Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

december 2019   
 

Nieuwsbrief 

WIJ WENSEN U PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG, GEZOND EN VOORSPOEDIG NIEUWJAAR.

Ook dit jaar versturen wij geen kerstkaarten en ook geen relatiegeschenken. Het geld dat we hier normaal aan zouden hebben besteed hebben we, in het verlengde van ons MVO beleid, toegevoegd aan onze bijdrage aan goede doelen. Dit jaar heeft Aqualectra de volgende goede doelen gesteund:

Emma Kinderziekenhuis
Stichting 't Praethuys   
Stichting De Waaier
Het Rode Kruis
Stichting de Helpende Hand Heerhugowaard

Aqualectra heeft op 12 december 2019 aangetoond te voldoen aan alle aspecten die nodig zijn om het Kwaliteitslabel Paneelbouw te mogen voeren.

Voor ons is een audit ook altijd een leermoment, aldus directeur Tom Stringer, ook al is het maar doordat je toch weer even op een andere manier wordt gedwongen naar je eigen organisatie te kijken. We hebben een prachtige organisatie die gewend is om kwaliteit te leveren en samen te werken zodat de klant optimaal bediend wordt. We zijn trots dat we geen vermeldenswaardige opmerkingen hebben gekregen tijdens de audit en dat wij nu ook mogen zeggen dat wij in het bezit zijn van hét Kwaliteitslabel Paneelbouw.

Klik hier voor het Kwaliteitslabel Paneelbouw

Aqualectra bestaat 40 jaar!

 
40 prachtige jaren waarin wij met al onze medewerkers, met enorme liefde voor ons vak, steeds weer nieuwe verdeelsystemen, besturingspanelen, elektronica en software hebben mogen ontwikkelen en produceren voor en met onze relaties.
Dit geeft direct aan waardoor Aqualectra bestaansrecht heeft. Door onze medewerkers, producten, diensten en natuurlijk door onze relaties!
 
Iedereen bedankt voor het vertrouwen over de afgelopen 40 jaar. En natuurlijk gaan we gewoon verder met ontwikkelen en waar we goed in zijn, het bouwen van spatzuivere kasten, met als ultiem doel “100% tevreden klanten”.
Klik hier voor onze producten en diensten
LinkedIn
Facebook
Google Plus

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: +31(0)88 54 54 800  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp