Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
Langzaam zeker gaat het er weer wat op lijken wat het weer betreft. Hopelijk zijn alle velden snel weer speelrijp. Op naar de tweede o zo belangrijke seizoenshelft waar handhaving van ons vlaggenschip centraal zal staan!

Nieuws van het bestuur

Het bestuur van de VV Middelstum is zeer verheugd met de hernieuwde benoeming van Frank Konneman als hoofdtrainer. Hij volgt hiermee Raymond Scholtens op die de club aan het eind van het seizoen zal verlaten. De 41-jarige, uit Huizinge afkomstige, Konneman was eerder drie seizoenen bij de club werkzaam van 2011 tot en met 2014. Daarna heeft hij de nodige ervaring opgedaan bij V.V. Peize. Dit seizoen is Konneman reeds als jeugdcoördinator aan de VV Middelstum verbonden. Dit coördinatorwerk blijft hij ook doen om de ingeslagen koers t.a.v. het jeugdbeleid te borgen. Binnen de voetbalclub staat Konneman hoog aangeschreven. De termen correct en betrokken worden hierbij vaak gebruikt. Het bestuur van de VV Middelstum is dan ook blij dat ze een contract voor een jaar met de oefenmeester is overeengekomen met daarbij de intentie om daar zeker nog een jaar aan vast te knopen. Lees meer...

Nieuws van de sponsorcommissie

De afgelopen maanden was het erg rustig op het adverteerdersfront. Alleen zijn de reclameborden nu allemaal aangepast.  “De Harde Kern Supporters” bord hangt er dus inmiddels. Binnenkort wordt deze officieel ingewijd. Dit was het eerst weer, kort maar krachtig dus.

Namens de sponsorcommissie,
A.F. de Lange

Nieuws van de activiteitencommissie

De activiteitencommissie kende drukke tijden. Over de nieuwjaarsreceptie bent u al uitvoerig bijgepraat. Een speciale subcommissie van onze commissie nam de organisatie van het Boshal zaalvoetbaltoernooi in Loppersum voor hun rekening. De jonge organisatie, met een gemiddelde leeftijd van rond de twintig jaar, ontving in de diverse media lovende reacties. Geweldig gedaan dus en ook onze clubkas werd nog eens gespekt. Onverwacht streed ook het zaalvoetbalteam van onze eigen VV mee om de prijzen. Zij werden uiteindelijk derde.
En we hebben net een zeer geslaagde Boerenrock middag en avond achter de rug. Onder leiding van The Partycrew (Jasper Zuidhof) en de weer helemaal opgeleefde DJ Sieme Gerrijts werd het een geweldig festijn waarbij het stro ons bij tijd en wijle om de oren vloog. Ook de datum van de slotdag is bekend: 23 juni! Alvast even in uw agenda noteren dus…
Op vrijdag 16 januari werd de derde kaart- en sjoelavond van dit seizoen georganiseerd. In de kantine van de Hippolytyshal vonden 17 klaverjassers en zeven sjoelers hun weg in de speelhal. Adri de Lange nam samen met Piet Vast de prijsuitreiking en organisatie voor zijn rekening. De einduitslagen luidden als volgt:

Klaverjassen:
1. Willem Koopman    
2. Bart Nuis
3. Sjoerd Pool

Sjoelen:
1. Frouk van Wolde
2. Patrick Meijer
3. Randy Bolhuis

De volgende speelronde is op vrijdag 16 februari! Tot slot nog even de mededeling dat de activiteitencommissie is uitgebreid met Marija Milkovic, speelster van de dames. Miranda Pol en Anita van Munster zijn gestopt, Anita blijft beschikbaar voor hand- en spandiensten…..

Vrijwilliger aan het woord: David de Boer

Kun je je kort even voorstellen? Mijn naam is David de Boer, voor velen van jullie een bekende waarschijnlijk. Ik ben 21 jaar oud en woon in Westerwijtwerd. Naast het vrijwilligerswerk binnen de club ben ik ook veel te aanschouwen bij het 4e elftal, dat mij soms verhuurd aan de andere elftallen. Verder ben ik sinds afgelopen zomer begonnen aan de opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Lees meer...

Kalender:

16-2 Kaarten en sjoelen
17-2 Zwemmen in Bedum
9-3 Kaarten en sjoelen
20-4 Kaarten en sjoelen
23-6 Slotdag

Voetbalclinics:
2-3, 16-3, 30-3
In april, mei en juni wekelijks op de vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur!

Nieuwe leden

Nienja Poel (VR 7 x 7)
Actuele ledenstand: 275
Wist u dat
 • Stefan Pool weer eens afgezwaaid is? Begin december had het vierde zijn zoveelste uitzwaaiwedstrijd. ‘Pietertje’ zoekt zijn geluk weer als ‘backpacker’ in Australië.
 • David de Boer inmiddels zoveel baantjes heeft (nu ook achter de bar in Vita Nova te vinden) dat hij maar nauwelijks de tijd heeft om als kantinebaas te fungeren. Gelukkig heeft hij inmiddels Miranda Wieringa, Diane Roetert en Marjan Woudstra aan zijn zijde om de boel draaiende te houden.
 • Voetbalouder en de schoonzoon van Jaap Vriesema Eisse Spanjer, ooit keepte hij in de jeugd, bereid is om af en toe de vlaggenstok te hanteren bij het vlaggenschip van de voetbalclub. Altijd leuk wanneer iemand deze in de volksmond ‘hondenbaan’ genoemde functie op zich wil nemen! Ook Harm Visser heeft zich bereid verklaard om af en toe te vlaggen en regelt ook het schema. Hulde!
 • Martijn Poort inmiddels een osteopaat ingeschakeld heeft om zijn blessureleed aan te pakken en dat dat hem tot dusver prima bevalt. ‘Ze hebben eigenlijk niets gedaan. Een beetje wrijven en hier en daar wat drukken dat was het. Het werd eerst minder maar ik heb nu tijdens het hardlopen geen last meer.’ Boelema kan definitief inpakken dus als wonderdokter…
 • Ook Wessel Oosterhoff zijn gezicht net voor de kerst weer op het trainingsveld liet zien. Zou hij met Martijn mee zijn geweest?
 • Dames speelster Ylona Westra moeder geworden is van een prachtige dochter, Ellyn genaamd. Van harte gefeliciteerd natuurlijk! 
 • Makelaar Jeroen Boomsma voor zichzelf ook een mooi huisje gekocht heeft aan de Heerestraat? Bedum wordt dus ingeruild voor een plek vlak bij Zalencentrum Vita Nova en het voetbalveld. Dat is wel zo makkelijk inderdaad qua af te leggen meters.
 • Ons PR-lid Marko Datema internationaal in de schijnwerpers stond toen hij samen met Mariska besloot om een huis te kraken. ‘Gronings Hoop’ in bange dagen dus en voor onze PR-commissie heeft hij een schat aan ervaring opgedaan.
 • Zowel Middelstum 2 als 4 deden in deze winterperiode Schiermonnikoog aan voor een trainingskamp. Het tweede won van De Monnik 2 en het vierde werd afgebeuld door hun Technisch Directeur Mayko De Graaf. Dat moet wel tot een ongekende puntenaantal leiden….
 • Het rad van avontuur weer volop draait na thuiswedstrijden van het eerste.
 • Het jeugdig elan tussen de doelpalen in het eerste plaats gemaakt heeft voor een brok aan routine en ervaring. Alwin Zwerver en Jeroen Smit zullen hun kilo’s in de strijd gooien om ons vlaggenschip voor de 4e klasse te behouden.

Eind maart melden wij ons weer met een nieuwe nieuwsbrief. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd! 

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2018 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp