Copy

We zijn al een tijdje bezig om online bij je thuis te verschijnen via onze livestreams. Vaak met premièredatum en alles dat daarbij komt kijken. Zoals interviews met de makers en sneakpreviews van onze repetities. 

 

Vandaag introduceren we Project Wildeman On Demand, waarbij je verschillende uitzendingen tegen een gereduceerd tarief kunt terugkijken. Zo hoef je niets te missen. 

 

Deze vier livestreams kun je nu terugkijken.

Wat te denken van onze stream afgelopen zaterdag, Afro-Futurism: Ritme! Een hypnotiserend online ritueel concert van de toekomst, waar oude Afrikaanse traditie samenkomt met ultramoderne elektronica. Meesterpercussionist Moussé Dramé neemt je samen met ons mee op reis. 

Tickets
Kunstmatige intelligentie leeft! En maakt kunst. Project Wildeman onderzoekt met AM I wat dat oplevert. Geïnspireerd op de dadaïstische en modernistische poëzie van Paul van Ostaijen wordt door de computer ter plekke gegenereerde poëzie samengesmolten met live visuals en repetitief, geïmproviseerd trompetspel. Het resultaat is een muzikaal en visueel vormgegeven ontdekkingstocht naar de poëtische psyche van artificiële intelligentie. Welke woorden ontdek jij? 
Tickets
Bij De Grond Herinnert Zich Niets draait alles om de vraag: ‘Wat betekent het om je ergens thuis te voelen?’ Er is geen eenduidig antwoord, maar we verkennen deze vraag in een spannende en betoverende mix van poëzie, muziek en video. Benieuwd welke vragen het bij jou oproept? 
Tickets
Inside the Light is een doorlopend ritueel experiment over het gezamenlijk creëren van heilig nieuw licht in oude gebouwen. We gingen in première in de kerk Vrijburg in Amsterdam en we nodigen je uit om het (nogmaals) te beleven. Geef je over aan ons ritueel! 
Tickets
Er komt nog veel meer aan en daar gaan we je snel over vertellen. Houd deze nieuwsbrief in de gaten. Tot de volgende! 
Copyright © 2021 Stichting Project Wildeman, All rights reserved.
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Project WIldeman · Overtoom 510 3 · Amsterdam, MA 1054 KK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp