Copy
logo Natuurtuin 't Loo

Kom Zondag 25 juni van 12.00 - 17.00 naar de Eco Natuurmarkt voor een leuk en inspirerend dagje uit. Er is veel te zien en te doen. Daarom is deze nieuwsbrief helemaal gewijd aan deze markt en geven we je een indruk van wat er allemaal georganiseerd is door onze vrijwilligers.

Entree: 2 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.
Als je ter plekke donateur wordt van Natuurtuin 't Loo voor 12,50 euro per jaar hoeft je hele gezin geen entree te betalen.

www.natuurtuin.org/eco-natuurmarkt

De Stella Lux van de TU/e is een fantastische auto voor het hele gezin vol met duurzame technologie. Kom hem bekijken en krijg uitleg van deskundigen.
 

De kookgroep van onze vrijwilligers hebben heerlijke hapjes en drankjes gemaakt. Vaak van producten uit de tuin en biologisch.

Theekraam
We hebben een heuse theekraam met lekkere verse kruidenthee, uit onze eigen natuurtuin. Kom een kijkje nemen en gezellig een kopje thee drinken op ons terrasje.  En proef onze zelfgebakken biologische havermoutkoeken.
Groeten en tot zondag Astrid en Trudy, vrijwilligsters van de Natuurtuin 't Loo.


 
Samen Koken
Koffie of liever bier, wijn of frisdrank? Met lekkere soep, hapjes of iets zoets? De kookgroep heeft een ruime keuze in haar kraam. 

Kijk rond bij de kramen van ruim twintig ecologische bedrijven en organisaties. Verwen jezelf of een ander, vind inspiratie en laat je informeren.

De Geurenman
Hartelijk welkom bij De Geurenman! We hebben eerste klas topproducten zoals Aleppo zepen, ossegal zeep, teerzeep en de beroemde Savon de Marseille zepen. Ook 100%  bio Argan olie en een prachtige authentieke molensteen waarmee de Argan olie uit de pitjes van de Argan noot geperst wordt.

 

Jouw Energie
Uw energiekosten stijgen en ondanks dat u misschien alles doet om zuinig met energie om te gaan, betaalt u steeds meer. U weet dat u moet besparen, maar welke besparing is voor u het meest zinvol? Jouw Energie adviseert, verkoopt en installeert alles om uw huis energiezuinig te maken.

Kempenenergie
Hoe comfortabel wil jij wonen en hoe realiseer je dat? Veel financiën gaan naar de verwarming van onze woningen, terwijl dat niet nodig is met goede isolatie en zuinige apparaten. KempenEnergie geeft advies over het opwekken van duurzame energie voor uw woning, E-Fiets en E-auto.

 
Wereldwinkel
Originele fairtrade cadeaus en (h)eerlijke voedingsmiddelen
BIO EN FAIRTRADE GAAN HAND IN HAND: Bio en fairtrade zijn een perfecte match en dragen bij tot een betere wereld. Ontdek het op onze stand of in onze winkel. Een groot deel van ons assortiment is bio én fairtrade!
Vereniging Ambachtelijke Bierbrouwers
Leer alles over ambachtelijk bier brouwen en kom lekker proeven.
Ik ben Ingeborg Nienhuis, het gezicht achter "Heel Natuurlijk" en organisator van "wilde wandelingen" en cursussen, waarin ik vertel over de geneeskracht en het culinair gebruik van wilde planten. Bij mijn kraam kan je terecht voor informatie over alle activiteiten en ik verkoop zelf samengestelde kruidenthee, zalf en oliën van Bergeijkse bodem.
Velt
De vereniging die de biologische moestuin, de kookgroep en andere activiteiten coördineert in Natuurtuin 't Loo. Er is onder ander informatie over pesticidevrij tuinieren. En je kunt je kennis testen met het nieuwe seizoensgroentenspel.

Straattheater, muziek en dans zorgen voor een fijn sfeertje. Bekijk het programma op www.natuurtuin.org/eco-natuurmarkt

Bergeijk is in de ban van De Stijl. Wij ook. Kunstwerken sieren de tuin op. En neem ook een stijlvol vogelhuisje mee naar huis en steun Natuurtuin 't Loo met je aankoop.

Tweedehands tuingereedschap en kookspullen staan uitgestald op de Knuppelburg. Misschien zit er iets voor je bij...

Copyright ©2017, Natuurtuin 't Loo, All rights reserved.

Redactie: pr groep Natuurtuin 't Loo

Wit u uw inschrijving op deze nieuwsbrief wijzigen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of uw mailadres verwijderen van de lijst
 


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Natuurtuin 't Loo · Terlostraat 4 · Bergeijk, Noord Brabant 5571 KW · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp