Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
We hebben de ledenvergadering en een prachtige sponsor- en vrijwilligersavond achter de rug……..

Nieuws van het bestuur

Onlangs ‘vierden’ we de week van de scheidsrechter. We koesteren de scheidsrechters binnen onze vereniging die elke week voor ons klaarstaan om de wedstrijden in goede banen te leiden. Daarnaast realiseren wij ons dat ons scheidsrechtersbestand aan de krappe kant is. Dus mocht u al een tijdje denken: ‘dit weledele onderdeel van het spel is wel wat voor mij’, schroom niet en meld u aan bij iemand van het bestuur. Hetzelfde bestuur is ook nog naarstig op zoek naar nieuwe grensrechter(s) voor het eerste elftal. U wordt dankbaar opgenomen binnen een jong en gretig team. Voor aanmeldingen of nadere informatie: Eric Donkerbroek, tel. 06 13660059. Op donderdag 6 oktober vond weer de jaarlijkse ledenvergadering plaats.  De vergadering kende een goede opkomst en verliep in een harmonische sfeer. We namen afscheid van secretaris Evelien Walker, zij verhuist in november naar Oostenrijk. Dank voor je jarenlange inzet voor de club! De overige bestuursleden werden unaniem verkozen. Voor het jaarverslag van het seizoen 2015/2016 kunt u doorklikken naar de website.

Sponsor-/vrijwilligersavond VV Middelstum


Het was druk toen spreekstalmeester Bart Rogaar op vrijdag 7 oktober even na achten de vrijwilligers- en sponsoravond opende in de bomvolle kantine van de VV Middelstum. Ook vele donateurs en Club van 50-leden waren aangeschoven zodat de sponsor- en PR-commissie van de VV meer dan 100 mensen mocht begroeten! Iets wat ook kersvers voorzitter Meindert Schollema niet was gegaan. Hij greep direct de gelegenheid om een mooie eerste voorzittersspeech en –daad te verrichten. Want een uiterst verbaasde Minko Bakker wist niet wat hem overkwam toen hij eerst zijn vrouw zag binnenkomen en even later benoemd werd tot lid van verdienste van onze voetbalclub. Vanaf 1969 heeft Minko ontelbare vrijwilligersfuncties verricht. Een mooie oorkonde, speld en bos bloemen voor de vrouw waren zijn deel. Lees meer...

Eerste resultaten Middelstum 1

Het eerste elftal is voortvarend uit de startblokken geschoten. Uit de eerste 6 wedstrijden werden 11 punten gehaald. Gerard Bronsema is zelfs de ongekroonde koning van de topschutterslijst met 8 goals. Maar uiteindelijk ligt de kracht natuurlijk bij het collectief….. Ook de prestaties van de overige seniorenelftallen zijn zeker niet verkeerd.

Vrijwilliger aan het woord

Tijdens de vorige editie kwam Jaap ‘Joppie’ Bolhuis uitgebreid aan het woord. In deze editie is ‘Manusje van alles’ Jan Dijk bereid gevonden om het lijstje vrijwilligersvragen in te vullen: 
Lees meer...

Nieuws activiteitencommissie

We hebben de eerste kaart- en sjoelavond al weer achter de rug. Op vrijdag 30 september wisten de nodige liefhebbers het pad naar onze voetbalkantine te vinden met Frans de Bont en Frouk van Wolde als ronde- en rolladewinnaars. De volgende editie vindt op vrijdag 21 oktober plaats.

Middelstum 45+

Het had er even de schijn van dat het 45+ voetbal bij de mannen binnen de VV tot het verleden behoorde. Maar gelukkig staken Frank Konneman en Jeroen van Zalm hier een stokje voor. Zij formeerden een nieuw team en de eerste klap bleek direct een daalder waar zoals in dit bericht te lezen valt…..
Wist u dat:
  • Kantine opperhoofd David de Boer voor de zaterdag nieuwe kantinemedewerkers zoekt? En wat is er nu mooier om dit prachtig vrijwilligerswerk in onze nieuwe kantine te doen. Het is zeker niet voor alle zaterdagen. Voor meer informatie: David de Boer: 06-36499767. 
  • Bart Rogaar een nieuwe baan gevonden heeft, proficiat. Hierdoor moet hij zich noodgedwongen wel terugtrekken uit deze commissie….
  • Nieuws vanuit de ziekenboeg: Mayko de Graaf heeft een knieoperatie ondergaan, van harte beterschap! Youran Mus zijn pink sloeg uit de kom tijdens de wedstrijd tegen Be Quick. Hopelijk zien we je snel weer tussen de palen! Good old Alwin Zwerver werd weer eens opgetrommeld om inmiddels al twee keer zijn doel schoon te houden! Rick Ypey heeft ook een succesvolle knieoperatie ondergaan, hij heeft een nieuwe voorste kruisband gekregen. Uiteraard ook een snelle rentree op de velden gewenst!
  • Binnenkort komen alle elftallen weer op de foto! Mede mogelijk gemaakt door hoffotograaf Jannes Klaassen.
  • De door Frans de Bont gewonnen klaverjasrollade uiteindelijk via Bert Koster en Marten Hovenga bij Zalencentrum Vita Nova terechtkwam. Dat was smullen geblazen na afloop van de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Poolster 4 toen de verwarmde rollade samen met de nodige bitterballen in de kleedkamer werden opgediend. 
  • Wij als club dankbaar en blij zijn voor de picknicktafels die Steakhouse De Kleine Munt van Pieter Klaver ons heeft geschonken!

In november melden wij ons weer. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd…..

Martijn Poort
Bart Rogaar
Jeroen Boomsma
Wijnand Niemeijer
Bert Koster

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2016 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp