Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser

Nieuws van het bestuur

Op de onlangs gehouden algemene ledenvergadering is besloten om de contributie te verhogen. De senioren gaan maandelijks €1,50 extra betalen, de jeugd van 6 t/m 17 jaar €1,- en de kabouters, 45+ en VR2 €0,50 per maand. De verhoging gaat per 1 januari 2019 in. Op de ledenvergadering werden Jarno Folkers en Miranda Arends als nieuwe bestuursleden verkozen. Jarno als penningmeester en Miranda heeft de kantine- en activiteitencommissie onder haar hoede. De termijnen van Eric Boskamp en Jan Mark Hof werden met drie jaar verlengd. Dit alles onder groot applaus van de ruim 40 aanwezigen. Lees meer...

Dames 2 ongeslagen kampioen!

Het seizoen is net een maandje onderweg en we mogen onze eerste kampioenen al weer begroeten. Vrijdag 12 september wist dames 2 thuis tijdens de derde speelavond het kampioenschap al veilig te spelen. Het werd nog even spannend want Poolster bood in de eerste wedstrijd meer dan goed tegenstand en kwam met 2-0 voor. Coach Vriesema doorzag het gevaar gelukkig tijdig en middels enige omzettingen stond er na een klein half uurtje 2-2 op het scorebord. Lees meer...

Nieuws van de sponsorcommissie

Zoals elke maand is er weer sponsornieuws voor onze club. Supergoed natuurlijk, want zonder sponsoren geen voetbalclub. JAHEKO, gevestigd aan de Industrieweg te Bedum, een bedrijf in fietsen, tuinmachines en quads heeft zijn contract weer verlengd. Mocht u een nieuwe grasmaaier o.i.d. nodig hebben, ga dan eens bij JAHEKO kijken. Expert Jansen uit Uithuizen is de komende drie jaar bordsponsor van onze club geworden. Een goed bedrijf, vooral gespecialiseerd in zonnepanelen en andere elektronica. Lees meer...

Feestavond groot succes

In samenwerking met de Club van 50 werd vrijdag 21 september Bas Nijhuis naar Middelstum gehaald. Het werd een geweldige avond die door zo’n 75 vrijwilligers, sponsoren en Club van 50 leden bezocht werd. Bas zat duidelijk op zijn praatstoel en we kregen een mooi inkijkje in de wondere wereld van de scheidsrechters. Zowel op nationaal als op internationaal niveau. Vele aanwezigen gaven na afloop aan aangenaam verrast te zijn door de presentatie van Bas en door het feit dat hij geen blad voor de mond neemt.

Een dag later was de presentatiedag van onze VV. Onder leiding van Jannes Klaassen kwamen bijna alle teams van onze vereniging op de foto. De teams die verhinderd waren, hebben zelf een foto aangeleverd of komen op een later moment op de foto. De door Jannes genomen foto’s staan inmiddels al weer op onze website. Zeker even een kijkje waard! Daarop ook de actuele standen per team en het wedstrijdschema.

Nieuws van de activiteitencommissie

Het klaverjassen en sjoelen is ook weer losgebarsten. Op vrijdag 28 september vond de eerste avond plaats. De inleg was als vanouds €5,- en er was voor elke deelnemer een prijsje ingekocht. Gezien de opkomst, moest men nog even wennen aan de gedachte dat ook dit speelgeweld weer begonnen is. De klaverjassers strijden overigens met instemming van de familie om de Theo Wilpstra wisselbeker. Frans de Bont legde namens het bestuur de achtergronden van deze bijzondere wisselbeker uit. Lees meer...

Kalender:

16 november 2018: Klaverjassen avond 3 
30 november 2018: Sinterklaas 
21 december 2018: Klaverjassen avond 4 
22 december 2018: Winteractiviteit Jeugd 
05 januari 2019: Nieuwjaarsreceptie 
18 januari 2019: Klaverjassen avond 5 
15 februari 2019: Klaverjassen avond 6 
15 maart 2019: Klaverjassen avond 7 
23 maart 2019: Themafeest 85-jarig jubileum 
01 mei 2019: Zomeractiviteit Jeugd 
11 mei 2019: Themafeest voorjaar 

Nieuwe leden

Kars Vegter
Quinten Peper
Jens Buist (kabouters)
Jeroen Zuidhof
Nick Schouten

Vrijwilliger aan het woord: Martijn Poort

1. Kun je je kort even voorstellen? Ik ben Martijn Poort (net 33 jaar) en woon in Groningen, samen met mijn twee roodharige geliefdes: Loes (de vriendin) en Semafoor (de kat). Ik ben werkzaam in de IT, momenteel als projectmanager bij een organisatie in arbeidsbemiddeling in Friesland en Noord-Holland. Lees meer...

Wist u dat
  • Kersvers penningmeester Jarno Folkers zich in de geschiedenis van onze club heeft verdiept en wist te melden dat we dit jaar vijftig jaar voetballen op het huidige complex aan de Coendersweg. En in combinatie met het feit dat we volgend jaar 85 jaar bestaan is dit vast wel weer een reden voor een feestje.
  • Gretha Medema de financiële commissie gaat ondersteunen en het onderdeel contributies onder haar hoede gaat nemen. Gretha heeft dit in het verleden ook al eens gedaan en was binnen onze vereniging ook actief als kantinemedewerkster en clubbladredactielid. Welkom terug!
  • We nog enige felicitaties uit moeten delen. Zo betraden Jan Dijk en Tineke de Graaf kersvers de zestiger jaren. Tineke kon dit ook nog eens vanuit haar oude vertrouwde plek aan de Akkerstraat vieren. Van harte gefeliciteerd!
  • Mien Tuitman de vereniging een prachtige bal aangeboden heeft, inclusief VV Middelstum logo. Uiteindelijk verdween die tijdelijk in de bosjes en was even spoorloos. Het stond toen nog 0-0 tegen medekoploper HS. Daarna regende het doelpunten waardoor de blauwhemden met 3-6 verloren….
  • De geblesseerde Janine Dijkema van VR1 wel moeder geworden is van een tweede zoon, Ruben genaamd. Van harte gefeliciteerd!
  • Onze Hanos medewerker tijdens het gezellige kantine-uitstapje in Passe Partout in Appingedam stond te bowlen in de schoenen van een andere bezoeker. Hij zag deze modieuze schoenen voor bowlingschoeisel aan. Vervolgens gooide een deelneemster de bal achter- in plaats van vooruit omdat haar nagel in de bal ‘bleef hangen’. Het was kortom een gezellige avond…. (voor een uitgebreider verslag, zie ook de website en onze Facebookpagina)
  • ‘Always’ Frans de Bont geen vleugels krijgt van Red Bull: ‘En nou oprotten met die rommel!’
  • ‘De harde kern’ supporters voor de thuiswedstrijd tegen De Heracliden van zaterdag a.s. weer een sfeeractie voor ons in petto hebben….

Eind november melden wij ons weer met een nieuwe nieuwsbrief. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd!

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2018 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp