Copy

Op 1 en 9 juli ga je iets heel bijzonders meemaken

Ben jij klaar voor een duik in onze DiepzeeKerk? 

Wat ga je beleven? 
DiepzeeKerk is een rituele geluidsbelevenis waarbij de bezoeker door speakers en live muzikanten omringd wordt. We dalen af naar het diepst van de zee waar een diepe rust heerst en waar we ons lichaam met de stroom van het water, zandkorreltjes en luchtbelletjes. 

Afdalen
Aan de oppervlakte is de zee vaak onstuimig, maar wanneer je verder afdaalt en de diepte ingaat kan het verrassend rustig zijn. Project Wildeman laat je meevaren op de golven van je eigen gedachten en in de klanken van de diepzee.

Verbonden
Project Wildeman ervaart dat mensen vaak erg hoofdelijk bezig zijn. We praten veel maar het lichamelijke wordt vergeten. Ook in de kerk gaat het vaak om tekst. En de rituelen zijn vooral hoofdelijk te begrijpen. Daarnaast staan in de kerk de teksten centraal. Er zit een theologie achter: pas wanneer je de heilige drie-eenheid kent, begrijp je het ‘kruisje slaan’. Maar wat nu als je elkaar eens ontmoet, doordat je gezamenlijk de focus verlegt naar een persoonlijke ervaring waarin je afreist naar de bodem van de zee? Je zult merken dat je opmerkelijk met elkaar verbonden bent.

Je kunt DiepzeeKerk meemaken in de AKerk in Groningen op donderdagavond 1 juli en op vrijdagavond 9 juli in De Duif in Amsterdam.

TICKETS
In Groningen zijn we onderdeel van Zomer in de AKerk. Een zomers programma waar kunst, historie, muziek, theater, yoga en koffie de revue passeren op een van de mooiste locaties van de stad. In Amsterdam werken we samen met Stadsherstel en De Duif, een waanzinnig mooie locatie midden op de grachten. 
TICKETS
Deel deze nieuwsbrief met anderen!
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Meer over Project Wildeman
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Stichting Project Wildeman All rights reserved.
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Project WIldeman · Overtoom 510 3 · Amsterdam, MA 1054 KK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp