Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
Buiten is het guur en vochtig, binnen warm behaaglijk. De hoogste tijd om even lekker de nieuwsbrief van november door te nemen. Dankzij de koppeling van de e-mailadressen vanuit Sportlink nu met een nog hoger bereik!

Nieuws van het bestuur

Nog steeds vinden er door sommige leden dubbele contributiebetalingen plaats. Wanneer dit bij u ook het geval is, zou u dan uw eigen incasso stop willen zetten! Dan blijft alleen de automatische incasso via de VV over. Dank voor de medewerking!

Graag zou de penningmeester ook de boetes voor gele en rode kaarten via automatische incasso willen incasseren. Dat is voor hem wel zo makkelijk en minder tijdrovend. Deze inning zal binnenkort ingaan. Lees meer...

Nieuws PR commissie

We hebben via Twitter inmiddels bijna 900 volgers! Ook het aantal Facebookvolgers neemt gestaag toe, we zitten inmiddels boven de 400. De slider in de kantine draait inmiddels op volle toeren met veel aandacht voor onze sponsoren, de activiteiten en, nieuw, de verjaardagen van al onze leden! Op de website zijn inmiddels veel jeugdverslagen te lezen en er is een speciale jeugdrubriek toegevoegd waarin de pupil van de week centraal staat!

Ook is de PR-cie samen met het bestuur van de Club van 50 begonnen om in september 2018 een mooie gezamenlijke avond te organiseren voor sponsoren, vrijwilligers en Club van 50 leden. Deze gezellige avond zal door de Club van 50 aangegrepen worden om nieuwe leden te werven!

Nieuws van de activiteitencommissie

Op 24 november vond de Sinterklaasviering plaats in de kantine van de Hippolytushal. Een twintigtal jonge leden van de club stonden rond vijf uur al gespannen klaar om de Sint een warm welkom te heten. In de kantine stonden Oudhollandse spelletjes klaar en er werden uiteraard cadeaus uitgedeeld. Het was wederom een prachtige middag vol met kinderplezier.

Op vrijdag 17 november werd de tweede kaart- en sjoelavond van dit seizoen georganiseerd. In de kantine van de Hippolytyshal vonden 20 klaverjassers en zes sjoelers hun weg naar de kantine. Een mooie opkomst dus!

Lees meer...

Nieuws sponsorcommissie

De laatste aflopende contracten zijn verlengd, onder andere van: Van der Werff, groenvoorziening uit Bedum, Robert Woudstra, schilder, wonende aan de Trekweg te Middelstum. Afgesproken is dat zijn bord een nieuw plaatsje krijgt.

Verder is de sponsorcommissie op pad geweest om sponsoren te vinden voor het financieren van het eindejaarstoernooi in de Boshal te Loppersum. Dit toernooi wordt georganiseerd door een van de aanwezige ploegen. Dit jaar is Middelstum, een van de trouwe deelnemers, aan de beurt om dit toernooi te organiseren. Het vindt plaats op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december aanstaande. Komt allen kijken en houdt de site in de gaten m.b.t. de wedstrijden. Wat ons opviel was het feit, dat vele sponsoren die al aan de club verbonden zijn, spontaan een financiële bijdrage wilden leveren. De club leeft dus duidelijk bij onze sponsoren. Hierbij moet nog worden vermeld, dat niet alle sponsoren zijn benaderd om een financiële bijdrage te leveren. Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord: Frans de Bont

Kun je je kort even voorstellen?
Frans de Bont, 56 jaar, ongetrouwd (sommigen beweren getrouwd met de vereniging, maar dat lijkt me wat overdreven), kinderloos (wel 100% zeker van net als trouwens al mijn clubgenoten. Lees meer...

Nieuwe leden:

Abdekrahman Alkhleif
Bram Groeneveld
Kevin Nijdam
Elize Tilma (dames)
Cas Nienhuis (kabouters)
Ilse van der Molen (O9)

Actuele ledenstand: 282

Van harte welkom binnen de voetbalclub en veel voetbalplezier toegewenst!

Kalender:

22-12 - Kaarten en sjoelen
6-1 - Nieuwjaarsreceptie
19-1 - Kaarten en sjoelen
16-2 - Kaarten en sjoelen
9-3 - Kaarten en sjoelen
20-4 - Kaarten en sjoelen

Voetbalclinics:
2-3, 16-3, 30-3
In april, mei en juni wekelijks op de vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur!
 
Wist u dat
  • Vierde elftal speler Keyvan Jahed ons helaas heeft verlaten. Hij verhuist met zijn gezin naar Alblasserdam. Keef, hartelijk dank voor al jouw mooie voetbalacties! Het gaat jullie goed in het westen!
  • Het vierde elftal onlangs optrad op het 40-jarig huwelijksfeest van hun Technisch Directeur Mayko de Graaf en zijn vrouw Tineke. Onder leiding van Pieter Schollema werd een sfeervol lied ten gehore gebracht met als centraal thema: ‘Lang leve de TD, en Tineke’. Het bleef nog lang onrustig in huize De Graaf.
  • Martijn Poort inmiddels een osteopaat ingeschakeld heeft om van zijn knieproblemen verlost te worden. Bij een succesvol resultaat hebben we dus als club een alternatief voor Boelema gevonden. 
  • De kinderen die tijdens Sint Maarten een liedje in de kantine kwamen zingen, werden zingend rijk. Zij krijgen namelijk door de ‘harde kern supporters’ ook nog enige economische versnaperingen mee op hun barre tocht.
  • De O13 laatst overtuigend hun uitwedstrijd tegen de koploper wonnen. Het werd maar liefst 1-15! 
  • Het team JO11-3 afgelopen zaterdag (onder de bezielende leiding van vaders Marcel van Dijken en Martijn de Vries) de eerste overwinning van het seizoen behaalt heeft? In Delfzijl werd NEC met maar liefst 1-11 verslagen.

In december melden wij ons weer met de vierde nieuwsbrief van het seizoen 2017/2018. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd!

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2017 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp