Copy
Aqualectra Nieuwsbrief  |  Webversie

juli 2020   
 

Nieuwsbrief 

ONZE KLANTEN ZIJN TEVREDEN!
Aqualectra wordt gewaardeerd met een 8
 
Onder onze klanten wordt 2x per jaar een online enquête uitgezet.
Resultaten en opmerkingen zijn door Aqualectra tijdens het onderzoek intern opgepakt en waar nodig met de klant besproken. Een directe opvolging geven, aan de opmerkingen vanuit de klant, zorgt voor een mooi beeld over hoe tevreden onze klant is en waar onze kansen tot verbetering liggen. Met een 25-tal vragen, opmerkingen, een paar klachten en veel schouderklopjes worden trends en kansen zichtbaar en kunnen wij ons hierin verder verbeteren.
 
Onze klanten zijn tevreden en waarderen ons met een 8 op basis van onze geleverde diensten en producten.
- Aqualectra wordt gezien als een betrouwbare partner;
- Er is een hoog kennis niveau binnen Aqualectra;
- Prijs/ kwaliteit is marktconform;
- Binnen enkele productgroepen liggen kansen tot verbetering m.b.t. engineering;
- Er is behoefte aan verdere digitalisering van werkdocumenten.
 
Dit zijn kansen die we nu en natuurlijk met z’n allen oppakken om daarmee onze kwaliteit en tevredenheid nog verder te verhogen.
 
Klik hier voor onze producten en diensten
VEILIGHEIDSLADDER, TREDE 3 IN 2021
 
Binnen Aqualectra zijn we dagelijks bezig met veiligheid en gezond werken. Aqualectra wil zich begin 2021 gaan certificeren voor trede 3 op de veiligheidsladder en we zijn hier nu de voorbereidingen voor aan het treffen.
 
Definitie van trede 3:
“Het bedrijf heeft bepaald welke veiligheidsregels belangrijk worden gevonden. Het stelt zich kwetsbaar op, neemt verantwoordelijkheid, maar vaak wel uit eigenbelang. ‘Wat levert het mij op?’ De betrokkenheid bij veiligheid en naleving van regels en wetten ligt voornamelijk bij het (hogere) management. Er wordt werk gemaakt van veiligheid en dat wordt gewaardeerd.”
 
Het hanteren van de Veiligheidsladder heeft een brede functie. Het biedt kaders voor veilig werken aan alle partijen die in de diverse branches werkzaam zijn. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen opdrachtgevers, opdrachtnemers of leveranciers. Veiligheid doe je met z’n allen, in de hele keten. Aqualectra wil met deze certificering, zichtbaar maken aan de gehele keten dat wij veilig en gezond werken belangrijk vinden.
 
Klik hier voor onze vacatures
MVO & CO2 UITSTOOT

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, kortweg MVO, staat bij Aqualectra hoog in het vaandel en maakt onderdeel uit van onze missie. Wij zijn altijd actief op zoek naar oplossingen om als organisatie op een positieve manier bij te dragen aan een gezondere en betere leefomgeving. Het vinden van de juiste balans tussen ‘People, Planet en Profit’, staat hierbij centraal.

Aqualectra voert een actief beleid om de uitstoot van CO2 te beperken en de impact op het milieu te minimaliseren. In 2019 hebben we minder gas en minder elektra verbruikt. Hierdoor zien we 30% reductie in onze CO2 uitstoot ten opzichte van 2018. Ten opzichte van de start van het reductiebeleid in 2011 hebben we 60% reductie gerealiseerd op onze jaarlijkse uitstoot.
 
Binnen Aqualectra wordt steeds meer afval gescheiden. Metalen, papier en kunststoffen worden gescheiden en afzonderlijk aangeboden ter recycling. Dat is in 2019 samen goed voor 37.500 kg aan materialen. Door het scheiden van afval en het verzamelen van papier en restafval in onze papier- en restafvalpers, hebben we voorkomen dat er ruim 26.000 kg CO2 in het milieu terecht is gekomen.
 
Lees meer over MVO op onze website
LinkedIn
Facebook

Flemingstraat 48, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoon: +31(0)88 54 54 800  |  info@aqualectra.nl

unsubscribe from this list 

Ga naar de website!
Vind ons kantoor
Share Share
Share Share
Forward Forward


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aqualectra b.v. · Flemingstraat 48 · Heerhugowaard, 1704 SL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp