Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
Nog een slotdag zaterdag a.s. en dan zit het bewogen seizoen 2017/2018 er weer op. Voorzitter Schollema zal de aanwezigen op ons slotfestijn ongetwijfeld in vogelvlucht bijpraten over wat er allemaal gebeurd is op ons sportpark de afgelopen maanden. Maar nu eerst de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. 

Nieuws van het bestuur

Bij het bestuur is het verzoek neergelegd om na te denken over een rookverbod binnen de vereniging. Die stap gaat ons op dit moment nog te ver maar het kan maar zo zijn dat de overheid dit binnen enige jaren verplicht gaat stellen. Wel willen wij als bestuur als richtlijn aan onze jeugdleiders, ouders en bezoekers van ons sportpark meegeven om tijdens jeugdwedstrijden en –trainingen niet langs het veld te roken. Sowieso geldt binnen ons gebouw een algeheel rookverbod. Op het terras voor de kantine zijn ‘rooktegels’ geplaatst. Mocht er tijdens jeugdwedstrijden behoefte zijn om te roken dan adviseren wij dringend om dat op deze plek te doen. Dank voor uw medewerking! Lees meer...

Slotweek

De jaarlijkse slotweek van de voetbalvereniging met op donderdag JO17-1 tegen de jeugdleiders en ouders. Zaterdag staat de jaarlijkse slotdag op het programma met in de ochtend het ouder/kind toernooi zoals al jaren gebruikelijk is. Dit zal georganiseerd worden door het jeugdbestuur. Vanaf 14:00 uur zal er gestart worden met het Hutspottoernooi. Hiervoor komen de teams uiterlijk week 17 in de kantine te hangen. Daarnaast zal er weer een BBQ worden gehouden. Net als vorig jaar is Steakhouse De Kleine Munt bereid gevonden om vleespakketten samen te stellen voor de deelnemers. De deelnemers kunnen zich uiterlijk vanaf week 17 inschrijven (opgeven en betalen) aan de bar. Na afloop van het Hutspottoernooi komt er nog een artiest optreden. De bar sluit om 23:45 uur.

Resultaten seizoen 2017-2018

De jeugd van de v.v. Middelstum heeft dit voorjaar uitstekend gepresteerd in de voorjaarscompetitie. Even een kleine recapitulatie per team:

 • JO19. Dit team behaalde een knappe 4e (subtop) plaats en zorgde er verder nog voor dat ons 1e elftal niet degradeerde en de overige seniorenteams ook probleemloos de competitie konden uitspelen. Chapeau voor dit team (leiding en spelers).
 • JO17. Dit team had het met een 11e plaats moeilijk in de 2e klasse, maar dit elftal was eigenlijk ongewenst gepromoveerd in de winterstop, dus toch wel een redelijke prestatie.
 • JO15. Dit beloften team revancheerde zich voor een matig najaar en werd na een mindere start toch nog redelijk eenvoudig kampioen in de voorlaatste wedstrijd. Bijbehorende kampioen felicitaties en festiviteiten vonden plaats op 26 mei.
 • JO13. Ook dit team werd zeer knap kampioen na een ware thriller (4-3 winst met steeds wisselende kansen)  tegen concurrent Poolster.  Ook bij dit team vonden de bijbehorende kampioen felicitaties en festiviteiten plaats op 26 mei.
 • MO13. Dit meisjes werd verdienstelijk 3e (middenmoot) en positief is te vermelden dat het aantal enthousiaste meiden steeds groter wordt zodat volgend jaar naar een elftal kan worden overgegaan.
 • JO11-1. Lang meegedaan om de titel, maar uiteindelijk 3e geworden.
 • JO11-2. Mooi in de middenmoot mee gedaan met veel leuke en spannende wedstrijden.
 • JO11-3. Had het met name als jong team zwaar door fysieke nadeel en eindigde als 11e in de achterhoede.
 • JO9/JO8. Van deze teams worden geen resultaten bijgehouden, maar deze team hebben leuke partijen gespeeld met veel spelvreugde en vaak ook nog aan de goede kant van de score.

Met dank aan Frans de Bont.

Bij onze seniorenelftallen geen opmerkelijke resultaten. Veel vinden we terug in het rechterrijtje. Maar we zijn wel heel blij dat zowel het eerste als het tweede zich na een lang en zwaar seizoen hebben weten te handhaven! Voor alle eindstanden, check onze website!

Vrijwilliger aan het woord: Jeroen Boomsma


1. Kun je je kort even voorstellen?
Jeroen Boomsma, 30 jaren jong, sinds een maandje woonachtig in het mooie Middelstum.

2. Wat voor vrijwilligerswerk doe je momenteel voor de voetbalclub?
Binnen de club ben ik jeugdtrainer/leider van JO13 en zit ik in de PR-commissie. 

Lees meer...

Kalender:

22-6 - Voetbalclinic VV Middelstum
23-6 - Slotdag
21-9 - Feestavond sponsoren, vrijwilligers en Club van 50. 
04-10 - Algemene ledenvergadering

Nieuwe leden

Huib Wolthuis (terug van weggeweest)
Michel de Graaf (terug van weggeweest)
Thijs Hoeksema (terug van weggeweest)
Sten Korendijk (O8)

Actuele ledenstand: 265
Wist u dat
 
 • Ronnie Medema zijn voetbalschoenen definitief (?) aan de wilgen heeft gehangen. Hij wordt volgend seizoen elftalleider bij Middelstum 1.
 • Een twintigtal oud-strijders van onze club zich tijdens een ‘trainingskamp’ op Schier prima vermaakt hebben onder prachtige weersomstandigheden.
 • Stefan ‘Pietertje’ Pool ons ook in Australië blijft verbazen. Hij heeft diep in de buidel getast met als gevolg een nakend vaderschap. 
 • Het er alle schijn van heeft dat we volgend jaar met vier ruim bezette seniorenteams de competitie in kunnen….
 • Onze A- en B-selectie eind augustus op trainingskamp gaan in Roden.
 • Het derde en vierde nog een mooi toernooitoetje beleefden in het pittoreske Onderdendam met een verdienstelijke 1e plaats als eindresultaat. Het bleef nog lang onrustig op het sportpark….

Eind augustus of medio september melden wij ons weer met een nieuwe nieuwsbrief. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd! 

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2018 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp