Copy

MediaCenter trekt een nieuw pakkie aan!


Bij MediaCenter zijn we dag in dag uit heel druk allerhande systemen zo in te richten dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken. En daar hoort natuurlijk een passend pakkie bij! Daarom hebben we onszelf eens even lekker in het nieuw gestoken, en dat ga je merken. 

Trek #onspakkiean en win een plekje in de MediaCenter loge!

Heb jij afgelopen week een heus MediaCenter pakkie in de bus gevonden? Dan ben jij één van de gelukkigen die aan de #onspakkiean actie mee mogen doen. Gaaf! Door mee te doen maak je namelijk kans op twee plekken in onze loge tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament!

Het is dit jaar alweer de 46ste keer dat dit tennistournament van wereldklasse wordt georganiseerd. Van zaterdag 9 t/m zondag 17 februari bruist Ahoy Rotterdam van het tennisplezier. De grootste tennisspelers ter wereld reizen af naar ons trotse stadje, om misschien wel de wedstrijd van hun leven te spelen. Dat wil je van dichtbij meemaken!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op die felbegeerde plekken in de MediaCenter loge trek je #onspakkiean en plaats je zo snel mogelijk (voor 4 februari) een foto op Facebook, Instagram of Twitter.

✅ Trek het #onspakkiean T-shirt aan.
Zet jezelf (en/of je team) op de foto.
Post jouw foto op social media en voeg een passende caption toe.
Voeg #onspakkiean toe aan je caption.
Maak kans op twee van de 10 #onspakkiean plekken in de loge!

Wil je dat we jouw post direct zien? Tag dan ook nog even @mediacenterrdam in je foto! Post je op Instagram? Dan moet je profiel wel openbaar zijn!

Jouw resultaat, ons pakkie an!

Wij vertalen jouw campagnes en strategieën in on- en offline producten. De combinatie tussen printmedia en online expertise zorgt ervoor dat wij onze klanten compleet ontzorgen en passende totaalconcepten kunnen realiseren.

Naar de actiepagina

Bij ons bevindt alle expertise en kennis zich onder één dak. Onze marktteams specialiseren zich ieder in hun eigen branche, zodat we voor iedere klant het optimale resultaat kunnen realiseren. We zeggen dan ook niet voor niets: “Jouw resultaat, ons pakkie-an!”

Altijd als eerste op de hoogte? Volg MediaCenter op Twitter, Facebook en Instagram!
Copyright © 2019 MediaCenter, All rights reserved.


Deze mails niet meer ontvangen??
Update hier je voorkeuren of schrijf je hier uit.