Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
De laatste loodjes van het seizoen gaan in. Met een ongekend spannend slot voor bijvoorbeeld het vlaggenschip die met man en macht bezig is om de nacompetitie te ontlopen en VR-1 die na een zwaarbevochten 2-1 en 3-1 winst op SV Bedum en Holwierde nog steeds een kans op het kampioenschap maakt. Zaterdag wacht de kraker tegen koploper Groen Geel die nog maar twee punten voorsprong heeft. De zomerstop gaat over vijf weken in, voor die tijd is het op vele fronten nog peentjes zweten….

Nieuws van het bestuur

Op onze slotdag op 15 juni vindt de tweede activiteit plaats n.a.v. ons 85-achtig bestaan. Dan speelt om 19.00 uur ons vlaggenschip, met misschien de nodige gastspelers, tegen Oud-FC Groningen. Voor die tijd zullen alle buitenactiviteiten met betrekking tot het hutspottoernooi dus zijn afgerond. Ook weer een activiteit om ons op te verheugen en een mooie afsluiting van dit jubileumjaar. Met na dit tijd een optreden van The Music Boys in onze kantine!

Sponsornieuws mei 2019

Wij, Jaap Vriesema en ik,  hebben ongeveer 3 weken geleden, tijdens de wedstrijd van het eerste tegen WVV, actief reclame gemaakt voor het nieuwe namenbord. Met daarop de namen van mensen die de voetbalvereniging Middelstum een warm hart toedragen. Op het “oude” bord staan 54 namen. Nu hebben zich die dag al 66 mensen opgegeven om op het nieuwe bord te mogen komen. Een super resultaat. Nog even een herinnering: u betaalt eenmalig €20,-. Uw naam  staat er dan minimaal 3 jaar op, waarna wij het bord weer gaan updaten. Bedrijfsnamen zijn niet toegestaan. Lees meer...

Kalender: 

15 juni 2019: Slotdag met om 19.00 uur de wedstrijd Middelstum – Oud FC Groningen

Nieuwe leden

Anne Sofie van der Laan (kabouters)
Davon Werkman
Jarno Folkers (7x7)

Vrijwilliger aan het woord: Jarno Folkers

1. Kun je je kort even voorstellen? Ik ben Jan Mark Hof, 50 jaar en ik heb twee kinderen Bessel en Veerle. 2. Wat voor vrijwilligerswerk doe je momenteel voor de voetbalclub? Ik ben lid van het hoofdbestuur en ik zit in de jeugdcommissie. Lees meer...

Wist u dat
  • De VV Middelstum weer een potentieel kaboutervoetballid rijker is want in april werd Bram Poppema geboren, de zoon van Tim en Lianne. Van harte gefeliciteerd!
  • Binnen onze club is nogal wat blessureleed. Zo is Jan Dijk een tijdje uitgeschakeld (geweest) vanwege een vervelende rugblessure, onderging derde elftal begeleider Rene Huitsing een operatie aan zijn knie en verbleef vierde elftal keeper Bert Balkema een tijdje in het ziekenhuis omdat hij gekweld werd door nierstenen. Allen van harte beterschap toegewenst!
  • Het eerste vorige week in 13 minuten tijd een 1-0 voorsprong tegen WVV wist uit te breiden naar 3-0 door twee wonderschone doelpunten van Romke Korpershoek. De Winschoters waren dus voor niets hierheen gekomen en vlogen na die tijd snel terug om de verrichtingen van Ajax te kunnen volgen. ‘Waren we nou toch maar akkoord gegaan met een clubscheidsrechter!’, aldus een van de spelers bij het verlaten van het veld.
  • Sunsation weer bijzonder geslaagd was. Vrijwilligers van onze club hebben de organisatie van dit muziekfestijn meegeholpen door munten te verkopen. Een unieke ervaring waardoor kennis gemaakt kon worden met wat er allemaal wel niet komt kijken bij zo’n groot festival.
  • We van de PKN-kerk een koffiezetapparaat overgenomen hebben waarmee bijzonder snel koffie gemaakt kan worden.
  • De bovenkant van de bar er nu nog mooier uitziet dankzij inspanningen van diverse sponsoren! Nu nog een klapdeur en het feest is compleet.
  • De Beemer legende Alwin Zwerver onlangs met groot machtsvertoon zijn 40e verjaardag vierde. Nog van harte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal.
  • Nu we het toch over Beemer legendes hebben, oud eerste elftal voetballer Raymond van Houten woont tijdelijk weer in Middelstum om aan het eind van het jaar naast collega-oud voetballer van het eerste Pieter Klaver te gaan wonen. In Beem inderdaad…..
  • De jeugd O-13 waarschijnlijk het enige jeugdteam is binnen de club met kampioensaspiraties. Na een moeizame eerste najaarsreeks wordt nu een klasse lager alles met dikke cijfers gewonnen.

Eind juni melden wij ons weer met een nieuwe nieuwsbrief. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd!

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp