Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
Gaat het vlaggenschip het redden? Wat is het spannend inderdaad. De laatste weken wordt er enorm veel gevoetbald. Wellicht dat voor het sluiten van de markt alle afgelaste wedstrijden nog gespeeld kunnen worden. Het is in elk geval aangenaam voetbalweer de laatste weken….

Nieuws van het bestuur

‘Bij het bestuur is het verzoek neergelegd om na te denken over een rookverbod binnen de vereniging. Die stap gaat ons op dit moment nog te ver maar het kan maar zo zijn dat de overheid dit binnen enige jaren verplicht gaat stellen. Wel willen wij als bestuur als richtlijn aan onze jeugdleiders, ouders en bezoekers van ons sportpark meegeven om tijdens jeugdwedstrijden en –trainingen niet langs het veld te roken. Sowieso geldt binnen ons gebouw een algeheel rookverbod. Op het terras voor de kantine zijn ‘rooktegels’ geplaatst. Mocht er tijdens jeugdwedstrijden behoefte zijn om te roken dan adviseren wij dringend om dat op deze plek te doen. Dank voor uw medewerking!’ Lees meer...

Nieuws van de activiteitencommissie

Op 2 mei werd er een leuke spellenmiddag voor de jongste jeugdleden georganiseerd. Hier kwamen dik dertig jeugdleden op af. Veel voetbalspelletjes uiteraard maar ook een hilarische lattenloop, het touwtrekken en (lege!) bierkratten naar de overkant brengen. Onder stralende weersomstandigheden werd de jeugd lekker een middag op een sportieve manier vermaakt. Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord: Jan Meijer

Kun je je kort even voorstellen? Ik ben Jan Meijer, 69 jaar en ik woon vanaf 1978 in Middelstum in de Hemonystraat. Ik ben geboren in Ten Boer en heb zelfs nog twee jaar in Emmen gewoond door mijn werk. Inmiddels ben ik gepensioneerd, ik heb altijd op de vrachtwagen gereden. Ik ben getrouwd met Joke, vader van drie kinderen en opa van drie kleinkinderen. Lees meer...

Kalender:

23-6    Slotdag
21-9    Feestavond sponsoren, vrijwilligers en Club van 50. 

Voetbalclinics:
In mei en juni wekelijks op de vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur!

Nieuwe leden

Willemien Zigterman-Meijer, VR2
Keyan de Jonge, traint mee met O8
Marloes Smit, VR1
 
Actuele ledenstand: 274
Wist u dat
 
 • De voetbalclinic voor de jeugd in april dik dertig deelnemers trok. Na die tijd kon men gezamenlijk eten in de kantine. De maaltijd werd aangeboden door Eetcafé Brouwers. 
 • Middelstum 1 op dinsdag 14 april rond 20.15 bij een 2-0 achterstand tegen De Fivel op een virtueel hopeloze 13e plaats stond. Een half uur later was het 2-3 en lachte het leven ons weer toe toen we onszelf op de 10e plaats op de ranglijst zagen staan. Oftewel, we waren getuige van het wonder van Riep!
 • Middelstum 1 door het terugtrekken van SGV 1 er sowieso een stuk beter voorstaat. Maar directe concurrent Stedum een stuk minder.
 • Enige Steemers de doelpalen van een doel op het hoofdveld van een geelzwarte tint voorzagen (zie foto). Harde kern supporter René de Groot moest er aan te pas komen om de doelpalen weer wit te spuiten…. 
 • Trainer Raymond Scholtens volgend seizoen VVSV ‘09 uit Ulrum gaat trainen.
 • Frank Konneman achter de schermen al druk bezig is om de selecties en de begeleiding voor het volgend seizoen rond te krijgen. 
 • De bar binnenkort aangekleed gaat worden met een nieuwe ‘verlichtingsbalk’.
 • Krijno Bos, onze jeugdcoördinator, op zijn ‘oude dag’ ingezet wordt om ons 45+ team uit de personele brand te helpen. Conditioneel kon hij nog uitstekend mee komen, volgens enige ingewijden. Een jonge god dus, komt vast door het werken met de jeugd.
 • Martin Rozeboom en Harm Visser onlangs een prachtig dansfestijn organiseerden in Zalencentrum Vita Nova. Harm’s zoon Thomas, speler van het 2e, was samen met Peter Zuidhof de DJ van dienst deze avond. 
 • Onze meiden het lang volgehouden hebben in de beker maar uiteindelijk na verlening in een heroïsch duel verloren tegen Gorecht.
 • O13 nu onze laatste troef is in het bekertoernooi.
 • Onze sportwethouder en speler van het 4e Bé Schollema zijn contract met de gemeente voor 2,5 jaar verlengd heeft en ons binnenkort hoogstpersoonlijk het DAL in loodst.
 • Enige oudgedienden binnenkort onder leiding van Ronnie Medema, Adriaan van der Weg en (wederom) Martin Rozeboom op ‘trainingskamp’ gaan naar Schiermonnikoog.
 • Frans de Bont onlangs samen met Eling (die ook nog eens zijn verjaardag in Engeland vierde) en de vrouw, Patrick en Marten Arsenal aan het werk zag. Wij zijn benieuwd of hij deze Engelse invloeden op zijn spelersgroep kan overbrengen.   

Eind juni melden wij ons weer met een nieuwe nieuwsbrief. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd!

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2018 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp