Copy
NIeuwsbrief juni
View this email in your browser

WELKOM!

We zijn blij dat je ons volgt en op de hoogte wil blijven van alle ins- en outs rondom TEDxApeldoorn. In deze nieuwsbrief lees je meer over het aanstaande event op vrijdag 9 september, de kaartverkoop en onze laatste mini TEDx van maandag 20 juni jl. En, speciaal voor jou, vind je in deze nieuwsbrief ook een geweldige primeur!

We wensen je heel veel leesplezier!
Organisatie TEDxApeldoorn

TEDxApeldoorn 2016: Get your ticket!

Als onze abonnee heb jij de primeur! Vrijdag 24 juni start de ticketverkoop van TEDxApeldoorn 2016! Wil jij dit event niet missen? Zet de datum dan nu in je agenda. Er zijn maar 100 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij!

Hier lees je meer over de voorwaarden.

We are going to The Loo

 

TEDxApeldoorn vindt dit jaar plaats op één van de mooiste locaties die Apeldoorn rijk is. En daar zijn we als organisatie best trots op!

TEDxApeldoorn sluit dit jaar aan op het weekend van de Open Monumentendag. Wat een mooie toevoeging op ons thema van dit jaar! Lees hier wat het thema Social Footprint en Paleis Het Loo met elkaar gemeen hebben.

PRIMEUR: Vorstelijk spreker

 


Jij weet het als eerste: TEDxApeldoorn 2016 heeft niet alleen een koninklijk tintje vanwege haar locatie. We mogen een bijzondere spreker aankondigen: niemand minder dan Hare Konlinklijke Hoogheid prinses Irene staat op ons TEDx podium!

Prinses Irene van Lippe-Biesterfeld richt zich op het herstel van de relatie tussen mens en natuur. In 2000 richtte zij het NatuurCollege op, een maatschappelijke organisatie die zich inzet voor behoud en waardering van de natuurlijke leefomgeving door persoonlijke betrokkenheid en bewustwording te bevorderen. Het NatuurCollege wil de verbondenheid van al het leven weer in herinnering brengen door middel van leeractiviteiten, trainingsprojecten, ronde tafelbijeenkomsten met, onder meer, het bedrijfsleven.  

Wil je weten waar Prinses Irene's talk over gaat? Lees het hier

Spontane verliefdheid

Gast-blog Mini TEDx 20 juni 2016

 
 

Ik kom binnen in een hal met in het midden een trap. De ruimte heeft iets nostalgisch en ik zie meteen beelden van stationshallen in oude films voor me. Alleen is deze ruimte heel licht, ondanks het grijze, regenachtige weer buiten. Met een kop koffie loop ik de trap op. Ik kom terecht in een open ruimte, omringd met ramen, lage, diepe vensterbanken en een houten vloer. Een spontane verliefdheid overvalt me.

Wat een geweldige ruimte is dit. Nog onder de indruk neem ik plaats en vraag mij af wat de toekomstplannen zijn voor dit gebouw.
lees verder

Dream Up A Good Life- Jim Carrey's Social Footprint

Jim Carrey, de man die de lachers op zijn hand heeft, toont met dit filmpje hoe zijn humor zijn nalatenschap is. Een comediant, met een serieuze kant.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Wil je geen nieuws meer ontvangen over TEDxApeldoorn? Schrijf je dan hieronder uit.

Copyright © 2016 |TEDxApeldoorn| All rights reserved.

Our mailing address is:
info@tedxapeldoorn.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TEDxApeldoorn · www.tedxapeldoorn.nl · Apeldoorn, ---- · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp