Copy
Nieuwsbrief vv Middelstum
Bekijk in je browser
Wat was het een mooi einde van het seizoen 2018/2019. Lijfsbehoud, kampioenschappen en een prachtige slotdag. Leuk om middels deze nieuwsbrief nog even op terug te blikken.

Nieuws van het bestuur

Wat was zaterdag 15 juni een mooie dag voor onze club. Naast de traditionele ouder-kind wedstrijden (helaas wel onder regenachtige omstandigheden) ’s morgens, waren ’s middags een kleine negentig senioren lekker aan het ballen tijdens het hutspottoernooi. Dit evenement stond een beetje onder tijdsdruk want ’s avonds werd de wedstrijd (jong en oud)Middelstum – Oud FC Groningen gespeeld. Lees meer...

Sponsornieuws juni 2019

Zoals vorig  jaar aan gegeven heeft onze dorpssupermarkt  PLUS meegedaan om het statiegeld te kunnen doneren voor onze voetbalclub. De actie heeft  tot en met december 2018 geduurd, dit omdat in de inzamelmachine kapot is gegaan. Ik wil toch even aangeven, dat er in 6 maanden maar liefst €335,00 voor onze voetbalclub is gedoneerd. Ik vind dit een geweldig resultaat. De genoemde machine wordt weer hersteld en dan kunt u uw statiegeld wederom aan de club doneren. Super bedankt. Lees meer...

Nieuws van de jeugdcommissie

Afgelopen weken nog niet aan toegekomen, maar bij deze wil ik namens jeugdcommissie met deze slotmail toch nog even terugblikken op dit prachtige seizoen. Afgelopen week (kenmerkend voor het gehele seizoen) hebben we het seizoen op een mooie manier kunnen afsluiten met een geslaagde slotweek, waarin we een amusante en plezierige wedstrijd tussen jeugdleiders/ouders en JO19 op dinsdag hadden en een zeer gezellige en drukbezochte slotdag.
Deze fantastische slotdag bestond uit leuke ouder/kind wedstrijden, een spannend hutspottoernooi, een geweldige wedstrijd (ihkv 85-jarig jubileum) tussen oud Fc Groningen en een mix van oud en huidig 1e elftal Middelstum en daarna nog een spetterend slotfeest. Lees meer...

Kalender: 

10 augustus 2019: 1e training a-selectie
September: presentatiedag bij aanvang competitie
3 oktober 2019: Algemene ledenvergadering

Nieuwe leden

Lourens Folkers (7x7)
Alex de Sturler
 
Herintreders:
Twan Heemstra
Dennis van Gasteren
Xander Anema
Thomas Eek
Jelte van der Kooi
Wist u dat
 
 • Onze vereniging weer eens werd geteisterd door het nodige blessureleed. Zo werd Adis Haudic op het horecatoernooi in Eelde geveld door een zweepslag. Bij een latere diagnose werd ook nog een spierscheuring vastgesteld. Een scootmobiel doet dan wonderen en dat trekt vervolgens weer het nodige vrouwelijk schoon aan.
 • Ook Martijn Poort kende soortgelijk blessureleed als Adis. Dat heeft hem doen besloten om definitief een streep door zijn voetbalcarrière te zetten. Beiden beterschap gewenst!
 • Het vierde kende zo zijn perikelen. Zo beleefde Tim Poppema achteraf gezien wel een heel zware bevalling want hij werd verlost van zijn (ontstoken) blinde darm. En keeper Bert Balkema moet nog onder het mes om nierstenen te laten verwijderen. Ook deze matadoren natuurlijk een goed herstel toegewenst. 
 • PR-lid Marko Datema momenteel druk aan het klussen is op en in zijn nieuwe Gronings Hoop woning waarmee een lang gekoesterde wens uitkomt…
 • Middelstum wist zich door een overwinning op Corenos in de laatste competitieronde veilig te spelen. En dat was maar goed ook want zowel Corenos als De Fivel overleerfden het nacompetitiegeweld niet. 
 • Peter Anema is terug van weggeweest! Hij heeft de nodige extra ervaring opgedaan bij VV Winsum en gaat nu als elftalbegeleider Frank Konneman ondersteunen. Dit geeft Ronnie Medema de kans om zich meer op het fluiten, vlaggen en het zelf weer een wedstrijdje voetballen te richten. Bart blijft als verzorger en hersteltrainer aan de technische staf verbonden.
 • Met Minke Lalkens, Daan van Aller, Damon Medema en Romke Korpershoek hebben we weer de nodige jonge aanwas aan het jeugdleiderskorps weten toe te voegen. 
 • Het Meisjes MO-15 elftal wordt opgeheven. Hiervoor in de plaats proberen we een MO-13 zevental in de competitie te krijgen. 
 • Het volgend seizoen gaan we gewoon weer met vier seniorenteams de competitie ingaan op hetzelfde niveau als vorig jaar. Hetzelfde geldt voor VR1 die ook dan weer een samenwerkingsverband met VV KRC hebben. VR2 heeft zich helaas door een tekort aan spelers uit de competitie terug moeten trekken. 
 • Volgend seizoen gaan we per elftal werken met ballenkokers. Jaap Bolhuis zal een ieder over het gebruik hiervan instrueren. 
 • Het wordt steeds lastiger om het kantinerooster rond te krijgen. Mocht u het nog wat toelijken om achter de bar in de kantine te gaan staan, u bent meer dan welkom!
 • Op de slotdag kreeg Gerard Bronsema wederom een topscoordersbokaal overhandigd door de harde kern supporters. Zij verkozen Peter van Dam als speler van het jaar. 
 • Op het Bedrijvenvoetbal in Bedum konden onze voetballers helaas geen potten breken. De dames gelukkig wel weer, zij wonnen het 7 x 7 toernooi!
 • Op 29 juni sloten de verenigingen die gebruik maken van de Hippolytushal met enige vrijwilligers/bestuursleden per club het seizoen af. Het stichtingsbestuur regelde voor hen een gezellige bbq. Dit mede ingegeven om de onderlinge samenwerking te bevorderen. 
   

Half september melden wij ons weer met een nieuwe nieuwsbrief. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd!

Martijn Poort
Jeroen Boomsma
Bert Koster
Marko Datema

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2019 vv Middelstum, Alle rechten voorbehouden


Je kunt je profiel updaten of deze aanmelding annuleren

Email Marketing Powered by Mailchimp