Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
Nieuwsbrief 8 is de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2016/2017. Een nieuw seizoen, een frisse start, vol met goede moed, hernieuwde energie en de blik standvastig voorwaarts gericht!

Kandidaat bestuursleden vergaderen rustig mee

In Middelstum blijft weinig verborgen. Dus wanneer er zich, tijdens een bestuursvergadering, nieuwe gezichten bevinden in de ‘glazen vissenkom’-bestuurskamer van de voetbalclub dan is dat natuurlijk ‘the talk of the town’. Vandaar deze bestuursmededeling om opening van zaken te geven. Lees meer...

7 oktober sponsor-, club van 25 en vrijwilligersavond!

Waar zou de voetbalvereniging Middelstum geweest zijn zonder jullie steun? Dat is de vraag die de PR- en Sponsorcommissie van de VV enige tijd geleden tijdens een commissievergadering wakker schudde. Zoveel onbezoldigde man- en vrouwuren, zoveel financiële middelen ter beschikking gesteld, zoveel liefde voor de club. Daar mag toch best iets tegenover staan? Als kleine blijk van waardering voor uw geweldige inzet voor de voetbalclub in de afgelopen jaren. Turbulente jaren inderdaad waarin veel gebeurd is. 

Vandaar dat wij op vrijdag 7 oktober u een hopelijk onvergetelijke avond aanbieden in de kantine en sportzaal van onze kersverse Hippolytushal. Het belooft een afwisselende en unieke avond te worden met een spectaculaire voetbalshow, de ongeëvenaarde humor van columnist en RTV Noord-ster Erik Hulsegge (bekend van zijn onlangs uitgebrachte boek ‘Numero Dertien’ en misschien nog wel beter bekend als tweelingbroer van onze eigen Peter Anema) en wellicht wordt ook uw kennis over onze voetbalclub nog eens uitdrukkelijk getest. Na het officiële programma kunt u uiteraard nog even lekker naborrelen

Uiteraard zien wij u deze avond graag in grote getale verschijnen. Wij beginnen om 20.00 uur stipt, de inloop is vanaf 19.30 uur. Graag opgeven voor woensdag 30 september via dit e-mailadres: sponsoravond@vvmiddelstum.nl. Aanmelden kan ook via http://www.vvmiddelstum.nl/sponsoravond/

Bart Poortinga nieuwe elftalbegeleider

Voormalig fitnessgoeroe van de VV Bart Poortinga heeft zich bereid verklaard om de nieuwe elftalbegeleider van Middelstum 1 te worden. Hij volgt in die hoedanigheid Harm Visser op. Naast elftalbegeleider zal Bart ook verzorger worden bij het eerste. Een mooie dubbeltaak dus voor deze immer enthousiaste Middelstumsupporter.

Wij wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Adri de Lange kersvers lid van de sponsorcommissie

Langzamerhand begint er weer een wat positievere wind te waaien binnen de voetbalclub. Steeds meer (oud)leden geven aan wel weer wat te willen doen binnen de VV. Adri de Lange is een kersverse exponent hiervan. Hij mag nog enige maanden werken als politieagent in onze regio maar dan heeft ook hij zijn pensionadostatus te pakken. Lees meer...

Eerste resultaten vlaggenschip 

Wisselende resultaten van ons vlaggenschip. Dit zijn de uitslagen tot dusver in de voorbereiding: 
Vriendschappelijk:
Usquert-Middelstum 2-8

Beker:
Middelstum-ZEC 2-0
SV Bedum 1 (zondag)-Middelstum 3-0
OKVC-Middelstum 3-2

Door deze resultaten is Middelstum uitgeschakeld in het bekertoernooi.

Nieuws activiteitencommissie

Klaverjassen en sjoelen begint weer! De eerste keer zal zijn op vrijdag 23 september in de kantine van de sporthal. Direct maar even noteren in uw agenda! Zegt het voort…….
In oktober organiseert de activiteitencommissie haar eerste feest van dit nieuwe seizoen. In deze maand staat het traditionele Oktoberfest op het programma. In de volgende nieuwsbrief ongetwijfeld meer nieuws.

Vrijwilliger aan het woord

Tijdens de vorige editie kwam ‘youngster’ David de Boer uitgebreid aan het woord. In deze editie is materiaalman Jaap ‘Joppie’ Bolhuis bereid gevonden om het lijstje vrijwilligersvragen in te vullen.
Lees meer...
Wist u dat:
  • Kantine opperhoofd David de Boer voor de zaterdag nieuwe kantinemedewerkers zoekt? En wat is er nu mooier om dit prachtig vrijwilligerswerk in onze nieuwe kantine te doen. Het is zeker niet voor alle zaterdagen. Voor meer informatie: David de Boer: 06-36499767. Mailen mag ook: david.j.de.boer@outlook.com.
  • Jaap Bolhuis onze 800e Twittervolger was!
  • Binnenkort worden de elftalfoto’s, zowel bij de jeugd als senioren, weer gemaakt. Wellicht iets om rekening mee te houden met het geplande kappersbezoek…..
  • Bestuurslid Eric Donkerbroek samen met oud-kantinemedewerkster Annlies eind maart hun 2e kind verwachten, van harte gefeliciteerd! Dat wordt nog een druk weekje want in dezelfde periode staat Sunsation ook op het programma. Collega Sunsationvrijwilliger Patrick Meijer: ‘Hoe kun je dit nu zo plannen?!’
  • Een prominente Bedumer zijn gepland motoruitje noodgedwongen als bijrijder in de auto door moest brengen.

Eind september melden wij ons weer. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd…..

Martijn Poort
Bart Rogaar
Jeroen Boomsma
Wijnand Niemeijer
Bert Koster

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2016 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by MailChimp