Copy
 
NYHEDSBREV maj 2016

Nybygget, moderne hospice taget i brug
11. april blev Diakonissestiftelsens store satsning – et nyt hospice til næsten 80 millioner kroner - taget i brug, og nu er hospicepersonalet sammen med 16 patienter ved at opbygge det nye ”vi”, der skal kendetegne hospice fremover. Hospicechef Helle Tingrupp fortæller her om kunsten at flytte et fællesskab, en tryghed og en særlig ånd over i en helt ny og moderne bygning.
Et hus der ved alt om, hvordan man tager afsked

 

Loppeshoppen udvider med endnu en butik
1.maj overtog Diakonissestiftelsen en gammel bagerbutik på Valby Langgade, som udover at sælge genbrugsvarer af høj kvalitet også skal være en genbrugsbutik med ’gang i’, hvor kreative og idérige frivillige kan prøve ideer og projekter af. 
Frivillige har udviklet Loppeshoppens lillesøster i Valby


 

Nyt logo og ny visuel identitet
Diakonissestiftelsen har skiftet sit gamle look og signal til omverdenen ud med et nyt og mere tidssvarende. Nyt logo har set dagens lys, og og ny hjemmeside er blevet lanceret.
Diakonissestiftelsen i ny indpakning

 

Hjemmehjælp i rivende udvikling
Det er nu seks måneder siden, at Diakonissestiftelsens Hjemmepleje vandt udbuddet som privat leverandør af hjemmehjælp til Frederiksbergs borgere og på en måned fik tredoblet sit kundelag. Leder Tina Faarup glæder sig over at udvikle og udbygge hjemmeplejen, og overliggeren for fremtiden er sat højt.
Diakonissestiftelsens Hjemmepleje har tredoblet sit kundelag


 

Diakonissestiftelsens kirke er blevet renoveret
Emmauskirken er blevet gennemgribende renoveret. Kirken fremstår nu som et nyt, levende, indbydende og inspirerende sted, med mulighed for fællesskab og et væld af nye aktiviteter - helt i tråd med Diakonissestiftelsens vision om altid at se mennesket.

Ny og smuk Emmauskirke
Koncert i Emmauskirken med Petri/Hannibal Duo
Michala Petri, blokfløjte, og Lars Hannibal, guitar, er på deres 25 års jubilæumsturne i dette forår. Emmauskirken på Diakonissestiftelsen er så heldige at kunne præsentere dem d. 12. maj ved en fantastisk kirkekoncert. Billetter kan købes i receptionen på Diakonissestiftelsen eller online på Billetto: 
Køb billetter    Læs mere om koncerten

 

Kampagne på Social- og Sundhedsuddannelsen
Kampen om de kommende SOSU-elever er blæst i gang. Og uddannelsescentret på Diakonissestiftelsen er med på Facebook med en stor kampagne, der forklarer, hvorfor en SOSU-uddannelse på Diakonissestiftelsen er et godt valg.
Vi søger nye sosu-elever

 

Instawalk - på rundtur med forstanderinde og mobil
Diakonissestiftelsen har afholdt sin første "Instawalk om frivillighed" - en rundtur, guidet af forstanderinde Søster Merete Pelle Poulsen, hvor deltagerne oplever alle de måder, Diakonissestiftelsen arbejder med frivillighed på - og samtidig via deres mobiltelefon uploader billeder undervejs på Instagram under fælles hashtags.
"Instawalk" om frivillighed var stor succes
 
Diakonissestiftelsens Nyhedsbrev

Redaktion:
Kommunikationskonsulent Mette-Marie Davidsen
Digital kommunikationsmanager Christina Stjärnqvist

Ansvarshavende redaktør:
Administrerende direktør Anne Mette Fugleholm


Opdater mine indstillinger Afmeld mig nyhedsbrevet


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Diakonissestiftelsen · Peter Bangs Vej 1, 2000 Frederiksberg · Frederiksberg 2000 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp