Copy
Öppna meddelandet i din webbläsare >
PÅSKBREVET mars 2018:
> Plantera visionsfrön.
> 50% Påskerbjudande - Paket Individuell coaching. Livsstrategier med mindfulness.
> Övning: experimentera med att skapa mer inre frihet för dig själv.
BJUDA IN VÅREN OCH VISIONERNA
I början av året skapade jag som vanligt en vision och satte spännande och viktiga mål och önskningar för året. Förra veckan nådde jag ett av målen, att ha en konstutställning med mina målningar. Min reflektion är att ju friare vi är i relation till resultatet vi vill ha desto mindre ansträngning behövs för att målet ska uppfyllas. Livet överraskade mig med att ge mig en mycket passande inbjudan att ställa ut, och jag tog den chansen givetvis. Hela det projektet genererade stor glädje.

Min strategi är enklare än den låter. Jag framkallar visionerna och inviterar manifestationerna hit och här utan att kontrollera processen för mycket. Det gäller bara att överlista det undermedvetna belöningssystemet. Det gör jag med medveten närvaro, en oslagbar kraft som alla kan väcka inom sig själv.

Har vi kunskap och verktyg så behöver det inte vara så svårt att ändra sin situation till det bättre. Eftersom vi är pinsamt förutsägbara och omedvetet styrs av kortsiktig behovstillfredställelse så kan vi lätt få syn på de strategierna som motverkar eller medverkar till det vi önskar på längre sikt. Vi strävar alla till det vi upplever som ett bra läge tex. trygghet, stimulans, lugn, bekräftelse, lättnad, njutning, kontroll osv.

Genom att öva medveten närvaro kan vi börja fokusera bättre, släppa distraktionerna, öka vår självmedkänsla se klarare och med överblick. I arbetslivet kan det vara avgörande att ha hög närvaro och skapa nya bra och effektiva strategier för hur vi lägger upp jobbet för att nå resultaten. Hålla hög närvaro och kvalitet i möten med medarbetare och kunder kan avgöra om vi kan samarbeta med mer glädje eller göra en bra affär eller inte.

Jag har sett tusentals deltagare i mindfulnessprogrammen lyckas nå sina mål bortom förväntan, öka sin emotionella balans, koncentrationsförmåga och välja nya beteendemönster. Att skapa en närvarande frizon hjälper dig att välja annorlunda i stunden, att släppa den inre kritikerns grepp, att vara snäll mot sig själv och andra, göra ett smartare val osv. Detta kan man använda på alla situationer där det finns en möjlighet till att förändra livet till det bättre.

Jag har bevittnat i verkligheten, det forskningen antyder. Under de 14 år jag  erbjudit mindfulnesskurser och olika coachingprogram i grupp eller individuellt, har jag fått se hur olika sorters människor, alla kan i omforma sina  liv, hjärtan och hjärnor med meditation och mindfulness som förhållningssätt i nuet.

Välj ny riktning och livsstrategi till ett ”passa på pris” för ett individuellt coachingprogram med mindfulness, se nedan >

 
“Livet är en dans med polariteter.
Medveten närvaro bevittnar den dansen.
Den överblicken gör att du kan välja danspartner
och dina steg mycket klokare"
 
 
BOKA IN DIN NYA LIVSSTRATEGI >
NY LIVS- & JOBBSTRATEGI MED
MINDFULNESS COACHING.
50%
PÅSK-ERBJUDANDE!


- PAKET: 6 SESSIONER INDIVIDUELL COACHING
- WORKBOOK MED MBSR metoden (ett vetenskapligt beprövat program)
- INSPELADE MINDFULNESSÖVNINGAR
- METOD ATT TA FRAM EN UNIK STRATEGI FÖR DIN SITUATION


FÖRETAGSPRIS: 8.900:-, exkl moms (OBS! Värde 17.500:-)
PRIVATPERSON: 5.800:-

 

ÄVEN DU KAN FÖRÄNDRA - SÄTT NY RIKTNING I VÅR!
  • Har du en arbetsbelastning som känns överväldigande?
  • Är du kanske en chef som skulle vilja stressa mindre och vara ett gott exempel?
  • Har du fått, eller är rädd att få hälsoproblem pga av en stressfylld vardag?
  • Vill du lära dig verktyg som hjälper dig fokusera, lätta på pressen mm, att använda när de behövs, dvs mitt i utmanande vardagssituationer?
TA REDA PÅ MER OM ERBJUDANDET >
ÖVNING - SKAPA MER INRE FRIHET FÖR DIG SJÄLV

Genom att utmana tankens makt över din dag, kan du se hur övertygelser, åsikter och rädslor kan förblinda ditt omdöme och styra hur du agerar och planerar.

Prova ett experiment: Börja med att skapa en zon för dig själv, och stäng av ljudet på telefonen en kort stund.
1. Slut dina ögon och räkna tankar som uppstår i ett eller två minuter.
Sitt tyst och vänta på dem, som en katt vid ett mushål. Sätt nummer på dem.  Du kommer att märka några intressanta saker.

Har du främst ordtankar, eller kommer det flest bildtankar?
Vissa av oss har båda. När du är uppmärksam, tenderar tankarna att sakta ner eftersom du inte förlorar dig i dem eller helt identifierar dig med dem.
Under ett par minuter kan det finnas fem, tio eller kanske tjugo ordtankar, eller ett liknande antal bildtankar.

Vissa tankar kan vara väldigt subtila och smyga in som en kommentatorstanke liknande: "Det har inte varit många tankar ännu, har du det?" Vissa tankar är riktigt luriga och kan försöka ge sken av att vara du, tex. "Varför gör jag den här övningen?"

Om du bli väldigt stilla kan du också bli medveten om luckorna mellan tankarna, utrymmen för medvetenheten, den tomma rymd inom vilka alla tankar uppstår. Det är som om du blir vittne till allt i sinnet, tystnaden bakom alla tankar, öppenhet, det levande nuet. Och om du sitter kvar lite längre, märker du att det är bara stillheten och en stor frihet som blir kvar när tankeströmmen stannat av.
Låt inte tanken berätta för dig vem du är, släpp alla definitioner som begränsar dig och upplev den du är istället.


LYCKA TILL!
Kristina Lindgren
Beyondfulness


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp