Copy
 

Nieuwsbrief:
2016 - 2017

                                       
                             December 2016
   
 

Goodbye 2016, Hello 2017

2016 komt tot een einde, en - laten we eerlijk zijn - het was een spannend jaar. Veel mooie dingen hebben we mogen meemaken en ook in 2017 willen wij de groene sector nog verder verduurzamen.
Wij willen u graag bedanken voor uw steun in 2016 en laten we proosten op een duurzaam en succesvol 2017!

       
   
 

Een terugblik naar 2016


In 2016 zijn we vooral bezig geweest met samenwerken, groeien en het verbeteren van onze processen. Dit deden we door middel van het uitbreiden van het Benefits of Nature team maar ook met behulp van de mijlpaal van 150 aangesloten leden. Ook rondom de footprintberekening is veel ontwikkeld waardoor wij de footprint nog nauwkeuriger en eenvoudiger kunnen berekenen. Naast deze ontwikkelingen hebben wij in 2016 twee mooie prijzen ontvangen, de TASPO Award voor innovatiefste dienst van het jaar en samen met VDE Plant de 3e prijs bij Ranking the Grower
       
   
 

Op weg naar nul in 2017


Ook in 2017 willen we ons nog meer richten op sterke samenwerkingen om de sector verder te verduurzamen. Als Benefits of Nature willen wij de bindende factor zijn tussen verschillende partijen. Samen zorgen we voor een groenere wereld met als ultieme doel "een footprint van nul!"
       
 
afmelden | contact | www.benefitsofnature.eu  


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Benefits of Nature · Louis Pasteurlaan 6 · Zoetermeer, 2719EE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp