Copy
Nieuwsbrief 6 van Robert Berger, 29 juli 2016.
View this email in your browser
En toen.....

....... proefde Heleen mijn Bergers. En ze was onder de indruk, vooral van de zuiverheid van al dit verrukkelijk vocht. Wij hadden een ontmoeting tijdens het Kersenfeest van Van Herk Fruit in Heinenoord, vanwaar ik uitstekende aardbeien en kersen betrek voor mijn Bergers “anders dan wijn”.
Heleen Grimberg vertelde me over haar kwaliteitswijnen van kleine Turkse wijnhuizen, en over haar gulet, een groot traditioneel houten zeilschip,

op het eiland Kos in Griekenland, waarop 12 gasten een week kunnen doorbrengen, terwijl het schip langs de prachtige vergeten zuidelijke Dodekanesos eilanden vaart (uitsluitend per boot bereikbaar) en mooie strandjes en haventjes aandoet. Ondertussen laat ze gasten genieten van prachtig eten en geeft ze kleine wijnproeverijen aan boord. En toen ontstond dit: Robert kom met je Bergers naar de boot in Kos. Goed idee, ik neem mijn piano mee. We zetten de piano aan boord, dan zal ik muziek gaan maken als we ’s avonds voor anker liggen in een baai. Robert, laat je Bergers proeven; we zullen erbij eten uit de scheepskeuken. De kok zal, met verse producten van de boeren uit de omgeving, gerechtjes maken die je Bergers laten glanzen. Kom en breng gasten mee!
We hebben een verrukkelijke trip bedacht, Heleen en ik. Er zijn nog 9 plaatsen beschikbaar voor dit culinaire avontuur.
Datum: donderdag 13 t/m donderdag 20 oktober 2016. Wat houdt het in:
Retourvlucht Amsterdam – Hippocrates Airport, Kos Griekenland
Vanuit de haven van Kos 6 dagen varen en zeilen, kleine uitstapjes maken langs de kusten van de Griekse zuidelijke Dodekanesos eilanden, met de gulet “La Reine de Turquie”. Tweemast zeilschip 24m lang, 7m breed. Tweepersoons slaapcabines met individuele badkamer met toilet.
Volledige catering op basis van de Turks/Griekse cuisine van niveau. Opmerkelijke wijnen van gerenommeerde Turkse boutique wijnhuizen. 2x een proeverij van Bergers, met passende amuses bouche. Robert Berger rocks his piano on board!

Prijs € 1450,-- p.p.

Voor opgave stuur me een mail: info@robertberger.nl vóór 1 september. 9 personen kunnen mee op deze exclusieve trip, dus beslis snel!

Deel op je Facebookpagina
Deel op Twitter
Mail naar een vriend
Copyright © *2016 Robert Berger*, All rights reserved. Robert mailen via: info@robertberger.nl
We vinden het natuurlijk niet leuk je te zien gaan, maar als je geen prijs meer stelt op het ontvangen van de Nieuwsbrieven van Robert Berger, schrijf je hieronder dan uit. 
unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Robert Berger · Dorpsstraat 44a · Lopik, Utrecht 3411 AG · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp