Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
Hopelijk kan deze nieuwsbrief de donkere dagen voor kerst iets opvrolijken……

Nieuws van het bestuur

Zoals u weet gaan we per 1 januari over op automatische incasso. Zou een ieder die zijn incassopapier nog niet ingevuld en ingeleverd heeft dit alsnog willen doen!! Hieronder nog even de nieuwe contributiebedragen zoals vastgesteld op de ledenvergadering begin oktober:
 
Voorstel per maand: huidig nieuw
kabouters €3,50 €3,50
junioren 6-11 jaar €6,25 €6,50
junioren 12-17 jaar €8,25 €9,00
senioren €13,50 €15,00
Zaalvoetbal €9,50 €10,00
Zaal + veld €23,00 €23,00
Senioren 35+/ 45+ €7,75 €8,00

Graag voor het eind van het jaar alle achterstallige en dus ‘oude’ bedragen over maken! Ons sportcomplex is gesloten van vrijdag 23 december tot en met zaterdag 7 januari voor trainingen en wedstrijden. Op zaterdag 7 januari is de nieuwjaarsreceptie in de kantine!

Afscheid Evelien Walker in Winsum

Onze voormalig secretaris Evelien, inmiddels in Oostenrijk wonend, kreeg ook van de dames van VV Winsum een groots afscheid aangeboden, zie bijgevoegde link. Evelien, mocht je dit nog lezen, het gaat je goed in Oostenrijk samen met Henri!

Middelstum 4 wint het Hippolytushal volleybaltoernooi

Zaterdagavond 19 november was het een drukke boel in de Hippolytushal. De Volleybal Vereniging Middelstum organiseerde een mixtoernooi waarbij ook alle andere gebruikers van het complex waren uitgenodigd. Naast 5 mixteams van de volleybalvereniging deden er 4 teams van de voetbalvereniging mee en was ook de Tennisclub met 1 team aanwezig. Om 19.00 uur verwelkomde Jacob Krijgsheld iedereen en om 19.10 begonnen de eerste wedstrijden. Er werd gespeeld in 2 poules en aan het einde van de avond zouden de beide nummers 1 strijden in de finale.Het ging er mooi aan toe en er werd veel strijd geleverd maar aan het einde van de avond was het de Voetbalvereniging die met 2 teams in de finale stond. De voetballers van Heren 1 en Heren 4 maakten er een mooie finale van. Heren 4 leek de bovenliggende partij maar Heren 1 toonde veerkracht en kwam terug in de wedstrijd. Toch was het Heren 4 die de finale in de volgestroomde zaal wist te winnen. Na afloop kreeg Frans de Bont de wisselbokaal overhandigd en was het nog lang gezellig in de kantine van de Hippolytushal.

Kampioenen!

Zaterdag 26 november was een prachtige voetbaldag want zowel de JO15 als JO11-2 werden die dag kampioen. En dit werd natuurlijk groots gevierd in de kantine van de voetbalclub. Het was dan ook de hele dag een drukte van belang op het sportpark. Veel ouders en grootouders waren aanwezig om hun kroost aan te moedigen. Enige weken eerder konden de voetbalsters van Dames 2 de kampioensvlag al hijsen. Zij vierden dit met hun sponsoren (Zalencentrum Vita Nova, LambeckHarms Notarissen en Super Stucer) met een gourmetavond in Vita Nova. Dezelfde dames werden eerder al in mooie, roze voetbaltenues gestoken door Zalencentrum Vita Nova en Super Stucer! Al met al een zeer geslaagde eerste seizoenshelft dus. Alle kampioenen van harte gefeliciteerd!!

Bouwbedrijf van Dijken steekt Middelstum 4 in het nieuw

Het is een mooi stel hoor, Bouwbedrijf Van Dijken in combinatie met Middelstum 4. Vorig jaar werd dit voetbalteam overtuigend kampioen en in de aanloop naar dit heuglijk feit schafte het team nieuwe colberts aan om alvast een en ander luister bij te zetten. Ook toen sprong Bouwbedrijf Van Dijken financieel in de bres om dit mogelijk te maken. Dit seizoen waren de voetbaltenues aan vervanging toe. En weer zorgden Ite en Simone van Dijken van het bouwbedrijf er voor dat de mannen van coach Koopman en technisch directeur Mayko de Graaf er tiptop uit zien. Deze trouwe sponsor wordt dan ook hartelijk bedankt door de sponsorcommissie en de voetbalvereniging! Het vertrouwen betaalde zich direct terug want Sios 3 werd thuis met 3-1 verslagen! Op de foto’s de mannen van Middelstum 4 met Ite en Simone van Dijken van Bouwbedrijf van Dijken en Meindert Schollema en Adri de Lange namens de sponsorcommissie.

Dames met ballen

Woensdag 9 november werden de dames van VV Middelstum en hun trainer Reint Kugel verrast met nieuwe trainingsballen. Sponsor Edith Hof van Schapenvel.nl (van www.schapenvel.nl Middelstum dus) heeft in overleg met de sponsorcommissie besloten om de dames van nieuwe voetballen te voorzien. Hierdoor kan de steeds grotere groep enthousiaste dames met hun eigen materiaal trainen! Op de foto nemen Reint en damesspeelster Nienke Schuiling de ballen in ontvangst van Edith Hof. De voetbalclub hoopt dat de dames de weg omhoog, die zaterdag al met een 3-1 overwinning werd ingeslagen, blijven volgen. En uiteraard namens eenieder: Edith Hof-Reinhardt bedankt voor dit mooie gebaar!!

F Junioren in het nieuw

Ook onze F junioren staan er weer keurig op! Met dank aan Klimaatgroep Holland! 

Nieuwe voetbaltassen Middelstum 1

Maar liefst vier sponsoren prijken er op de nieuwe voetbaltassen van Middelstum 1. Zo kan het dus ook. ‘Kroug Slinger’ (van Rene Huitsing), Flonk (van Martijn Poort), de jongens van Oosterhoff (van o.a. Wessel Oosterhoff), Wim Huis (Jolanda Hoofd) sloegen de handen ineen om ons vlaggenschip van mooi nieuw materiaal te voorzien.

Nieuwe jasjes Middelstum 3 

Middelstum 3 behoort dit seizoen tot de voornaamste kampioenskandidaat van de senioren. Ze spelen zich in elk geval middels nieuwe jasjes/shirts van één van hun hoofdsponsoren steakrestaurant ‘De Kleine Munt’ uitdrukkelijk in de picture….

Nieuws van de activiteitencommissie

De derde kaart- en sjoelavond van het seizoen zit er weer op. Ongeveer zeventien kaarters en vijf sjoelers wisten de kantine van ons sportpark te vinden. Dit mogen best wel wat meer worden, schroom niet om langs te komen voor een ontspannend avondje spelplezier. Titelkandidaat Kees de Bont wist het klaverjassen te winnen, zijn vrouwelijke equivalent Frouk van Wolde wist deze avond het beste de sjoelgaten te vullen. Op vrijdag 16 december vindt de kersteditie plaats, komt allen! 

Op vrijdag 25 november genoten Sinterklaas en diverse Zwarte Piet samen met onze jongste leden (bijna 30 ‘stuks’) van een prachtige Pietengym. Want uiteraard moest onze nieuwe sporthal ook door Sint en zijn Pieten bewonderd worden. Toen Sinterklaas vroeg wie dit allemaal voor elkaar gekregen had, riepen de kinderen in koor: “Sinterklaas!” Dat deed onze goedheiligman annex wethouder zichtbaar goed…. 
Tussen het uitpakken van de cadeautjes door moesten de kinderen de daken beklimmen, door schoorstenen kruipen en allerlei andere hindernissen overwinnen om uiteindelijk het felbegeerde Pietendiploma in ontvangst te mogen nemen…. Een geheel nieuwe invulling van het Sinterklaasfeest dus waarop met veel plezier terug gekeken wordt.

Op zaterdag 7 januari kunnen we bij onze club weer het nieuwe jaar inluiden tijdens de Nieuwjaarsreceptie. Robert Vriesema bereidt weer een spannende quiz voor en we kunnen ons weer te goed doen aan een lekkere, gezamenlijke maaltijd. Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom in onze kantine!

Club van 50

De club van 50 beleefde een zeer gezellige avond tijdens hun jaarlijkse bijeenkomst. Bestuurslid Henk Medema noemde het aantal van bijna 50 aanwezigen wat inhoudt dat tweederde van het aantal leden (75) aanwezig was. Allereerst vertelden Siep Brink (oud lid van onze club) en Eddy Buisman (voetbalde vroeger bij Bedum) over hun fietsavonturen naar Santiago de Compostella. Daarna was Robert Vriesema de quizmaster tijdens een soort van pubquiz. Het waren lastige vragen maar uiteindelijk bleek dat er genoeg parate kennis binnen onze voetbalclub te vinden is….

Vrijwilliger aan het woord: Janny Boomsma

Tijdens de vorige editie kwam Theo Wilpstra aan het woord. In deze editie is kantinemedewerkster Janny Boomsma bereid gevonden om het lijstje vrijwilligersvragen in te vullen. Lees meer...
Wist u dat:
  • Middelstum meedoet aan het Lopster zaalvoetbalgala. Woensdag 28 december mogen zij hun voetbalkunsten laten zien in Loppersum, aanvang 19.00 uur. De finaleavond van dit toernooi is op vrijdag 30 december. 
  • Ook de jeugd gaat de zaal in. Tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt Loppersum aangedaan en uiteraard is daar ook weer de Zaalwintercompetitie (www.zaalwintercompetitie.nl)  in Uithuizen.
  • Zaterdag 26 november was een zwarte dag qua blessureleed voor onze club. Zowel Reint Kugel als Jeroen Boomsma liepen zware knieblessures op waardoor ze de rest van het seizoen niet meer in actie kunnen komen en ook Thijs Hoeksema greep in de wedstrijd tegen SGV al heel vroeg naar zijn hamstrings. Allemaal een heel voorspoedig herstel toegewenst!
  • Onze oud-voorzitter, inmiddels vice voorzitter, Eric Boskamp weer een beetje ouder geworden is en toegetreden tot de Club van 50?! Dit werd onlangs groots gevierd in thuishaven de ‘Lopster Kroon’. Eric, nog van harte gefeliciteerd!
  • Ronnie, Kees en Erwin nog een extra vliegticket moesten kopen om Liverpool live in Engeland te zien spelen. Helaas was hun eerste vlucht al vertrokken toen ze op het vliegveld arriveerden….. 

Begin januari melden wij ons weer. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd. U heeft dit jaar kunnen lezen dat er enorm veel gebeurd is binnen de club. We zijn er nog lang niet maar er is veel in beweging gezet! Daarom is het eerst de hoogste tijd om u alvast prettige feestdagen en een gezond en sportief 2017 te wensen! Kom tot rust en laad de accu weer op…… 

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2016 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp