Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser

Nieuwjaarsreceptie

Oei, oei, oei, wat is er de afgelopen weken toch weer veel gebeurd binnen de club. Dus waar te beginnen met de nieuwsbrief? Eerst maar even een mededeling. Want onze nieuwjaarsreceptie vindt plaats op zaterdag 2 januari. Al vroeg in het nieuwe jaar dus en helaas nog in de oude kantine. Waarbij we er gevoeglijk van uitgaan dat dit toch echt de laatste keer is. Houd de website in de gaten voor het tijdstip en de activiteiten. Uiteraard staat de voetbalquiz weer op het programma. Als altijd voorbereid door Robert Vriesema en Peter Goossen.

Sinterklaasfeest


Gelukkig wist ook Sinterklaas met 3 Zwarte Pieten de tochtige Middelstumer voetbalkantine weer te vinden. Dat Sinterklaas nog steeds vitaal is, bleek wel uit het feit dat hij de kinderen nog enige oefenstof wist mee te geven met een heuse voetbal. Er werd middels een uitbundige polonaise zelfs nog aan de conditie gewerkt. Onze jongste jeugd, de kabouters en de F-junioren, namen zijn kennis gretig op maar waren uiteraard nog enthousiaster toen ze de cadeautjes overhandigd kregen. Onder luid gezang werd afscheid genomen van de goedheiligman.

VV Middelstum en Jan Jaap Zijlstra gaan door

Vlak voor het kerstreces hebben Jan Jaap Zijlstra en de Voetbal Vereniging Middelstum besloten om nog een jaar met elkaar door te gaan. Zijlstra gaat volgend seizoen zijn 3e jaar als hoofdtrainer bij de VV Middelstum in. Eerder was hij hoofdtrainer bij FC LEO Leens en SIOS Sauwerd en assistent trainer bij Viboa. De in Middelstum wonende Zijlstra zette in een grijs verleden ook zijn eerste voetbalstappen bij de plaatselijke voetbalclub. Lees meer...

Zaalvoetbal Loppersum

Voor al onze voetbaljeugd is er uiteraard in Loppersum weer het traditionele zaalvoetballen. Altijd een gezellig en sportief evenement tussen verenigingen bij ons uit de buurt. Allemaal heuse streekderby’s dus! Voor het jeugdschema verwijzen we u door naar de website.

Klimaatgroep Holland verbindt zich weer 5 jaar aan VV Middelstum


Klimaatgroep Holland vierde dit jaar zijn 10-jarig bestaan op imposante wijze. Het leverde magische momenten op in de Martinikerk. Van de 10 jaar dat dit klimaatsbeheersingsbedrijf van Harry Vaatstra bestaat, is het ook al vele jaren één van de hoofdsponsoren van de Voetbal Vereniging Middelstum. En daar Harry zijn motto al jaren is, dat de jeugd uiteindelijk de toekomst heeft, verbindt hij zich wederom voor 5 jaar aan de jeugdafdeling van de Voetbal Vereniging Middelstum. Lees meer...

Kampioenen

De winterstop breekt spoedig aan. Zaterdag zijn er nog enige (inhaal)wedstrijden. Helaas kunnen we bij de jeugd geen kampioenen feliciteren. En dat is wel eens anders geweest. Misschien dat we in de diverse voorjaarscompetities wel hartgrondig kunnen juichen. Voorlopig is Middelstum 4 het enige team dat bovenaan staat in de competitie en dat voelt heel onwennig voor deze mannen die doorgaans goed scoren in het rechterrijtje. Middelstum 3 is na een wervelende start 2 keer gestruikeld en zit nu bij KRC 1 op het vinkentouw.

Nieuwe bordsponsoren


Die voetbalclub is weer enige bordsponsoren rijker. Wat dacht u van Jaheko uit Bedum. Je kunt bij Jaheko uitstekend terecht voor de verkoop, reparatie en onderhoud van quads, fietsen, gazonmaaiers en alle bijkomende producten. Een rijk assortiment lacht u al vanaf de website toe. LambeckHarms Notarissen Groningen was al sponsor van dames II (35+) en voorzag ze van nieuwe trainingspakken en voetbaltassen. Inmiddels zijn ze ook toegetreden tot de bordsponsoren van de voetbalvereniging. Middelstumer Gert van der Wal (ooit een snelle back van Middelstum 1) is één van de eigenaren van LambeckHarms en zowel zijn vrouw als 2 zoons voetballen bij de club. Uiteraard dankt de sponsorcommissie de nieuwe sponsoren van harte. Meer weten over LambeckHarms? Check de site.


Speler van de week

Als altijd een mooi fenomeen binnen onze voetbalclub waarbij een speler van de F’jes de sfeer en beleving bij het eerste mee mag maken. Inclusief de bespreking vooraf in de kleedkamer en een warming up met de spelers. Na een shoot-out volgt ook nog de eerste helft vanuit de dug-out (plus de mogelijkheid om trainer Zijlstra van wat tactische tips te voorzien) en de wedstrijdbespreking in de rust. Voetbalmoeder Linda Spanjer coördineert een en ander namens de voetbalclub.  

Sponsoren en vrijwilligers bedankt!

Uiteraard is een nieuwsbrief aan het einde van het jaar een mooie gelegenheid om alle sponsoren en vrijwilligers van de VV Middelstum in het zonnetje te zetten. De waardering wordt niet altijd uitgesproken maar waar zouden wij zijn zonder al onze sponsoren en vrijwilligers? Nergens meer lijkt mij. Hartelijk dank voor al jullie bijdrages in welke vorm dan ook. We zien u graag weer terug in 2016!

Schrijver voor de website gezocht!

Onlangs ging ook onze geheel vernieuwde website de lucht in. Het leverde de nodige complimenten op. We zijn nog op zoek naar mensen die stukjes willen schrijven om de website actueel te houden. Gelukkig hebben zich al een tiental mensen gemeld. Voor hun is een account aangemaakt. Voor jeugdleiders of trouwe supporters is hierin wellicht ook een dankbare taak weggelegd. Klik hier om u aan te melden.

Wist u datjes
Ondanks het feit dat Wist-u-dat goeroe Frans de Bont momenteel voor zijn werk in India zit, proberen we toch de legendarische rubriek uit de clubbladtijd weer nieuw leven in te blazen. Tips en suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

1e elftal speler Karsten Hoekzema tijdens zijn halfjarige stage in Indonesië een Oosterse schone aan de haak geslagen heeft? Insiders hebben het al over Miss India….. Het is maar afwachten of hij terugkeert naar Nederland;

Hetzelfde geldt voor onze andere exoot Stefan Pool. Hij is inmiddels al zijn bril verloren, slaapt in een kapotte tent te midden van giftige slangen en reptielen, krijgt niet betaald voor werkzaamheden maar is toch laaiend enthousiast over zijn verblijf in Australië. Stefan overweegt om er nog een jaar aan vast te knopen.

Ons hoofdveld ligt er dramatisch bij. Is er sprake van een defecte drainage of hebben onze slidings zo’n diepgang dat we het veld gemolesteerd hebben?

Onze jeugd neemt ook deel aan de Zaalvoetbalwintercompetitie. Dit festijn is heel goed te volgen via de www.zaalwintercompetitie.nl.

David de Boer al de zelfde streekjes heeft als zijn illustere voorganger Mayko de Graaf. Menig tosti vindt zwart verbrand zijn Waterloo in de vuilnisbak. Toch is de vereniging heel blij met al zijn vrijwillige inspanningen hoor!

De E2- en F2-junioren hebben de voetbalvereniging Middelstum een positieve impuls gegeven op Schiermonnikoog. Zelfs op kampeerboerderij De Binnendijken waren ze goed te spreken over deze Middelstumers. Dat is in het verleden helaas wel eens anders geweest. Wie weet hebben we weer wat goodwill opgebouwd. Dat is ook wel nodig want in februari doet Middelstum 4 Schiermonnikoog aan tijdens een heus trainingskamp, inclusief wedstrijd tegen De Monnik 1;

De vrouw van Middelstum 1 icoon Wessel Oosterhoff is bevallen van een prachtige dochter. Wessel, van harte gefeliciteerd!

Hoewel het aantal punten van Middelstum 1 wat aan de magere kant is, geven ze qua gezelligheid wel het goede voorbeeld. Zaterdag jl. vierden de discipelen van trainer Jan Jaap Zijlstra namelijk Sinterkerst… 
 

Prettige feestdagen en een gelukkig 2016!

Tot slot willen wij iedereen natuurlijk prachtige feestdagen toewensen. En uiteraard een fantastisch, gezond en sportief 2016. Dat we weer het beste uit onszelf te voorschijn mogen toveren binnen maar ook buiten de kalklijnen!

Martijn Poort
Bart Rogaar
Jeroen Boomsma
Wijnand Niemeijer
Bert Koster

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp