Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
De zomerstop is verteerd, de eerste oefen- en bekerwedstrijdjes zijn gelukkig weer gespeeld. Maar wat is er nog een onzekerheid. En dat allemaal door het coronagebeuren en de maatregelen die getroffen zijn en nog moeten worden om dat spook buiten de deur te houden. En wat vergt dat veel van ons als club en leden. Maar we moeten er toch ook niet aan denken om nog een keer zo lang verstoken te zijn van ons geliefd spelletje…… 

Nieuws van het bestuur

We beginnen eerst maar eens met het goede nieuws. Want Piet Jansma zei ja toen we hem vroegen of hij onze nieuwe voorzitter wil worden. En daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Het laatste woord is uiteraard nog aan de ledenvergadering. De Algemene Ledenvergadering staat overigens voor donderdag 8 oktober op de planning. Voor meer info, even op deze link klikken: https://www.vvmiddelstum.nl/bestuur-vv-middelstum-heeft-een-nieuwe-voorzitter-op-het-oog-en-kan-ook-melden-dat-kantine-op-zaterdag-8-augustus-weer-opengaat/

Op 20 juni bezocht FC Groningen on Tour onze vereniging. Maar liefst 85 deelnemers in de leeftijdscategorie zes t/m veertien jaar, waarvan 71 eigen leden en 14 van SC Loppersum, beleefden een heel geslaagde voetbaldag en konden ervaren hoe het is om als profvoetballer door het te leven te gaan. De zonnige dag leverde alleen maar blije kindergezichten op. En voor ons de nodige complimenten over onze accommodatie en de organisatie. Een woord van dank dus voor de trouwe sponsoren die dit mogelijk gemaakt hebben (Klimaatgroep Holland en de Club van 50) en de jeugdactiviteitencommissie voor de strakke organisatie. Lees meer...

Coronamaatregelen

De Coronatijd duurt alweer 5 maanden en het einde lijkt nog niet in zicht. Daardoor was de vakantie voor iedereen verschillend. Velen zijn thuis gebleven, anderen hebben toch gemeend hun welverdiende rust elders te pakken. Ik hoop in ieder geval, dat iedereen er op zijn/ haar manier van genoten heeft. Inmiddels zijn de trainingen en oefenwedstrijden weer begonnen en proberen we ons met elkaar aan de opgestelde reglementen te houden. Dat valt niet mee. Vanuit onze sociale inborst zijn we gewend naar elkaar toe te trekken, maar nu worden we gedwongen ons in een 1,5 meter maatschappij te bewegen. Dat voelt raar, dat past niet bij ons. Lees meer...

Nieuws van de sponsorcommissie

Voor en in de vakantieperiode is er heel veel op het gebied van de sponsoring veranderd. Er moesten in dit tijdsbestek maar liefst 36 contracten verlengd worden en in deze coronaperiode hielden wij als commissieleden ons hart vast. Wij hadden van te voren al besloten welke bedrijven wij zouden benaderen met betrekking tot een eventuele lagere bijdrage, als men zou willen verlengen. Dit gezien het missen van heel veel omzet tijdens de coronacrisis.
Wij konden dit jaar gezien de crisis niet bij de mensen langs gaan en dat vonden wij gewoon heel erg jammer. Wij gaan bij verlengingen of wijzigingen altijd persoonlijk bij de sponsoren langs, want dat hoort gewoon zo vinden wij. Zonder sponsoren geen voetbalclub nietwaar. Wij hebben toen besloten om zoveel mogelijk per mail te gaan werken, ook al is dit erg onpersoonlijk. Ook hebben wij vele telefoontjes gepleegd met onze sponsoren. Lees meer...

Nieuws van de activiteitencommissie

Helaas weinig nieuws van de activiteitencommissie want eigenlijk zijn we allang blij dat de kantine weer open mag en kan. Aan het geven van mooie feestjes wordt nog niet gedacht. Wel zit de activiteitencommissie te springen om nieuwe vrijwilligers die op termijn mee willen denken en mee willen helpen met het organiseren van allerlei leuke (thema)feestjes. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen hierover, neem dan gerust even contact op met ons bestuurslid Suzanne van Dijken. 
Dat dus voor de iets langere termijn. Want ook onze kantinecommissie zit echt te springen om nieuwe vrijwilligers. Het barrooster begint steeds meer zorgelijke gaten te vertonen met als gevolg dat steeds weer dezelfde mensen bij moeten springen waardoor de belasting voor hen te groot wordt. Dus aarzel niet om je aan te melden als vrijwilliger bij Miranda Wieringa. Bij haar kun je ook terecht voor gerichte vragen!

Kalender: 
08-10:    Algemene Ledenvergadering

Nieuwe leden

Marlien Koenes, Aniek Roorda, Lieke Paarhuis en Willeke Mosselaar (VR1)
Annika Edens (meisjes)
Rick Poelstra en Jarno Uil (JO19)
Jelmer Roorda
Lars Woudstra
Levi Hamming
Danny Pijl
Anthony Habets
Pieter Pastoor
Bradley Raatjes
Marten van Dijken
Sjoerd en Jacob de Jong
Jayden van Rij

Vrijwilliger aan het woord: Daan van Aller

1. Kun je je kort even voorstellen?
Mijn naam is Daan van Aller. Ik ben 20 jaar en zit nu in mijn 3e jaar niveau 4 Alfa College sport en bewegen. Ik heb het profiel BOS gekozen wat voor Buurt Onderwijs Sport staat. Ik wil hierna namelijk graag de PABO gaan doen. Ik heb ook 4 jaar bij VV Winsum gevoetbald maar ben dit jaar weer teruggekomen bij VV Middelstum. Naast veldvoetbal vind ik zaalvoetbal ook nog heel erg leuk. Dat doe ik nu 2 jaar bij futsal Winsum. Lees meer...

Wist u dat
 • Paul en Cecile (Venema) zijn op 13 augustus trotse ouders geworden van zoon Rowan. Van harte gefeliciteerd natuurlijk!
 • Lid van de technische staf van Middelstum 4 Mayko de Graaf werd in de zomermaanden pardoes van zijn scootmobiel gereden door een onoplettende automobilist. Naast twee gebroken ribben, wat volgens ervaringsdeskundige Mayko net zo veel pijn doet als gekneusde ribben, werd zijn scootmobiel total loss verklaard. Gelukkig is hij inmiddels weer mobiel.
 • Middelstum 1 heeft zijn trainersstaf rond. Hoofdtrainer Frank Konneman heeft zijn contract met een jaar verleend en verzorgd samen met Peter Anema de veldtrainingen. Jeroen van Zalm is de nieuwe elftalbegeleider en Bart Poortinga blijft nog een jaar aan als verzorger. Er kan een beroep gedaan worden op een poultje vaste vlaggenisten. Harm Visser heeft afscheid genomen als vlaggenist, dank voor alle vlaginspanningen in de afgelopen jaren!
 • Daniël Dijk verlengde zijn trainerscontract met het 2e ook met een seizoen. Kompaan Jelte van der Kooi is gestopt, hij gaat bij VV Warffum voetballen. 
  Het derde en het vierde vertrouwen ook dit seizoen weer op hun eigen voetbalknowhow. 
 • De dames krijgen training van Robin Ammeraal en keeperstrainer Bert Balkema. Voor de zaterdagen kan sowieso weer een beroep gedaan worden op coach Diederik Lalkens en vlaggenist Martin Roetert. En dat is goed nieuws voor de dames die mede dankzij drie nieuwe spelers afkomstig van VV Stedum met 15 dames het nieuwe seizoen ingaan. Van harte welkom natuurlijk!
 • Mensen die het leuk vinden om te fluiten worden van harte uitgenodigd om zich te melden bij het TC-lid Eric Donkerbroek!!
  Niet alleen wij hebben een nieuwe voorzitter op het oog maar ook Corenos. En wel in de persoon van Bart Rogaar die hier nog enige seizoenen gevoetbald heeft en lid was van de PR-cie. 
 • Bij het bestuur van de Club van 50 heeft ook een mutatie plaatsgevonden, Gerard Bos is er na jarenlange inzet mee gestopt. Namens de club hartelijk dank voor alle inspanningen!

Wanneer we ons opnieuw melden met een nieuwe nieuwsbrief is nog even de vraag. Maar uw inbreng wordt zeker gewaardeerd!

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2020 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp