Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
Ons complex is klaar, prachtig en toekomstbestendig geworden. Een paradepaardje voor het dorp en iets om blij en trots op te zijn als voetbalclub. Zie ook de eerste opmerking vanuit ons bestuur…….

Nieuws van het bestuur

De afgelopen maanden is er op ons complex keihard gewerkt om de grootste terreininvestering van onze voetbalclub te realiseren. En dit unieke proces heeft zijn voltooiing bereikt. Oftewel ‘ons’ kunstgrasveld inclusief hekwerk, verlichting, ballenvangers en omheining is klaar. Om dit te realiseren is het tweede veld een aantal meter naar achteren verplaatst en zijn ook daar het hekwerk, de omheining en veldverlichting vernieuwd. Lees meer...

Sponsornieuws november 2019

Zoals wij de vorige keer al hadden aangegeven hebben er weer behoorlijk veel zaken gespeeld. Ik wil beginnen met de nieuwe sponsoren. SUNSATION wil twee reclameborden bij onze club laten plaatsen.  Verder gaat men een wedstrijdbal aanbieden bij het eerste elftal . Super voor de club natuurlijk.  Zoals bekend leveren wij als club sinds vorig jaar onze medewerking aan het muziekfestival  SUNSATION in ons dorp.  Hierdoor vond het bestuur van Sunsation  het wel leuk om  iets terug te doen.  Het is dus een bedankje voor de hulp.  Zeer positief voor de club zoals vermeld en we hopen nog veel jaren iets voor elkaar te kunnen betekenen. Lees meer...

Nieuws van de activiteitencommissie

Eind september is de klaverjas- en sjoelcompetitie in de kantine van de Hippolytushal weer begonnen. Ook dit seizoen strijden de klaverjassers om de Theo Wilpstra bokaal. Marten Bos ging er vorig jaar als eerste met deze prestigieuze prijs vandoor. Met twintig klaverjassers en zeven sjoelers was er direct sprake van een mooie opkomst. Lees meer...

Kalender: 


08-11 Opening kunstgrasveld (inloop vanaf 19.00 uur)
09-11 Feestavond kantine
22-11 Klaverjassen en sjoelen
29-11 Sinterklaasviering
20-12 Klaverjassen en sjoelen
04-01 Nieuwjaarsreceptie
31-01 Klaverjassen en sjoelen
29-02 Klaverjassen en sjoelen
20-03 Klaverjassen en sjoelen
24-04 Klaverjassen en sjoelen

Nieuwe leden


Martijn Beukers (2e)
Rachelle Klaseboer (meisjes)
Ilse van der Gronde (meisjes)
Guusje Schollema (meisjes)
Anna Bos
Senn Dijkema (kabouters)
Judith Mulder (dames)

Vrijwilliger aan het woord: Marten Hovenga


Ik kom oorspronkelijk uit Stedum en hier heb ik ook de hele jeugd doorlopen, tevens ben ik daar jeugdtrainer geweest. Ik ben op mijn 19e bij Middelstum gaan voetballen omdat ik wat hogerop wilde. Een jaartje later ben ik ook in Middelstum gaan wonen. Ik heb jaren in het eerste gevoetbald en tevens ben ik jaren jeugdtrainer geweest en tevens trainer van het tweede. Op dit moment voetbal ik in het 4e met zogenaamde kennissen. Lees meer...
Wist u dat
 • Onze jeugdleiders binnenkort collectief een winterjas krijgen?! Mede ingegeven door een oproep vanuit de ledenvergadering.
 • De jeugdleiders allemaal een trainingsapp gekregen hebben met daarop gerichte trainingen per leeftijdcategorie. Door ons aan te sluiten bij de VTON kan iedereen nu volgens dezelfde methodiek werken. Ook kan er gericht per groep aan specifieke punten geschaafd worden. Het (jeugd)bestuur is erg content met deze ontwikkeling dat op 30 oktober middels een voorbeeldtraining geïntroduceerd is.
 • Tweede elftal speler Rick Ypey vader geworden is van een mooie dochter die de naam Emma meegekregen heeft. Rick en Melissa, van harte gefeliciteerd!
 • Het eerste elftal geteisterd wordt door een blessuregolf waardoor de mooie seizoensouverture in de beker al weer snel vergeten is. Daarbij werd ook trainer Konneman nog geveld door een longontsteking waardoor Peter Anema zijn debuut gemaakt heeft als interim-hoofdtrainer.
 • De VV M’stum SV Onderdendam bedankt voor het mogen gebruiken van hun trainingsveld toen er bij ons niet getraind kon worden ivm alle terreinwerkzaamheden.
 • We proberen in deze rubriek ook alle blessureleed bij langs te gaan in de hoop hiermee volledig te zijn en om de spelers en speelsters een hart onder de riem te steken. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan Sjoerd Huitsing, spits van Middelstum 4. Door hernieuwd blessureleed aan de knie zet hij voorlopig eerst een streep door zijn voetbalcarrière. Zijn werkcarrière heeft hem overigens overzees naar Terschelling gebracht.
 • De vergruisde vierde elftal keeper Bert Balkema is ook al langere tijd uitgeschakeld omdat hij last heeft van nierstenen. Na een eerdere operatie volgt binnenkort een nieuwe.  
 • Daarbij wensen wij de familie Koopman namens de hele voetbalclub heel veel sterkte toe!  
 • Het nieuwe reclamebord met daarop meer dan honderd namen van mensen die de VV een warm hart toedragen is enthousiast ontvangen. En wellicht ook een eye-opener voor andere verenigingen. 
 • De club van 50 heeft zijn jaarlijkse ‘vergadering’ weer achter de rug. Met een lekkere stamppotdiner van Brouwers en een boeiende presentatie van Drewes Wildeman over zijn Landgoed De Camping in ’t Zandt, vloog de avond voorbij. Deze bijzondere club bestaat inmiddels uit ruim 80 leden en dit jaar is een gedeelte van hun geld naar de nieuwe dugouts op het tweede veld gegaan. Daarbij zijn er twee nieuwe sjoelbakken aangeschaft en worden er ook shirtjes geregeld voor onze kabouters. Al met al een gezellige en geslaagde avond waarop zo’n veertig leden afkwamen.
 • Zaterdagavond 9 november vindt er in onze kantine een heuse disco-night plaats, georganiseerd door onze activiteitencommissie. Aanvang 18.00 uur!

Eind december melden wij ons weer met een nieuwe nieuwsbrief. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd! 

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp