Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
Nieuwsbrief 5 is een vrolijke want onlangs werd de Hippolytussporthal vrijgegeven. En daar besteden we natuurlijk de nodige aandacht aan…..

Opening Hippolytushal

De gijzeling van onze Hippolytushal wierp een onzichtbare grijze sluier over onze voetbalclub. Het was net alsof we hierdoor verlamd raakten. Maar toen was het opeens zover en kregen we de felbegeerde sleutel in handen. De afgelopen dagen is er enorm veel werk verricht door tal van vrijwilligers waardoor we zaterdag jl. voor het eerst onze bezoekers op een kopje koffie vanachter de prachtig nieuwe bar mochten trakteren. Ook het sein legionellavrije douches kwam sneller dan verwacht en toen stond niets een complete overgang naar onze nieuwe sporthal meer in de weg. Heerlijk! (foto: Middelstum-info)

Overwinning op de koploper

Het is net alsof zo’n mooi vooruitzicht nieuwe, magische krachten aanroept. Want zo wist ons vlaggenschip maar zo koploper Boerakker op een 3-1 nederlaag te trakteren. En dat hadden we even nodig hoor! Want het degradatiespook moeten we maar meegeven met de slopers van ons gebouwencomplex, bedolven onder een dik laag puin. DJ Thomas Visser trok op het laatste, bescheiden, afscheidsfeestje van onze oude kantine nog één keer alle registers open. Veel bezoekers, waaronder oud VV Middelstum icoon Siep Brink, konden voor het laatst oude herinneringen in een oude, vertrouwde omgeving ophalen. Dit leverde natuurlijk weer bijzondere verhalen op.

Even voorstellen: Daniel Levinsky

 
Sinds mei 2015 verzorg ik namens Fysiotherapie Den Ommelanden de fysiotherapeutische behandelingen voor de voetbalclub Middelstum. Op maandagavond is er een “ inloopspreekuur” voor de selectiespelers van de club. Lees meer

Nieuwsbrief 5

U bent inmiddels al weer de vijfde nieuwsbrief binnengezogen. Na opmaak wordt deze verstuurd naar 350 e-mailadressen. Een aantal dat langzaam maar zeker, gestaag dus, toeneemt. Stuit u nu bij toeval op dit epistel en smaakt het naar meer? U kunt zich via onze website aanmelden waardoor hij na verschijning automatisch in uw mailbox gedropt wordt. Gratis en voor niets nog wel! Overigens verschijnen de nieuwsbrieven na enige tijd ook op onze mooie website. Meld u hier aan!

Zwemmen

Het zwemmen met de jeugd in het overdekt zwempaleis in Bedum was een groot succes aldus activiteitenlid Jeroen Boomsma. Maar liefst 73 deelnemers wisten de weg naar het water te vinden. Jeroen bleef overigens zelf als een soort van Baywatcher aan de kant om nakend onheil te voorkomen. Gelukkig hoefde hij niet een keer in te grijpen. Hij kon dus samen met onze jeugdspelers zorgeloos genieten van de nodige discodreunen want het evenement heet natuurlijk niet voor niets discozwemmen…

Kaarten en sjoelen

Op vrijdag 18 maart konden we dus voor het laatst kaarten en sjoelen in onze oude kantine. Dit schijnt tot ver in de kleine uurtjes gevierd te zijn. Kantinebeheerder David de Boer heeft maar 2 uurtjes slaap gehad. Die 2 uurtjes slaap leidden ook tot 2 goals in de belangrijke 2-4 overwinning van het 4e uit bij Poolster, maar dit is natuurlijk even een zijstapje. Willem de Bont was deze avond voortreffelijk in vorm en wist uiteindelijk ook het eindklassement naar zich toe te trekken. Bij de sjoelers werd Michel de Graaf winnaar van de ‘Gouden Sjoelbak’. Het was weer een mooi seizoen waarbij zich in de tweede helft steeds meer nieuwe aanwinsten meldden. We hopen dat deze stijgende deelnemerslijn zich straks in de nieuwe sporthal voortzet!

Einduitslag Klaverjassen:
1.    Willem de Bont 21.283 pnt
2.    Ronnie Medema 21.034 pnt
3.    Theo Wilpstra 20.577 pnt

Einduitslag Sjoelen:
1.    Michel de Graaf
2.    Patrick Meijer
3.    Randy Bolhuis 

Extra klaverjasavond

Op vrijdag 22 april vindt in de nieuwe sporthal zelfs een extra klaverjas- en sjoelronde plaats! Dan kunnen we alvast even proefdraaien voor het nieuwe seizoen. Misschien dat de kaarters en sjoelers van de andere verenigingen ook gewoon aan kunnen schuiven, dat zou ja net wat zijn. Houd onze website en socialmedia verkeer in de gaten dus de komende tijd. Overigens gaan we de 2 weekenden er voor lekker Sunsation vieren!

Slotdag 11 juni

Ook aan het seizoen 2015/2016 komt ongetwijfeld weer een eind. De slotdag is inmiddels vastgelegd en wel op zaterdag 11 juni. Naast het bekende en vermaarde Hutspottoernooi weet ook de zanger Klaus uit Warffum ons te vinden. Hij werd na een succesvol optreden tijdens het kerstzaalvoetballen in Loppersum direct door de activiteitencommissie vastgelegd en gaat ons ’s avonds entertainen!
Wist u datjes
  • Toen Ronnie Medema tijdens de afgelaste wedstrijd Middelstum-Harkstede met een hark het veld op kwam om nog even een zwakke plek te repareren, ontlokte dit bij Wim Blanken de volgende uitspraak: “Kijk daar hebben we de 11e hark!” Hierbij spitsvondig verwijzend naar het feit dat Harkstede maar 10 spelers tot zijn beschikking had en er daardoor veel aan gelegen was om de wedstrijd af te laten keuren. Iets wat even voor half 3 inderdaad gebeurde….
  • Steeds meer voetballers van onze VV de tafeltennissers van KlimaatgroepStars aan komen moedigen. Iets wat wel ten koste gaat van de rust in de zaal overigens.
  • Noordpool G-voetballer Jeffrey Kremer onze voorzitter a.i. Eric Boskamp een bloemetje overhandigde toen hij hoorde dat de nieuwe sporthal was vrijgegeven. Iets wat door hem zeer gewaardeerd werd.
  • Anita van Munster toegetreden is tot de activiteitencommissie. Iets wat bij Ronnie Medema direct tot een blessure leidde waardoor hij enige wedstrijden van het 3e en 4e moest missen.
  • Jan van der Laan benoemd is tot (tijdelijk?) administrateur van de voetbalclub. Hulde hiervoor!
  • Vierde elftal ster Fred Tuitman, samen met Renske Vlasman, een kerngezonde dochter gekregen heeft met de mooie naam Femke Yenthe Anne, roepnaam Femke. Van harte gefeliciteerd!
  • Nick Verkerk tijdens een wedstrijd van het 2e tegen Loppersum zijn sleutelbeen gebroken heeft? De operatie is inmiddels succesvol verlopen. Beterschap!
  • Ook Jaap Vaatstra (kantinemedewerker) en Minco Bakker (vaste supporter Middelstum 1) moe(s)ten helaas voor langere tijd in het ziekenhuis verblijven. We wensen ze een heel voorspoedig herstel toe!
  • Jannie Boomsma (kantinemedewerkster) na een gebroken arm nu ook haar heup gebroken heeft. Ook haar wensen we natuurlijk een voorspoedig herstel toe.
  • Voormalig keeper van Middelstum 1 Thomas Eek nu als supersub fungeert en na een invalbeurt direct scoorde tegen koploper Boerakker.

Eind april melden wij ons weer. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd…..

Martijn Poort
Bart Rogaar
Jeroen Boomsma
Wijnand Niemeijer
Bert Koster

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2016 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp