Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
Het nieuwe (voetbal)jaar is weer begonnen. Eind februari is het de hoogste tijd om u middels deze nieuwsbrief te informeren wat er allemaal wel niet gebeurd is op ons sportpark. Sportief gezien zitten we in zwaar weer. Zou ons vlaggenschip nog een Haudini-act voor ons in petto hebben. De Konneman-brigade zal er in elk geval alles aan doen om zich boven de degradatiestreep te vechten maar soms ontbreekt het ook wel aan een beetje geluk. Fingers crossed dus en moedig de mannen hartstochtelijk aan!

Nieuws van het bestuur

Het lijkt al weer maanden geleden en dat is ook bijna zo. Zaterdag 4 januari vierden we namelijk onze Nieuwjaarsreceptie. Dit begon al op tijd middels onderlinge partijtjes op het kunstgrasveld en veld 2. Daarna werd er in een bomvolle kantine weer gestreden om de prijzen in de door Rene Huitsing, Bart Bronsema en Bram Toonen opgestelde kennisquiz. Het ging er om weg met soms verrassende vragen die heel veel van onze kennis vergde. Tussendoor konden we ons tegoed doen aan heerlijke stamppotten. Toen alle kruitdampen waren opgetrokken bleek het tweede elftal de meeste vragen goed ingevuld te hebben of de joker bij de juiste vraag ingezet. Wij willen de activiteiten-, kantine- en quizcommissie hartelijk bedanken voor een zeer gezellige activiteit. Lees meer...

Sponsornieuws februari 2020

In deze tijd van het jaar is er niet veel nieuws op sponsorgebied. Het derde elftal speelt al in de nieuwe tenues van Super Stucer en Steakhouse De Kleine Munt, van respectievelijk de gebroeders Van der Laan en Pieter Klaver. Ook heeft een autobedrijf uit Bedum, Cars4all, een wedstrijdbal aangeboden. Theo van Alst, de eigenaar van dit bedrijf, heeft kennis aan onze Bart Poortinga. Bart heeft Theo kunnen overhalen om deze bal aan te bieden. Cars4all is een autobedrijf, maar doet veel meer. Onder andere onderhoud aan caravans. Ook ontwerpt en maakt hij campers. Dus een zeer veelzijdig bedrijf. Ga eens kijken op de site van hem, www.cars4all.nl. Theo namens de club bedankt voor deze mooie geste. Lees meer...

Nieuws van de activiteitencommissie

Het traditionele kerstklaverjassen en –sjoelen kende dit jaar middels een zogenaamde superronde een iets andere opzet. De inleg werd verhoogd naar €7,50 met als gevolg extra dikke prijzen. Daarbij telde deze superronde niet mee voor het eindklassement. 20 Kaarters en 10 sjoelers kwamen op de nieuwe opzet af. Het mooie van de avond was dat de jarige rode lantaarndrager Mayko de Graaf er met een tas vol vleesprijzen vandoor ging. Zoon Michel verhoogde de feestvreugde door het sjoelen te winnen. Lees meer...

Kalender: 

29-02 Klaverjassen en sjoelen
20-03 Klaverjassen en sjoelen
24-04 Klaverjassen en sjoelen
09-05 Feest 3e elfttal.
13-06 Slotdag

Nieuwe leden

Mayren Claver (kabouters)
Priscilla van Daal (MO-13)
Chris Goos (kabouters)
Jarno Balkema (kabouters)

Vrijwilliger aan het woord: Diederik Lalkens


Kun je je kort even voorstellen? Ik ben Diederik Lalkens, wonende in Middelstum. Van boer tot baggeraar en daardoor door de week altijd van huis. Getrouwd met de liefste vrouw van Middelstum: Jeanette van Dijken. Samen trotse ouders van drie kinderen. Hobby's: motoren en whisky. Tot mijn 25ste vaste tweede elftal speler maar na een paar knieblessures is mijn carrière daar gestopt. Lees meer...
Wist u dat
 • In december mochten we twee kampioenschappen vieren bij de jeugd. Zowel JO-17 en JO-12 wisten na een spannende competitie op de slotdag beslag te leggen op de felbegeerde titel. Dit werd op gepaste wijze gevierd. Namens de club, van harte gefeliciteerd!
 • Nog niet zo lang geleden werd de kantine gebruikt door medewerkers van de Rabobank voor een informatiebijeenkomst. Voor de Stichting en voor ons een mooie bron van extra inkomsten. 
 • Frans de Bont een klein skiongelukje moest bekopen met grote gevolgen. Zijn achterste kniebanden bleken in rook te zijn opgegaan. Toch was er ook goed nieuws want de medische wereld staat versteld van zijn herstelsnelheid. Hij gaat dus voor een Memphis Depaytje maar een MRI moet binnenkort aantonen wat er exact kapot gegaan is in zijn knie.
 • Hierdoor miste hij ook het trainingskamp van Middelstum 4 op Schiermonnikoog. Gelukkig werd teammanager Mayko de Graaf bereid gevonden om de leidersrol op zich te nemen. Hij verloor in de legendarische Toxbar slechts één schaapje tijdelijk uit het oog…..
 • Ook keeper Jeroen Smit beleeft een heftige blessureperiode. Door een breukje in zijn hand staat hij de rest van het seizoen buitenspel. Al onze blessuregevallen wensen wij natuurlijk een heel voorspoedig herstel toe!
 • De kantinecommissie beleefde in Appingedam weer een gezellige avond tijdens hun traditionele jaarlijks uitstapje. Nu werden zij eens bediend in plaats van ons allerlei lekkernijen te verkopen. 
 • Namens de PR-commissie wordt u van harte uitgenodigd om ook eens in de pen te kruipen voor bijvoorbeeld een wedstrijdverslag of ludiek verhaal van een leuke activiteit. Dit verslag wordt dan op de website geplaatst en gekoppeld aan Facebook en de nieuwsbrief. 
 • Het stormt op meerdere fronten binnen onze vereniging. En wel zo erg dat een dug-out op het tweede veld tegen de vlakte ging. Daar is dus extra versteviging nodig…..
 • Sportief gezien loopt het bij de senioren niet echt lekker. Zowel het eerste, tweede, vierde en VR1 bevinden zich in het rechterrijtje van de ranglijst. Ook het derde liep met twee nederlagen in twee weken tijd averij op waardoor mogelijke kampioensaspiraties uit het zicht geraakt zijn. 
 • Des te lekker smaakte daarom de overwinning van Middelstum 1 tegen De Heracliden. Eindelijk weer eens oprecht blije gezichten op ons sportpark!
 • De jeugd is met de nieuwe voorjaarsreeksen begonnen wat af en toe resulteert in verre uitwedstrijden, soms zelfs over de provinciegrenzen. Heel veel succes en punten toegewenst natuurlijk!

In april melden wij ons weer met een nieuwe nieuwsbrief. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd!

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2020 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp