Copy
 

Groeien en bloeien

zomer 2016
   
 

100e bedrijf aangesloten bij Benefits of Nature!


We hebben recent het 100e bedrijf in ons netwerk mogen verwelkomen. Het betreft Inversiones Palmetos Ltda uit Costa Rica. Het Centraal-Amerikaanse bedrijf is gevestigd in Pococí, in het kanton Limón. De kweker is specialist in het kweken van Ficus en kan deze leveren in bijna iedere gewenste lengte.

> Lees meer

       
   
 

Doorontwikkeling footprint-tool


Dit voorjaar is de startbijeenkomst geweest van een gezamenlijk project van Benefits of Nature, EcoChain en LEI Wageningen UR. Tijdens dit project werken deze partijen samen aan het optimaliseren van de footprintberekening. Door deze samenwerking kunnen alle partijen met realistische data in en uit de praktijk werken.

> Lees meer

       
   
 

Infomercial

In samenwerking met KAS Tuinbouwcommunicatie hebben we onlangs onze infomercial geproduceerd. De video is online te zien op onze website en natuurlijk ons YouTube-kanaal. Aan de totstandkoming hebben de volgende enthousiaste Founding Fathers bijgedragen: VDE Plant, SOnatural, Chrysal en AgroEnergy.

> Klik voor video

       
   
 

Founding Father Event

Op donderdag 26 mei hebben we een geweldig Founding Father Event mogen beleven. Met een hoge opkomst, prachtig weer en een geweldige locatie was de middag zeer succesvol te noemen. Met enkele geweldige sprekers, resultaten van footprintberekeningen en nog veel meer. Van het event is een mooi videoverslag te zien op onze website.

> Klik voor video

       
 
afmelden | contact | www.benefitsofnature.eu  


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Benefits of Nature · Klappolder 130 · Bleiswijk, 2665LP · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp