Copy

Wees getuige van een unieke, hypnotiserende versmelting van stadse natuur, mens en technologie. Geef je over aan de lokroep!

Deze livestream kun je gratis meemaken!

Het is lente. Al het leven om ons heen - de natuur, bomen, planten en dieren- staat in het teken van vruchtbaarheid. Van geboorte. Van nieuw leven. Het is ook de tijd waarin mensen al eeuwenlang hun verbintenis met dat teken, met die kiem van de natuur, vereren. Hier in het Westen echter, zeker in de grote stad, staat die verbintenis - laat staan de verering - lang niet meer bovenaan ons lijstje.

Project Wildeman voelt zich geroepen. Door vogels. Om op speelse en muzikale wijze weer meer in te tunen met de stadse natuur.
 
Elke ochtend wordt antropoloog en performer Maarten Vinkenoog van Project Wildeman wakker met een gekwetter van jewelste, wanneer de vele zangvogels die Amsterdam rond deze tijd rijk is, er lustig op los fluiten. Het is muziek van de natuur, galmend door de straten en tuinen van de grote stad. Dan speelt hij met deze gedachte: 'Stel nou eens dat deze vogels niet alleen hun plekje afbakenen, of een partner proberen te lokken. Maar ook ons mensen roepen met hun gezang? Om buiten te komen spelen en mee te doen?'
 
Hoe zou het klinken als Project Wildeman samen met hen een ochtendconcert houdt? Als een ode aan de verbintenis van mens en natuur?
 
Op Pinksterochtend, dag van oude lenterituelen, installeert Project Wildeman zich aan de rand een klein, langs de Zuid-as verscholen stadsbos.


Beleef online mee hoe we live inzoomen op het fluiten van de zangvogels. We laten ons inspireren door het timbre, de melodieën, de ritmes. En we spelen mee: met Oosterse fluiten, trompet en hypermoderne elektronica.
 
Wees getuige van een unieke, hypnotiserende versmelting van stadse natuur, mens en technologie. Geef je over aan de lokroep!

 

Ga naar deze link om je aan te melden voor deze gratis livestream

Wanneer: Zondagochtend 23 mei van 9:30 tot 10:15

Waar: online, via Facebook en YouTube

Tot zondag! 
We bieden deze livestream gratis aan, maar je mag natuurlijk altijd een donatie doen. 
Doneren
Copyright © 2021 Stichting Project Wildeman All rights reserved.


Our mailing address is:
projectwildeman@gmail.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Project WIldeman · Overtoom 510 3 · Amsterdam, MA 1054 KK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp