Copy
Nyhetsbrev dec 2020 - beyondfulness.com
Läs brevet i din webbläsare!
"Meditation bortom mindfulness öppnar dörrar
till dimensioner där miraklerna sker."
Gratis onlinemeditation!
söndag 20 december
Meditationskurs online!
Start 10 jan - 6 lektioner
Vad gör oss starka? Hur håller vi modet uppe?
Öka själsstyrkan! Vi kan välja att samlas utomhus runt en eld, dansa oss varma eller äta våra jultallrikar med varandra online. Vi kan samlas i naturen, promenera, och lyssna på varandra, sitta tysta tillsammans, hålla oss i hjärtats gemenskap tillsammans. Vi kan sitta hemma och samtidigt vara uppkopplad i meditation med människor över hela världen, det är en fantastisk sak. Jag tror mycket på att dela våra berättelser, lyssna och dela vår tid tillsammans då vi kan och som vi kan.
Rota oss, inuti, i naturen och tillsammans. Det enda vi verkligen kan räkna med i livet är förändring. Just nu är den påtaglig globalt och privat. Hur lever vi i ovisshet och tuffa tider, med varandra, och inte mot varandra. Vi behöver mer än någonsin luta oss inåt, till vår självstyrka och tillåta oss växa med detta oundvikliga evolutionssteg.

För att öka kontakten med vår själskraft kommer jag att dela med mig mina erfarenheter och kunskaper. Lära hur du kan balansera konsekvenserna av de större skeendenas påverkan på ditt personliga välmående genom att se och släppa mönster kring medberoende/beroende med lidande och problemtänkande. Det centrala är att lägga ny grund för hur du ser på livet och nuet, och upptäcka hur du riggat ett inre motstånd mot din egen(och världens) lycka och utveckling.
Dikt ur nya diktsamlingen Ljus,
av Karl Lindeborg,
med temat att tillsammans göra världen
till en bättre plats.
Vi står inför så mycket svårt just nu, och det är många som känner sig nu nästan osolidariska med världen om de tänker på att vilja öka upplevelsen av glädje och lycka. Mycket för att vi förknippar det med yttre lycka och ökad konsumtion mm. Detta är det första motståndet att genomskåda. Så kan vi bygga ett liv och relationer med verklig och varaktig lycka utan att leva i förnekelse om livets villkor, eller skämmas eftersom andra kan ha det sämre? Hur bryter vi den personliga och kollektiva trans vi är fångna av och har präglats av genom livet? Hur läker vi den dolda avunden mot dem som lyckas med det vi inte klarar av? Vi kan som individer och i grupper bryta med detta och börja höra och våga följa själens inre vägledning.

Min verksamhet har senaste åren varit fokuserad runt medveten ledarutveckling och program som reducerar stress med meditation och medveten närvaro, samt hålla workshops i livsbejakande förhållningssätt och ha vägledande samtal med ledare och privatpersoner. Det är inget som jag vill ändra på, snarare kommer jag att ge nytt fräsch innehåll till dessa tjänster.
 
Jag fortsätter att hjälp till med att rikta ljuset till det du vill läka och utveckla. Att öppna en ökad medvetenhet om din kraftkälla och hur du vill forma livet och leva i dina relationer.


Med önskan om en adventstid som ger klarhet och hälsa för oss alla!
 
TILL JULPRIS!
NU KAN DU ANMÄLA DIG TILL NÄSTA ÅRS
- MEDITATIONSKURS -

OBS! RABATT till earlybirds innan 15 december!
Läs mer & boka här  >>
JULERBJUDANDE! - Personligt program
"TRANSFOMERA MED TACKSAMHET"

3 SESSIONER + MÄTTAD WORKBOOK FÖR BARA 2500:- (3.500:-)
OBS! BESTÄLL FÖRE JULAFTON.
Skicka ett mejl till Kristina för kontakt och mer info.
Facebook
Website
Email
K R I S T I N A   L I N D G R E N
B E Y O N D F U L N E S S . C O M

Copyright © beyondfulness.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp