Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser

Middelstummer trainersgilde gaat nog een jaar door

De decembermaand is nog maar net begonnen of de VV Middelstum heeft zijn trainersstaf voor het volgend seizoen al weer rond staan. De uit Huizinge afkomstige hoofdtrainer Frank Konneman, tevens jeugdcoördinator binnen de VV, was er snel uit met de club. Zeker omdat hij ook in het nieuwe seizoen verder kan met Jelte van der Kooi en Daniël Dijk die beiden het tweede elftal onder hun hoede hebben. Met hun drieën trainen ze ook de A- en B-selectie van de VV. Konneman, die al eens eerder drie seizoenen aan de Middelstumer hoofdmacht verbonden was, ziet volop potentie binnen de jonge spelersgroep waar nu verder aan gekneed kan worden. Beide jonge teams draaien overigens keurig in de middenmoot mee.  Lees meer...

Kantine-uitstapje groot succes

Zaterdag 13 oktober was het eindelijk zover. Het hondstrouwe kantinepersoneel had al langer een uitstapje in gedachten maar door verschillende oorzaken kwam het er maar niet van. Maar die zaterdag de 13e was het eindelijk zover. Om 17.30 verzamelden de deelnemers zich uiteraard bij de kantine. Miranda en Rika hadden bardienst maar die werden om 16.30 uur afgelost door de bestuursleden Frans en Suzanne.
Lees meer...

Nieuws van de sponsorcommissie

Zoals gebruikelijk zijn de laatste sponsoren bezocht en hen is gevraagd of zij hun sponsorcontract willen verlengen. Wij hebben als club een zeer grote en vooral vaste sponsorclub. Dit jaar is er ook veel gebeurd met betrekking tot de sponsoring. Het eerste elftal, het tweede elftal en de complete staf zijn voorzien van nieuwe kleding. Dit wordt betaald uit de sponsorovereenkomsten met de diverse bedrijven, waarvoor wij als club ook heel dankbaar zijn. De laatste bijeenkomst met onder andere de sponsoren, waar scheidsrechter Bas Nijhuis bij was uitgenodigd, verliep met een lach en een traan. Er waren diverse sponsoren aanwezig, hartstikke mooi natuurlijk.  Lees meer...

Nieuws van de activiteitencommissie

Op vrijdag 16 november vond in de kantine van de Hippolytushal al weer de derde klaverjas- en sjoelavond plaats. Om tot zestien kaarters te komen, moesten er nog enige belletjes gepleegd worden. De zes sjoelers kwamen allemaal uit vrije wil opdraven. Er was wederom voor iedereen prijs:

1. Frans de Bont 5272 punten
2. Kees de Bont 5215 punten
3. Ronnie Medema 5175 punten
16. Sjoerd Pool 3043 punten

De sjoeluitslag:
1. Randy Bolhuis 926 punten
2. Jeroen Boomsma 922 punten
3. Frouk van Wolde 906 punten
6. Riëtte Mosselaar 843 punten

Filmavond

22 december organiseert de activiteitencommissie een filmavond voor JO13 en JO11. Hiervoor kunnen kinderen zich opgeven via ac_vvmiddelstum@outlook.com. Dit kan tot zaterdag 15 december a.s.. Als er genoeg deelnemers zijn zullen we een film bekend maken die gekeken kan worden! De film start om 7 uur, vanaf half 7 zijn de kinderen welkom.......

Kalender:

21 december 2018: Klaverjassen avond 4 
22 december 2018: Winteractiviteit Jeugd 
05 januari 2019: Nieuwjaarsreceptie 
18 januari 2019: Klaverjassen avond 5 
15 februari 2019: Klaverjassen avond 6 
15 maart 2019: Klaverjassen avond 7 
23 maart 2019: Themafeest 85-jarig jubileum 
01 mei 2019: Zomeractiviteit Jeugd 
11 mei 2019: Themafeest voorjaar 

Nieuwe leden

Ties Brenninkmeijer
Noa Hofmann
Stan Bos
Amy-Britt Grommers (kabouters)

Vrijwilliger aan het woord: Martin Roetert

1. Kun je je kort even voorstellen? Ik ben Martin Roetert. 52 jaar,  getrouwd met Diane Huitsing en vader van Esmee (18) en Ferdi (15).  Ik ben sinds 2013 werkzaam bij Waterschap Noorderzijlvest als kraanmachinist. De zaterdag staat bij ons  in het teken van sport. Diane voetbalt bij dames 2 van de VV, Ferdi speelt bij JO-19 (als 15-jarige) en Esmee volleybalt. Dus al met al allemaal behoorlijk sportief. Lees meer...

Wist u dat
 • Het Boshal zaalvoetbaltoernooi op donderdagavond  27-12 en zaterdagavond 29-12 wordt gehouden met een nieuwe opzet? Er wordt in een gezamenlijke poule van 6 ploegen gestreden om de wisselbokaal. Hierdoor spelen alle ploegen tegen elkaar waarbij op de eerste pouleavond 3 wedstrijden worden gespeeld en op de 2e avond nog 2 wedstrijden waarna de finalewedstrijden plaatsvinden. Op beide avonden is er ook een DJ aanwezig om na afloop gezellig af te sluiten. 
 • Binnenkort de ZaalWinterCompetitie weer van start gaat waardoor onze jeugd zich in de zaal uit kan leven.
 • Het een tijdje rustig geweest is op het sportpark want Adri de Lange is succesvol geopereerd aan zijn knie. Van harte beterschap toegewenst. Hetzelfde geldt voor Janine Dijkema die ook op krukken is gesignaleerd.
 • En nu we toch in de ziekenboeg zijn beland…. Wethouder en spits Bé Schollema scheurde onlangs zijn enkelbanden maar was verrassend snel weer in de punt van de aanval te vinden. De lappenmand van het vierde zat toch al rijkelijk vol met bijvoorbeeld een Egbert Paardekoper (zweepslag) en Sjoerd Huitsing en David de Boer die net als Bé hun Waterloo op het trainingsveld vonden…
 • Pr-redactielid Marko Datema met de aankoop van ‘Gronings Hoop’ de kranten weer wist te halen.
 • Weer gesignaleerd op ons sportpark: Stefan ‘Pietertje’ Pool! Binnenkort ongetwijfeld meer nieuws over deze aanstormende vader die inmiddels een Australisch paspoort in zijn bezit heeft. Hij beleefde zijn uitzwaaimoment met zijn vrienden trouwens in hartje Amsterdam met een heuse dance-party.
 • Marco Bos in de laatste minuten tegen SV Bedum 4 in een vrijwel verloren wedstrijd toch nog even een rood kaartje meepikte…. Daar staat tegenover dat hij met 2 goals wel de topscoorder van het tweede is. En ook bij het 4e pikte hij zaterdag een belangrijk doelpuntje mee.
 • Robert Vriesema twee keer rechtstreeks uit een corner scoorde in een helft! Twee andere corners werden ternauwernood van de doellijn gehaald…..
 • Damessponsor Sieme Gerrijts onlangs schitterde in Zalencentrum Vita Nova met zijn Sieme.nl party. Alle dames van het team mochten uiteraard gratis naar binnen. Een week later was er al weer een afterparty.
 • Het eerste elftal met de staf en supporters met een touringbus naar Winschoten zijn geweest om daar in een gezellige ambiance de punten op te halen. Helaas zijn ze vergeten om deze mee naar huis te nemen.
 • Eerder werd het vlaggenschip in Zuidlaren opgewacht door onze oud-voorzitter Jan Koops. Tegenwoordig bestuurskamer gastheer bij deze Drentse voetbalclub……

Eind januari melden wij ons weer met een nieuwe nieuwsbrief. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd!

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2018 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp