Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
En dan is alles zo maar anders. Wat hebben we een turbulente weken met elkaar beleefd. Wat een verdriet en ontzetting ook. In de vorige nieuwsbrief ging deze aanhef nog over een zeer heuglijk feit, de opening van ons kunstgrasveld. Dik een maand later hebben we afscheid moeten nemen van onze zeer betrokken en geliefde voorzitter en voetbalvriend Meindert Schollema. 
Toch wilden we voor het einde van het jaar nog een nieuwsbrief uitbrengen, die uiteraard sober is van toon. Om te herdenken, om te troosten maar ook om te melden dat activiteiten zoals het kerstklaverjassen/-sjoelen en de nieuwjaarsreceptie gewoon doorgaan. In de geest van Meindert, zoals hij dat graag gewild zou hebben…..

Nieuws van het bestuur

Twee jaar geleden werden we in de decembermaand opgeschrikt door het plotselinge overlijden van ons bestuurslid Theo Wilpstra. Toen was het Meindert Schollema die ons bij de hand nam en mede door een moeilijke periode loodste. Nu is hij er zelf niet meer. Zo plotseling en abrupt kwam er een eind aan zijn leven. Voor de website heeft vicevoorzitter Eric Boskamp een mooi ‘in memoriam’ geschreven waar wij als nieuwsbriefredactie graag naar refereren….. 

Zoals in de aanhef aangegeven gaan de activiteiten op 20 december en 4 januari (kaarten/sjoelen en nieuwjaarsreceptie) ‘gewoon’ door. Wat betreft de nieuwjaarsreceptie, hier begint de inloop om 15.00 uur. Het programma zal ongetwijfeld nog op onze website en Facebookpagina geplaatst worden. Lees meer...

Sponsornieuws december 2019

Zoals wij vorige keer al hadden aangegeven hebben er nu ook weer behoorlijk veel zaken gespeeld. Ik wil beginnen met de nieuwe sponsoren. De club van 50 wilde wat meer reclame voor zichzelf maken. Zoals u ongetwijfeld weet, draagt de club van 50 financieel bij aan zaken met betrekking tot onze voetbalclub. Zij hebben al in heel veel zaken financieel  bijgedragen, zoals de nieuwe dug-outs van het tweede veld, het elektronisch scorebord enz. enz. Een hele belangrijke club voor onze vereniging derhalve. Lees meer...

Kalender: 


20-12 Klaverjassen en sjoelen
04-01 Nieuwjaarsreceptie
31-01 Klaverjassen en sjoelen
29-02 Klaverjassen en sjoelen
20-03 Klaverjassen en sjoelen
24-04 Klaverjassen en sjoelen
13-06: Slotdag

Nieuwe leden

Yort van der Laan
Lyam van der Laan
Jurre Oude Lansink
Derk Boersma

Vrijwilliger aan het woord: Sieme Gerrijts


Kun je je kort even voorstellen? Mijn naam is Sieme Gerrijts en ik ben opgegroeid op Ameland. Sinds 1983 woon ik in Middelstum. Ik werk bij DUO in Groningen en in het weekend draai ik af en toe plaatjes. Voornamelijk bij Zalencentrum Vita Nova en in de kantine van VV Middelstum. En dat met veel plezier! Lees meer...
Wist u dat
  • Dit keer een beperkte wist u dat-bijdrage. Positief jeugdnieuws wordt bijvoorbeeld doorgeschoven naar de volgende nieuwsbrief. 
  • Het Sinterklaasfeest op ons sportpark op vrijdag 29 november is heel goed verlopen. Dank hiervoor voor de activiteitencie.
  • Wat betreft het blessureleed noemen we Marjorie van Dijken van VR1 en Nordin Luit van het tweede elftal die beiden moeten dealen met ernstige knieblessures. Wij wensen hen heel veel sterkte toe met het herstel!
  • Vanuit de jeugdcommissie nog even de mededeling dat de jeugdleiders moeten denken om het afsluiten van de ballenbuizen.
  • Onze vereniging wordt momenteel doorgelicht door twee studenten van de Hanzehogeschool waaronder ‘onze eigen’ Dennis Verkerk. Mochten er uit hun rapportage interessante nieuwtjes komen dan delen wij die uiteraard met u. 
  • Middelstum 1 speelt zowel op vrijdag 27 als op zaterdag 28 december zaalvoetbal tijdens het Boshaltoernooi in Loppersum. Beide avonden beginnen om 19.15 uur. Vrijdag spelen ze tegen Holwierde, Stedum en Poolster om zaterdag te vervolgen tegen De Fivel en Loppersum waarna de finales worden afgewerkt. Beide avonden worden afgesloten met festiviteiten en muziek.
  • Ook de jeugd zal in de kerstvakantie weer gaan zaalvoetballen in Loppersum. En wel op vrijdag 27, zaterdag 28 en maandag 30 december. De zaalwintercompetitie in Uithuizen is vorig seizoen voor het laatst georganiseerd.

In februari melden wij ons weer met een nieuwe nieuwsbrief. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd! Voor nu alvast heel mooie en rustige feestdagen toegewenst en een gezond, sportief en glansrijk 2020. En sterkte voor allen die moeten dealen met een groot gemis!

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp