Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
En de kop van het nieuwe jaar is er weer af. Met opnieuw veel positief sponsornieuws in deze nieuwsbrief! 

Nieuws van het bestuur

Als het goed is, is de eerste automatische incasso van uw bankrekening afgeschreven als u dit leest. Ruim 90 % van onze leden is overgestapt naar de automatische incasso via de VV waarvoor hartelijk dank! Zou een ieder die zijn incassopapier nog niet ingevuld en ingeleverd heeft dit alsnog willen doen!! Hieronder nog even de nieuwe contributiebedragen zoals vastgesteld op de ledenvergadering begin oktober:
 
Contributie per maand  
kabouters €3,50
junioren 6-11 jaar €6,50
junioren 12-17 jaar €9,00
senioren €15,00
Zaalvoetbal €10,00
Zaal + veld €23,00
Senioren 35+/ 45+ €8,00

Geslaagde nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 7 januari heeft de nieuwjaarsreceptie van VV Middelstum plaatsgevonden. In een volle kantine stond voorzitter Meindert Schollema stil bij een aantal belangrijke gebeurtenissen en blikte hij vooruit op het nieuwe jaar.

Raymond Scholtens/Daniël Dijk

Het bestuur heeft besloten om het contract met hoofdtrainer Raymond Scholtens met een jaar te verlengen. De club is erg tevreden over de beginnend hoofdcoach en ook deze geeft aan het erg naar de zin te hebben bij de zaterdag vierdeklasser. Lees meer...

Kinderspeelhoekje in kantine

Ook onze jongste gasten vermaken zich tegenwoordig prima in de kantine van de Hippolytushal. Dankzij een gift van maar liefst €500,-  van Winkel Koor en Rinkel kon een hoekje van de kantine gezellig ingericht worden met allerlei attributen waarmee de jongste bezoekers zich prima kunnen vermaken. Lees meer...

Nieuws van de activiteitencommissie

Ook de activiteitencommissie heeft in het nieuwe jaar al weer van zich laten horen. De warme buffetten, gemaakt door Thea Zwerver en Judith van der Laan tijdens de nieuwjaarsreceptie, smaakten uitstekend. Bedankt daarvoor! En ook Robert Vriesema had weer een moeilijke voetbalquiz in elk geflanst. Nu zelfs met rebussen die opgelost moesten worden. Veel hilariteit door de moeilijke foto’s van oud-Oranje voetballers. Toen alle kruitdampen waren opgetrokken was dit de einduitslag: 1e - 2e elftal, 2e - 1e elftal, 3e - 4e elftal, 4e - Harde Kern, 5e - 45+ & 3e elftal, 6e - dames. 

Kaarten en sjoelen

Op 20 januari vond weer het klaverjassen en sjoelen plaats met 16 klaverjassers en 5 sjoelers. Hieronder de uitslagen:
Klaverjassen:
1. Egbert Paardekoper
2. Willem Koopman
3. Kees de Bont
 
5 Sjoelers:
1. Klaziena Werkman
2. Frouk van Wolde
3. Gineke van der Weg

Zwemmen in Bedum voor jeugdleden

Bij voldoende animo gaat de jeugd op zaterdag 4 maart weer discozwemmen in Bedum met alle jeugdspelers. Ook ouder, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Opgave is hiertoe wel verplicht en moet voor 11 februari gebeuren bij de jeugdleiders. De kosten voor dit discofestijn zijn €2,- per persoon. Aanmelden kan bij de jeugdleiders. We vertrekken om kwart voor zes (half zes aanwezig) en komen rond half negen weer terug. Ook kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom maar dan moet er wel een ouder mee!

Nieuws van de sponsorcommissie

Een vereniging zoals onze club kan niet zonder sponsoren: we bestaan ervan. Er zijn weer een aantal nieuwe ontwikkelingen die we graag met jullie delen:

Groeneveld Administratie en Advies

Tiemen van der Laan, een zeer bekende verschijning bij onze club, heeft het sponsorcontract verlengd tot 1 juni 2017. Het bedrijf Groeneveld is al vele jaren een trouwe sponsor en de afgelopen jaren zelfs hoofdsponsor. In een gesprek met Tiemen bleek dat hij nog niet helemaal weet of het sponsorcontract na 1 juni verlengd wordt. Wel heeft hij aangegeven dat hij volgend seizoen geen shirtsponsor van het eerste elftal blijft. Omdat het eerste elftal dringend nieuwe shirt nodig heeft is (in overleg met Tiemen) besloten om alvast op zoek te gaan naar nieuwe shirtsponsors. Dat bleek best een hele opgave te zijn, maar we hebben ze gevonden! Het zijn twee jonge en nog kleine bedrijven:

MijnDorp.nl

Het bedrijf is eigendom van Marko Datema en Mariska de Lange. Zij spelen beiden bij onze club, evenals zoon Cas en dochter Julia. MijnDorp.nl is een online applicatie voor verenigingen en stichtingen, vergelijkbaar met een intranet. Alle bestuursleden kunnen snel en eenvoudig vergaderingen plannen, documenten bewaren en delen. Het hele bestuur kan onderling communiceren via een eigen tijdlijn, zoals je die kent van Facebook. Verenigingen kunnen dankzij het platform ook onderling communiceren, waarbij je direct ziet wie er in een bepaald bestuur zit. De initiatiefnemers hopen dat het platform zorgt voor meer samenwerking tussen verenigingen. Want samen maak je het dorp. Marko en Mariska hopen daarom dat alle verenigingen meedoen. Hopelijk hebben zij ook als borstsponsor succes. Mailadres: info@mijndorp.nl 

E-ventive

E-ventive is het evenementen- en artiestenbureau van Eling Zuidhof. Eling voetbalt ook nog eens bij ons. Zijn bedrijf E-ventive levert door het hele land artiesten aan horeca, evenement en particulier. Ook voor complete evenementconcepten kunt u bij hen terecht. Dus heeft u een professioneel-, familie- of kinderfeest te vieren, denk eens aan hem: van geluid (muziek), licht en artiesten als het nodig is. Om reclame voor zijn bedrijf te maken leek het Eling een goed idee om rugsponsor te worden van het eerste elftal; mede omdat het eerste bijna altijd in de buurt speelt. Mailadres: eling@e-ventive.nl. De nieuwe kleding met logo’s is besteld en inmiddels geleverd. Op zaterdag 4 februari presenteert het eerste elftal de nieuwe kleding aan het publiek tijdens de eerste thuiswedstrijd van dit jaar.
Ook heeft E-ventive in samenwerking met Bert Koster zijn bedrijf  “Bert Koster Internetcolumnist en Tekstschrijver” trainingspakken voor het vierde elftal besteld. Super bedankt mannen. Het vierde elftal loopt er zeer goed gekleed bij en kan met trots onze club vertegenwoordigen.Ook heeft E-ventive in samenwerking met Bert Koster zijn bedrijf  “Bert Koster Internetcolumnist en Tekstschrijver” trainingspakken voor het vierde elftal besteld. Super bedankt mannen. Het vierde elftal loopt er zeer goed gekleed bij en kan met trots onze club vertegenwoordigen.
We hebben er ook weer twee nieuwe bordsponsoren bij te weten:
 1. Disco-N-action, het bedrijf van Peter Zuidhof, bij iedereen in ons dorp een bekende verschijning.  Zijn bedrijf levert professioneel licht, geluid en beeld, voor zowel de zakelijk als private markt. Mocht U iets willen weten of bestellen mail of bel hem. Zijn telefoon staat altijd doorgeschakeld. Peter heeft namens de stichting (sporthal) de geluidsinstallatie aangelegd en het geluid is nu van zeer goede kwaliteit. Ja,  hij heeft er duidelijk verstand van.  Mail adres peter@disco-N-action.nl, telefoonnummer 0595-795042. Peter welkom bij de club.
 2. DE PRINT. Het bedrijf is gevestigd in Winsum, Hoofdstraat Obergum 20. Zij hebben voor ons de kerst- en nieuwjaarskaarten gedrukt. Het bedrijf is expert in alles wat betrekking heeft op het printen (op papier, kunststof, textiel, etc). Men maakt platen, sponsorborden, canvas schilderijen en collages. Ook verzorgt het drukwerk in allerlei maten en kleuren.  Wilt u iets laten drukken, een boek(je) maken of uw kinderen op canvas vereeuwigen? Neem dan eens contact op.  Mailadres info@deprint.nl, telefoonnummer 0595-444916. We heten Martin Versluis van harte welkom bij onze club en hopen op een goede samenwerking.
Ook hebben wij in overleg met de CLUB VAN 50 een paar zaken af kunnen spreken. Zij willen ons financieel ondersteunen met de aanschaf van 4 nieuwe doeltjes voor de jeugd; een grote wens van de trainers. Super, want dit zijn zeer kostbare aangelegenheden. Verder heeft men toegezegd om ons financieel te ondersteunen met de aanschaf  van een elektronisch scorebord. Het bord wordt in het najaar in gebruik genomen. Allemaal zeer positieve ontwikkelingen  voor onze club.

Namens de sponsorcommissie, Adri de Lange

Vrijwilliger aan het woord: Piet Jansma

Net terug van warme (Curacao) oorden, hebben we Piet Jansma bereid gevonden om de vrijwilligersvragen in te vullen! Lees meer...
Wist u dat:
 • De PR-commissie een nieuw lid rijker is? Marko Datema, onder andere bekend van MijnDorp.nl, komt onze gelederen versterken. Een mooie aanvulling inderdaad, van harte welkom!
 • De vrouw van onze voorzitter, Trieneke Schollema, het nieuwe jaar onfortuinlijk begonnen is met een gecompliceerde enkelbreuk als gevolg. Namens de club van harte beterschap en een voorspoedig herstel toegewenst!
 • Onze jeugd weer uitstekend gepresteerd heeft tijdens het zaalvoetbaltoernooi in Loppersum tussen Kerst en Oud en Nieuw. Niet voor het eerst werd de grote wisselbokaal onze prooi, met glans eerste geworden dus.
 • Nieuw in deze rubriek: nieuwe leden die zich bij ons aangemeld hebben. Per 1-1-2017 zijn dit:
  • Tess Wieringa, Oude Schoolsterweg 6, 7 jaar.
  • Robin Winter, Jaagpad 5, 16 jaar
  • Anne Vaatstra, komt terug van een studieperiode in Spanje.
   Uiteraard van harte welkom bij de VV en veel voetbalplezier toegewenst! Jelte van der Kooi heeft overschrijving aangevraagd naar Warffum. Succes daar en dank voor al jouw inspanningen voor de club!
 • We zijn nog steeds op zoek naar leuke wedstrijdverslagen voor onze website, vooral wat het jeugdvoetbal betreft. U kunt hiervoor zelf een account aanvragen bij Martijn Poort of per mail verslagen opsturen naar een van de commissieleden.
 • Er in de sporthal op diverse plaatsen elftalfoto’s zijn opgehangen? Soms uit ver vervlogen tijden. Een echte Hall of Fame dus….
 • Het vierde elftal in het weekend van 10 februari weer een heus trainingskamp op Schiermonnikoog ingelast heeft? Bij ‘De Ware Jacob’ maken ze hun borst al weer nat…..
 • Stefan Pool helaas niet meegaat. Hij heeft werk gevonden in Portugal en is eerst weer voor een paar maand gevlogen….
 • David de Boer, Eric Boskamp, Theo Wilpstra en Suzanne van Dijken met succes hun herhalingscursus reanimatie/AED afgerond hebben!
 • Het chipshoekje achter de bar in de kantine inmiddels ook klaar is. Hetzelfde geldt voor het geluid wat middels grote geluidsboxen de zaal ingeslingerd wordt. Mede mogelijk gemaakt door Peter Zuidhof van Disco-n-Action!
 • Martijn Poort is druk bezig om de logo’s van alle sponsoren (64 inmiddels!!) via de TV te vertonen. Inmiddels is de website met betrekking tot de sponsoren ook helemaal compleet. Check voor de logo’s en websiteverwijzingen (op het icoontje klikken) op deze link: http://www.vvmiddelstum.nl/sponsoren/
 • Frans Niemeijer ligt momenteel ten gevolge van een zware longontsteking in het Beatrixoord en moet hier nog zeker zes week verblijven om weer aan te sterken. Een kaartje zou deze oud-jeugdleider en supporter van de club zeker goed doen. Deze kan via vrouw Hannie (Kwekersstraat 4) bezorgd worden. Gelukkig mocht Frans afgelopen weekend weer thuis komen! Het gaat dus langzamerhand weer de goede kant op.
 • Derde elftalspeler Martijn ten Hove vader geworden is van een prachtige dochter, Liza geheten. Van harte gefeliciteerd!
 • Dames 2 35+ momenteel zonder trainer zitten. Dit leuke en fanatieke damesteam zoekt dus een nieuwe trainer. Zij trainen altijd op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur. In overleg kan dit misschien wel veranderd worden. Ook zouden ze het leuk vinden dat de trainer hun af en toe kan begeleiden bij de wedstrijden. Dit gaat om ongeveer 4 vrijdagavonden in de voorjaarscompetitie en 4 vrijdagavonden in de najaarscompetitie.

Kalender: 
17-2-2017 - Kaarten en sjoelen in kantine
4-3-2017 - Zwemmen in Bedum
17-3-2017 - Kaarten en sjoelen in kantine
10-6-2017 - Slotdag
Mei 2017 - Toernooi bij VV Middelstum

In februari melden wij ons weer. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd. 

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2017 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp