Copy
Tervetuloa lukemaan Suomen Naiskuoroliiton jäsenkirjettä.

Uutiskirje lähetetään: ifestistä poimittuille naiskuorojen kontaktihenkilöille, kannattajajäsenille, liiton kuorojen (Louhi ja Vox) jäsenille, kunniajäsenille, sidosryhmille sekä jäsenkirjeen jo liiton sivuilta tilanneille.
Voit katsoa tämän viestin myös selaimessasi

Hyvää ensimmäistä adventtia!

Huolimatta varjosta, jonka maailman tilanne kaiken ylle luo, ovat kuorot valmistelleet joulukonserttejaan koko pitkän syksyn. Osa joutuu peruuttamaan kaiken, osa pääsee laulamaan rajatulle yleisölle, osa on nauhoittanut konserttinsa tai striimaa livenä. Laulu ei lopu, eikä laulaja vaikene, se on tärkeintä. Lähestyvän joulun tuomaa lämmön tunnetta eivät mitkään synkät ja harmaat uutiset pääse himmentämään. Toivon liekki täytyy pitää yllä, tästä on suunta vain parempia aikoja kohti!

Olemme uuden edessä joutuneet miettimään toimintatapojamme ja kehittämään uusia. Hyvät vinkit ja uudet käytännöt kannattaa jakaa kaverin kanssa. Ottakaa striimaukset haltuunne ja vierailkaa kotisohvalta eri konserteissa ja tapahtumissa. Niistä voi avautua ihan uusi maailma ja pääsee näkemään paljon sellaista mihin livenä ei koskaan olisi mahdollisuus! Myös Naiskuoroliitto kartoittaa uusia tapoja esittää, tuottaa ja kouluttaa kuoromusiikkia. Kannattaa olla kuulolla vuoden vaihteen jälkeen.
 
”Minä kuuntelen hiljaisuutta maan, hangen yllä kimmeltää kuu. Tätä öistä ihmettä mietin, mitä pian tapahtuu? Se on joulu, joka oveen taas kolkuttaa, hiipii sydämeni jokaiseen sopukkaan…” (Marita Kaakinen, Joulun ihme)
Voikaa hyvin!
Anne Härkönen, puheenjohtaja
Tampereen Naiskuoropäivät 2021 peruttu - virtuaalinen toteutus tulossa

Vallitsevan pandemian aiheuttamien epävarmuustekijöiden vuoksi Suomen Naiskuoroliiton hallitus on yhdessä Nota Bene Nokian kanssa tehnyt raskaan päätöksen peruuttaa maaliskuulle suunnitellun Naiskuoropäivät -tapahtuman Tampereella. Haluamme toimia vastuullisesti, ajatella kaikkien terveyttä ja olla omalta osaltamme jarruttamassa viruksen leviämistä. Tapahtuman järjestelyissä on kiinni niin paljon työtunteja ja rahaa, että emme halua ottaa myöskään taloudellista ja henkistä riskiä. Ehkä pääsemme jonakin päivänä laulamaan Tampereelle, mutta Nota Bene Nokia luovuttaa nyt vuoron seuraaville emäntäkuoroille.

Pitäkää silti kevään merkinnät kalenterissa. Vietämme Naiskuoropäiviä tavalla tai toisella virtuaalisesti. Pysykää kuulolla!

Naiskuoropäivien kuorokatselmukseen ilmoittautuneisiin kuoroihin olemme yhteydessä osallistumismaksujen palautuksesta joulukuun aikana.
Sulasolin liittokokous

Kattojärjestömme liittokokous pidettiin etäkokouksena 21.10.2020. Sulasol nimitti uuden hallituksen ja Sulasolin taiteelliseksi johtajaksi Naiskuoroliitonkin taiteellisen johtajan, Anneli Julénin. Onnea uudelleenvalinnasta, olemme ylpeitä sinusta Anneli!

Suurimmat uudet linjaukset olivat nuottikustannustoiminnan puolella, jossa suunnitelmana on tulevaisuudessa julkaista pelkästään kuoromusiikkia, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Tarkoituksena on palvella jäsenistöä entistä paremmin. Tämä vahvistaa Naiskuoroliiton pyrkimyksiä tarjota kattavaa, monipuolista ohjelmistoa naiskuoroille.

Sulasol etsii vahvistusta tiimiinsä viestinnän ja markkinoinnin osaajasta. Tämä on varmasti hyvä lisä henkilöstöön. Koska emme pääse kokoontumaan yhteisiin tapahtumiin tällä hetkellä, olemme kaikki hyvän tiedottamisen ja markkinoinnin varassa.
Julkaisutoiminta
Naiskuoroliiton julkaisutoiminta jatkuu entisellään ja uutta musiikkia julkaistaan säännöllisesti. Seuratkaa ilmoitteluamme ja käykää välillä kurkkaamassa kotisivujamme. Sieltä löytyy nyt mm, kaksi uutta joululaulua
  • Marita Kaakisen Joulun ihme
  • Merzi Rajalan En etsi valtaa loistoa sovitus
Myynnissä olevat nuotit ja tuotteet
Liiton sihteeri
Hallitus kutsui sihteeriksi pitkän linjan naiskuorolaisen Kati Kallion Iisalmesta. Kati on tarttunut työhönsä täydellä vauhdilla. Hän on tehonainen toimiston linkkien takana.

Verkkokauppamme lanseerataan pian, seuraa sivujamme www.naiskuoroliitto.fi
 
Nuotti- ja tuotetilaukset toimisto@naiskuoroliitto.fi

Liiton toimisto
Naiskuoroliiton toimisto muuttaa Joensuusta Iisalmeen 5.12.2020. Toimiston uusi osoite on

Suomen Naiskuoroliitto
Iisalmen Naistentalo
Pohjolankatu 9b
74100 Iisalmi

Teemme parhaamme, että Liiton toiminnot eivät ruuhkaudu muuton vuoksi, toivomme kaikilta kärsivällisyyttä.

Hyvää adventin aikaa kaikille!
Suomen Naiskuoroliitto
Seuraa myös Suomen Naiskuoroliiton 
#naiskuoropäivät #naiskuoroliitto #naiskuoro #naiskuorolainen #rakkaudestalajiin #parasharrastus
Puheenjohtaja
Anne Härkönen
050 306 4393

anne.harkonen@naiskuoroliitto.fi 

Sihteeri
Kati Kallio
050 505 0816

toimisto@naiskuoroliitto.fi
Taiteellinen johtaja
Anneli Julén
040 8653 169
anneli.julen@gmail.com

SNKL Toimisto,  7.12.2020 alkaen
Iisalmen naistentalo
Pohjolankatu 9b
74100 Iisalmi
Facebook - SNKL Facebook - SNKL
Liiton sivut Liiton sivut
Email Email
Instagram Instagram
YouTube YouTube
Copyright © 2020 Suomen Naiskuoroliitto, All rights reserved.


Etkö vielä saa suoraan SNKL uutiskirjettä?
Tilaa oma uutiskirjeesi tästä
Haluatko poistua SNKL uutiskirjelistalta? Peruuta uutiskirjeen tilaus

Email Marketing Powered by Mailchimp