor onze oceanen.
 
Waarom zou je überhaupt eenmalig plastic willen gebruiken en water willen uit een P.E.T. flesje? Terwijl wij het schoonste water ter wereld gewoon uit onze kraan kunnen halen? Aqualectra is gestart met het ondertekenen van een P.E.T free pledge en heeft zich aangemeld bij de P.E.T free world. Door ondertekening van deze ‘pledge’ wil Aqualectra een start maken om al onze medewerkers bewust maken van het gebruik van plastic voor eenmalig gebruik en dit alles verbannen. We beginnen met onze toewijding aan P.E.T. free world omdat het belangrijk is bij te dragen aan een schoner en gezonder milieu en onze plastic voetafdruk te verkleinen.
 
We hopen dat we ook andere ondernemers en het thuisfront van onze medewerkers kunnen aanmoedigen om mee te doen en het tij te keren tegen plastic vervuiling.
 
Laten we de planeet redden, oké?
#wegwerpvrij #aqualectrapaneelbouw #paneelbouw
Klik hier om naar de website te gaan van een P.E.T free world
LinkedIn
Facebook
Google Plus

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: +31(0)88 54 54 800  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp