Copy
BEFRIA DIG FRÅN JULSTRESS!
Öppna brevet i din webbläsare

Hej, hur känns det inför julen... som en karusell som snurrar allt snabbare eller har du koll på läget?

Har du eller de runt dig stora förväntningar på julledigheter? Mätningar visar att 50% av svenska folket upplever ökad trötthet och håglöshet under den mörka årstiden, och vi har stor press på jobbet också, så mycket inför julen kan vara en stor påfrestning.

BEFRIA DIG FRÅN JULSTRESS
Jag har nu öppnat fler tider för den som önskar vägledning och hjälp med stress och andra existentiella frågor som kan väckas i dessa tider, mitt i allt jobb och julstök. Det är många som kan uppleva sig sitta fast i traditioner och förväntningar som de inte valt själva, eller grubblar hur över att inte ska belasta jordens resurser för mycket den här julhelgen. Kanske det inte går ihop riktigt.
JULPAKETET

2 stressbefriande sessioner
Samtal, övningar och vägledning och stöd för just din situation.
JULRABATT - 2 sessioner online/telefon för 1200:-
Just nu tider för 3 personer till, boka innan 12 december.
Och har vi inte sett förut får du en 30 min telefonsession kostnadsfritt innan du bestämmer dig.
Vid frågor kontakta mig via epost eller ring 0703618925
*

ANMÄL ditt intresse eller BOKA här så hörs vi mer >
 
Jag erbjuder tid att få prata om och lära sig förhålla sig lite bättre till det som känns krångligt, laddat, oroande eller svårt. Lätta på trycket, sortera i tankarna, rensa undan emotionella hinder inför helgerna.
 
Harmonin kan verka långt bort, och när den infinner sig kan det upplevas så tillfälligt när det är mycket runt oss, och stressmönster kan vara svåra att bryta. Även om jag är en erfaren meditatör och lever som jag lär kan livet leverera nya utmaningar. Då behöver jag stanna upp och ge mig extra boost och kärleksfull närvaro, ibland göra något extra för att komma i bra balans igen, en retreat, se över sömnvanorna eller gå i handledning osv.
 
Stress drabbar oss på så olika vis, har du svårt att; koncentrera dig, sover dåligt, värk i kroppen, tappar motivation eller känslan av mening?
  • Det går att lära sig slappna av fast det är mycket att göra. Att uppleva dig mer effektiv och avspänd samtidigt.
  • Även enkel mindfulnessträning är något som bygger inre mental styrka, ett välvilligt sinne, samtidigt hjälper den dig att släppa inre spänningar i kroppen och då förbättras sömnen och tankarna blir klarare.
  • Återhämtningen efter utmattning, emotionella eller fysiologiska kriser sker mycket snabbare om vi kan släppa grundspänning i kroppen.
  • Även om vi lärt oss att hålla närvaron och meditation, så kan vi glömma bort och falla in i gamla vanemönster. Men det är lätt att återknyta till det igen om vi vill det.
VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MIG OM DU HAR FRÅGOR OCH FUNDERINGAR!

Email
Website
ANMÄL DIG TILL JULPAKETET >
Kristina Lindgren
BEYONDFULNESS.COM
___
Du kan ändra uppgifter eller avbeställa dig från listan

Email Marketing Powered by Mailchimp