Copy

Wildeman Beats! Online Club-Night Volume 03.
 

Project Wildeman maakt nieuwe rituelen. Pionierswerk. We storten ons op avontuur en experiment. Ons doel is om met jou samen te komen. Samen met ons publiek in trance te raken. De diepte in te duiken. Elkaar in een andere wereld te ontmoeten. Daar nieuwe verbanden te smeden. Een blijvende indruk achter te laten. Eentje die ertoe doet.

Bij Wildeman Beats zoomen we in op de clubavond. Die bekijken we als een ritueel. Een heilige, spannende, uitdagende viering. We gaan voor de gezamenlijke muzikale, beeldende trip ervaring. F@ck die saaie Zoom vergaderingen. Of de zoveelste Netflix avond. Dance!

Wildeman Milan Mes vertelt over zaterdag: 

Wat is bij uitstek het Wildeman-geluid en waar bestaat dat uit?

Avontuur en experimenteel. Elektronische improvisaties die ter plekke ontstaan, die dan weer moeiteloos gemengd worden met analoge klanken. Een snoeiharde beat met warm trompetgeluid. trommels over doordenderde arpeggio's.

Wat doet het met je of wat wil je dat het met je doet?

Met de wildemannen kom je al snel in andere wereld terecht. Voor je het weet zich waan je in een transcendentale staat, waar je het hier en nu volledig hebt verlaten en langzaam overgaat in een nieuwe staat van zijn. Dierlijke driften komen langzaam aan de oppervlakte terwijl je je laten meevoeren door een elektronische jungle van avontuurlijke beats en sounds.

Wildeman Beats Volume 03 is de perfecte manier om met anderen weer een beetje los te gaan in deze bizarre coronatijden. Heb je nog tips voor wat we kunnen drinken terwijl we dansen? 

Ik zou gaan voor 'een duikboot', een bekende combi van bier en jenever.

Hoe werkt het? Je koopt eerst een ticket. Dan laten we je binnen op Zoom. Vanuit daar begeleiden we je naar de dansvloer: ons Youtube kanaal Wildeman TV. Daar is het geluid het vetst. Jij komt gekleed alsof je uitgaat. Je richt je huiskamer background in zoals je zelf wil: als club, festival of Berlijnse technobunker. Wij zorgen voor muziek en beeld. We verweven live gespeelde elektronische improvisaties met dierlijke analoge sounds. We mixen beats met psychedelische teksten, voodoo-drums, vage fluiten, warme trompetsounds. En we VJ-en: spannende visuals vermengen we met de zoom beelden van de deelnemers en muzikanten. Ga mee in ons experiment. Een ontmoetingsplek. Stel je open voor een nieuwe ervaring. Het is altijd anders. 

Want je moet weten: er is dus wél iets te doen op zaterdag!

Koop je ticket hier (5 EUR)
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward

Wildeman Beats Vol. 03

  • Zaterdagavond 13 februari
  • Exclusieve link ontvang je bij aankoop van een ticket
  • Van 20:30 tot 21:30

 

Copyright © 2021 Stichting Project Wildeman All rights reserved.


Our mailing address is:
projectwildeman@gmail.com

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Project WIldeman · Overtoom 510 3 · Amsterdam, MA 1054 KK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp