Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
Nieuwsbrief 7 is de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2015/2016. Een bewogen seizoen waarin het nodige gebeurde. Prachtige hoogtepunten maar ook betreurswaardige ‘incidenten’.

Van de penningmeester

Onze penningmeester Jan van der Laan heeft de wens uitgesproken om over te gaan op automatische incassering van de contributie. Door drukte is dit niet rondgekomen en zullen we op een later tijdstip laten weten wanneer wij overgaan op automatische incasso. Excuses voor de te snelle berichtgeving. Jan: “Mag ik u tevens verzoeken om de juiste contributiebedragen over te maken per maand of kwartaal. Houd rekening met de leeftijd van u en uw kinderen!”

Hieronder vindt u de juiste contributie bedragen per halfjaar.
Kabouters 4/5 jaar per halfjaar € 21.00
Junioren 6/11 jaar per halfjaar €  37.50
Junioren 12/17jaar per halfjaar € 49,50
Senioren vanaf 18 jaar per halfjaar € 81,00
Zaalvoetbal per halfjaar € 57,00
Zaal + veldvoetbal per halfjaar € 138.00
Senioren 35/45 + per halfjaar € 46,50

Vier senioren elftallen en een damesteam

Ook volgend seizoen is het de insteek om met vier seniorenteams deel te nemen aan de competitie. Dit gegeven is gebaseerd op een 60-tal spelers die beschikbaar zijn. Een vrij krappe basis dus. Misschien iets om in het achterhoofd te houden met het plannen van weekendjes weg of een bezoek aan de nieuwe Primark in Groningen.
Ook hebben we volgend seizoen weer een damesteam. Ook daar is de basis smal. Mocht je dus een keer mee willen trainen om te kijken of het wat voor je is: je bent van harte welkom!!

Clubkampioenen

Het is altijd mooi om te constateren dat de voetbalclub ook dit seizoen weer 2 kampioenen heeft voortgebracht. Over Middelstum 4 is misschien al wel genoeg geschreven en gezegd. Na een zwaarbevochten zege tegen De Heracliden kon Kees de Bont zijn versierde feestkar te voorschijn halen en volgde een rondgang door het dorp, gevolgd door een afterparty in de kantine.
Ook bij de junioren was er een kampioenschap te vieren. De D-junioren onder leiding van Erik Vermeeren en Marc Kramer werden met overmacht kampioen. De kampioenswedstrijd werd een galavoorstelling waarbij de ene goal nog mooier was dan de andere. Dit moest natuurlijk gevierd worden en hiervoor werd onze provinciehoofdstad aangedaan. Alle kampioenen: van harte gefeliciteerd!!

Officiële opening Hippolytushal

Wat heeft het bloed, zweet en tranen gekost maar 4 juni jl. vond de officiële opening plaats van de Hippolytushal. Naast de nodige toespraken en mooie woorden, was er ook op sportief gebied veel te zien en te beleven. Want wat is er de laatste weken nog veel werk verzet! In de mooie nieuwe sportzaal werden diverse demonstraties verzorgd. Het weer nodigde uit om in het zwembad te duiken. ’s Avonds zorgde DJ Peter voor de nodige muzikale slotakkoorden. En nu maar genieten van al het moois! Foto: Middelstum-info.nl

Training Gerard Wiekens

Maandag 6 juni kwam een legendarische voetballer langs bij de B-junioren van de VV Middelstum om een gasttraining te verzorgen. Het ging hierbij om niemand minder dan Gerard Wiekens. De voetballer die in een nog niet eens zo’n ver verleden verkozen werd tot voetballer van het jaar van Manchester City! Peter Anema was Gerard Wiekens tegen het lijf gelopen tijdens de voorstelling van ‘De bal is rond’ in Winschoten. Gerard dacht waarschijnlijk dat hij Peter zijn tweelingbroer Erik Hulsegge, die ook een optreden verzorgde, tegen het lijf liep.
Het was een bijzondere ervaring voor de B-junioren om onder handen te worden genomen door zo’n gelouterde prof. Lees meer

Slotdag

Aan elk seizoen komt uiteindelijk een eind, hoelang hij soms ook lijkt te duren. Zo ook aan het seizoen 2015/2016. Gelukkig hebben we dan nog de activiteitencommissie die aan zo’n ‘droevige’ dag toch een feestelijk tintje weet mee te geven. Met veel ouder-kind wedstrijden, het legendarische Hutspottoernooi, een bbq en ’s avonds volksZanger Klaus waren alle ingrediënten aanwezig voor een mooie afsluiting. Het rad van avontuur draaide op volle toeren. Dank aan alle sponsoren voor de mooie prijzen! Dank aan de activiteitencommissie voor een mooie dag!

Vrijwilliger aan het woord

In elke nieuwsbrief willen we graag een vrijwilliger aan het woord laten die antwoord geeft op een antwoord standaardvragen. Onze vrijwilligers hebben het druk vandaar dat de eerste bijdrage iets anders wordt dan gepland. Maar dit biedt wel een mooie gelegenheid om David de Boer in het zonnetje te zetten……
Wist u dat:
  • Het is op het moment dat deze nieuwsbrief over de persen rolt nog niet bekend of Stefan ‘Pietertje’ Pool volgend jaar weer te bewonderen valt in Middelstum 4. Het backpacken in Australië en Nieuw Zeeland bevalt zo goed dat hij overweegt om er nog een jaar aan vast te knopen. Ondanks (of dankzij?) Stefan zijn afwezigheid maakte Middelstum 4 overigens een succesvol seizoen door.
  • Het 45+ 7x7 team zijn Waterloo vond in Loppersum. Op 10 juni kwamen de mannen op leeftijd nog een keer bij elkaar om een soort van slottoernooi te spelen….. Na penalty schieten werd de finale verloren. Gelukkig bracht Zanger Klaus een passende pleister op de wonde.
  • We het indrukwekkende aantal van 800 twittervolgers naderen op socialmedia? Een aantal waar menig amateurclub jaloers op is.
  • In de kantine is een banner te zien van onze clublijn. Uiteraard zijn deze spullen te verkrijgen bij Sporthuis Winsum in jawel: Winsum!
  • Sponsor Pieter Klaver met zijn Steakhouseteam (bestaande uit louter Middelstumer voetballers) te bewonderen is op het 7 x 7 toernooi op het Bedrijvenvoetbal Bedum 18 juni a.s….. 

Het seizoen 2015/2016 was een bijzonder roerig seizoen. Veel reuring omtrent de nieuwe sporthal die uiteindelijk toch feestelijk geopend werd. En aan het eind van het seizoen de trieste constatering dat de VV Middelstum en trainer Jan Jaap Zijlstra, kind van de club, niet meer samen verder konden. Ook vertrekken diverse spelers naar andere verenigingen en maken waarschijnlijk enige jeugdspelers de overstap naar een andere club. 
Kortom, we hebben het seizoen wel eens feestelijker afgesloten. Wat dat betreft komt de zomerstop misschien wel als geroepen. Hopelijk lukt het ons om volgend seizoen een nieuwe start te maken, waarbij de positieve energie zal overwinnen. En daar is een taak voor ons allemaal weggelegd! Of zoals voorzitter Boskamp het in zijn einde-seizoen-speech zo mooi verwoordde: ‘Praat meer met dan over elkaar!’

Eind augustus melden wij ons weer. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd…..

Martijn Poort
Bart Rogaar
Jeroen Boomsma
Wijnand Niemeijer
Bert Koster

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2016 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by MailChimp