Copy

We zijn een collectief van makers. Dat hebben we in 2020 laten zien. 

Het was een explosie van creativiteit. 

Afgelopen jaar stond voor Project Wildeman in het teken van het nog meer dan eerst aangaan van samenwerkingen met andere makers. Omdat we anderen een platform willen geven, en omdat we het nou eenmaal heel tof vinden om te zien wat er voor talent allemaal is. Dat heeft mooie resultaten opgeleverd. In totaal gingen we achtentwintig keer live en hebben we twee keer opgetreden met publiek. In het nieuwe jaar gaan we alles wat we hebben geleerd op het gebied van online nog meer toepassen en we blijven innoveren op het gebied van de combinatie van online en offline. 
We hebben 31 evenementen georganiseerd waarvan er eentje niet doorging vanwege het weer. Daarmee hebben we via Facebook alleen al bijna vijftigduizend mensen  bereikt. We hopen dit in het nieuwe jaar te vertalen naar nog meer ticketverkoop en online aanwezigheid van bezoekers en deelnemers. 
Op 26 maart van dit jaar zijn we begonnen met Wildeman LAB, en de eerste live stream was onder de noemer (hoe kan het ook anders) 'Corona Crisis Sessions.' Maar die crisis heeft ons juist de kans geboden om online nog veel meer te gaan ontdekken en ook hebben we gezien dat het heel erg bij ons past en wordt gewaardeerd. We noemen wat we doen voor nu WildemanTV maar er gaat nog veel meer gebeuren. 
We hebben ingezet op veel inspirerende samenwerkingen, zoals met Iris van Wees die augmented reality gebruikt om kostuums te maken. Daar hebben we danser en performer Jesus de Vega bij gevraagd en zo zijn we uitgekomen bij het project Birds of Paradise, waar we nog lang niet klaar mee zijn. 
 
We hebben samengewerkt met Rosalie Wammes, die close-up nieuwe landschappen maakt die in beweging zijn en schreeuwen om onze beats. Dat willen we op een mooi festival graag uitbreiden en nog meer laten zien. 

Met
Karl Klomp hebben we ons album 'Nachtvlucht' visueel vormgegeven. Daarnaast is Karl een belangrijk onderdeel van wat we doen en heeft hij meerdere performances van ons voorzien van zijn vormgeving en visie. 

Carmen Schabracq werkte met ons samen voor Xolotl, de Mexicaanse mythe van de hond die ons naar het dodenrijk begeleidt. We konden ons geen mooier einde wensen van dit jaar.

En we hebben nog veel meer gedaan zoals je hieronder ziet. Het nieuwe jaar gaat nieuwe samenwerkingen en performances brengen, waarmee we steeds meer richting de vorm van een collectief bewegen.
Stay tuned! 

Vind je het tof wat we doen? Steun ons dan en word donateur.
We hebben verschillende programma's waar je aan kunt deelnemen met allerlei voordelen.


Tot in het nieuwe jaar! 

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2020 Stichting Project Wildeman, All rights reserved.


Our mailing address is:
projectwildeman@gmail.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Project WIldeman · Overtoom 510 3 · Amsterdam, MA 1054 KK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp