Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser

Nieuws van het bestuur

Allereerst kunnen we uitermate verheugd vaststellen dat de Nieuwjaarsreceptie van onze club met een kleine 130 (!) bezoekers heel goed bezocht is. Statistisch gezien zou je kunnen stellen dat de helft van ons ledenbestand er was. Maar gelukkig mochten we ook vele supporters en sponsoren verwelkomen. Het werd een heel gezellige middag.

Onze dank gaat onder andere uit naar de makers van voetbalquiz, Rene Huitsing en Bart Bronsema (plus Bram Toonen op de achtergrond) voor hun originele vragen. Beide mannen volgden Robert Vriesema en Peter Goossen met verve op. Tussendoor konden we genieten van een heerlijk stamppottenbuffet, mede mogelijk gemaakt door enige leden van de kantine- en de activiteitencommissie. In de wandelgangen was te horen dat Piet en Anita de hele middag in de keuken bezig zijn geweest, het resultaat was er naar! Tot slot was het karaoken geblazen waarbij onze jeugd zich nadrukkelijk liet horen. Uiteraard nam voorzitter Meindert Schollema ons nog even in vogelvlucht mee door het afgelopen jaar. Al met al een heel geslaagde activiteit. Lees meer...

Nieuws van de kantinecommissie

Na de jaarwisseling zullen er enkele veranderingen worden doorgevoerd in de kantine van de Hippolytushal. Om verwarring en discussies te voorkomen stellen wij jullie hier graag van op de hoogte. Lees meer...

Nieuws van de sponsorcommissie

Er zijn toch alweer positieve ontwikkelingen op het gebied van de sponsoring. MEEKRO B.V uit Noordbroek is een nieuwe bordsponsor voor minimaal drie jaar. Dit bedrijf maakt, verkoopt en plaatst lichtgewicht schoorstenen. Zoals bekend hebben zij momenteel heel veel werk op het Hogeland. Zij kunnen  schoorstenen fabriceren zoals u het maar wilt hebben. Kijk anders even op hun site. Deze sponsor is aangebracht door een van onze andere sponsoren. Mocht u ook een tip voor ons hebben, geef dan gerust een seintje.  Lees meer...

Nieuws van de activiteitencommissie

Op vrijdag 21 december vond in de kantine van de Hippolytushal het kerstklaverjassen en sjoelen plaats. Het aantal sjoelers was overweldigend, bijna 17 deelnemers. Een absoluut record dat naar meer smaakt. Bijna net zo veel als de 20 klaverjassers die langskwamen. Dat leidde tot de volgende einduitslag:

 1. Marten Bos 5379 punten
 2. Marten Hovenga 5237 punten
 3. Maarten Dijkema 5142 punten
 4. Martin Rozeboom 4140 punten

De sjoeluitslag:

 1. Peter van Dam 1068 punten
 2. Michel de Graaf 1061 punten
 3. Klazien Werkman 998 punten
 4. Gineke van der Weg 704 punten
Lees meer...

Middelstum jeugd winnaar eindejaarstoernooi Loppersum

De jeugd van v.v. Middelstum mag zich weer overall winnaar noemen van het gemeentelijke jeugd Eindejaarstoernooi in de Boshal van Loppersum. Zie hieronder het bericht vanuit Loppersum:

Felicitaties gaan dit jaar uit naar VV Middelstum.

 1. VV Middelstum (gemiddeld 1,39 punten per wedstrijd) 
 2. SC Loppersum (gemiddeld 1,34 punten per wedstrijd) 
 3. SJO STEO (gemiddeld 1,12 punten per wedstrijd) 
 4. VV De Fivel (gemiddeld 1,08 punten per wedstrijd) 

We kunnen terugkijken op een geslaagd en sportief toernooi.

Kalender:

16 februari 2019: Feestavond Middelstum 1 en 2
05 maart 2019: Middelstum 1 – FC Groningen JO-19
15 februari 2019: Klaverjassen avond 6 
09 maart 2019: Themafeest 85-jarig jubileum 
15 maart 2019: Klaverjassen avond 7 
01 mei 2019: Zomeractiviteit Jeugd 
11 mei 2019: Themafeest voorjaar 
15 juni 2019: Slotdag 2019

Nieuwe leden

Rutger-Jan Slager
Gijs van der Lubbe

Vrijwilliger aan het woord: Robert Vriesema

Kun je je kort even voorstellen? Ik ben Robert Vriesema, 36 jaar en samenwonend met Marieke aan de Coendersweg. Ik ben werkzaam als postbezorger bij Postnl. Ik ben geboren en getogen in Middelstum in een echt voetbalgezin. Ik voetbal mijn wedstrijdjes bij het 4de elftal. Lees meer...

Wist u dat
 • Het Boshal zaalvoetbaltoernooi voor onze blauwhemden geen heel groot succes is geworden. Men legde uiteindelijk beslag op de 5e plaats, op de op een na laatste plaats inderdaad. Gezellig en druk was het wel, onder andere dankzij de aanwezigheid van onze ‘huisDJ’ Sieme Gerrijts.
 • Hoe anders was dat bij Boarding Soccer Peize, misschien wel omdat men hier gebruik mocht maken van de boarding. Zie voor het uitgebreide verslag het mooie verhaal van Nick Verkerk op onze website.
 • Dergelijke spontaan aangeleverde (wedstrijd)verslagen door ons als PR-cie enorm gewaardeerd worden. Schroom niet om een mooie bijdrage aan te leveren….
 • Het vierde elftal zich op maakt voor hun traditionele trainingskamp op Schier. De kans dat er puin geruimd moet worden op het strand is nog steeds aanwezig.
 • Ook een zware delegatie van Middelstum 3 plus enige gastspelers zullen op dezelfde data als het vierde Schier aandoen. De Monnik en de eilanders kunnen hun borst natmaken dus.
 • Stefan Pool deed in november nog twee weken Nederland aan en was net op tijd terug in Australië om zijn vaderrol met verve te vervullen. Van harte gefeliciteerd met zoon Johan!
 • Op 5 maart vindt om 18.30 uur de geweldig mooie wedstrijd van Middelstum 1- FC-Groningen JO-19 plaats, alvast even in de agenda noteren inderdaad….
 • Onze voormalig trainer Raymond Scholtens volgend jaar zijn kunsten in Uithuizermeeden bij De Heracliden gaat vertonen. 
 • Onze kantine door Jolanda Hoofd van Bloemsierkunst Wim Huis van nieuwe planten is voorzien. Aangeboden door de Club van 50!
 • Jan Meijer zich tegenwoordig helemaal uit kan leven op zijn veegmachine.
 • Jan Dijk is benoemd tot sporthalbeheerder van de Hippolytushal.

Eind maart melden wij ons weer met een nieuwe nieuwsbrief. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd!

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp