Copy
 

1 jaar Benefits of Nature!

                                       
                            Maart 2016
   
 

BON bestaat 1 jaar!

Op 2 maart hebben wij ons 1 jarig bestaan gevierd. Met trots kijken we terug op een prachtig jaar waarin we ontzettend zijn gegroeid en veel  prachtige,  vooruitstrevende organisaties hebben leren kennen. Inmiddels bestaat ons team uit 6 medewerkers en 6 connectoren.

> Lees meer

       
   
 

Founding Fathers en Leden

We zijn trots te kunnen melden dat het afgelopen jaar ons BON Netwerk gegroeid is tot in totaal 44 Founding Fathers en 23 Leden.

> Bekijk onze Founding Fathers
> Bekijk onze Leden

       
   
 

Klaar voor de volgende stappen binnen de tuinbouwsector

Het afgelopen jaar hebben wij ons allereerst gericht op de potplantensector. Door toenemende vraag binnen de gehele tuinbouwsector zullen wij ons op meer sectoren gaan richten. Dit zijn:

  • AGF
  • Bloembollen
  • Boomkwekerij
  • Snijbloemen

Als eerste AGF bedrijf heeft Koppert Cress zich aangesloten als Founding Father.

> Lees hier meer over de diverse sectoren

       
   
 

Koppert laat footprint berekenen

Inmiddels hebben al bijna 30 bedrijven een footprintberekening afgerond of zijn hier actief mee bezig. Ook heeft Koppert Biological Systems inmiddels de eerste stappen gezet om de footprint door ons te laten berekenen.
"Voor veel telers zijn wij een belangrijke partner om hun duurzame ambities te verwezenlijken. Ook in onze eigen productieprocessen, bedrijfsvoering en logistiek willen wij verantwoorde keuzes maken.
Door dit traject samen met Benefits of Nature te doorlopen geven wij stakeholders een kijkje in onze keuken en kunnen wij zorgen voor een betere balans tussen people, planet en profit", aldus Edwin Muijt van Koppert Biological Systems.

       
   
 

Pilot van start bij Belgische retailer

3 maart j.l zijn we gestart met een pilot bij een grote Belgische retailer. In vijftig supermarktvestigingen stond het concept met daarin zes verschillende groene planten van VDE Plant met een speciale verpakking en display onder het label Cl'Air. Van alle producten hebben wij berekend hoe zij scoren op het gebied van duurzaamheid.

> Lees meer

       
 
afmelden | contact | www.benefitsofnature.eu