Copy
Det är inte för sent att göra feta mellandagsklipp! Kolla in några av de hetaste tipsen!
Läs nyhetsbrevet i webbläsare

Rean fortsätter - nya prylar!

Vår stora sportfiskerea fortsätter i oförminskad skala. Vi har fått leta fram lite nya heta prylar eftersom vissa sålde slut på nolltid. Årets bästa erbjudanden är uppdelade i två kategorier. Mellandagsrea och vår utökade utförsäljning. Besök båda - det kommer att löna sig. Scrolla ner för att se några prisexempel!

Klicka här för att komma till mellandagsrean>>>
Heta prylar till extra vässade mellandagspriser. Priserna gäller så långt lagret räcker och senast 8 januari.

Prisexempel mellandagsrea:
Leech Beanie (10 olika färger)

Fynda den populära beanien från Leech under rean! Skön mössa som konstigt nog är med på många storfångstbilder. Vågar du vara utan? Välj bland 10 snygga färgsättningar.

99 kr (199 kr)
VMC Predator 8650BZ 25-pack

Under rean kan du köpa VMC:s storsäljare 8650 till superpris! Köp några förpackningar och byt ut gamla rostiga krokar och passa på att fixa egna stingers. Priset gäller storlek #2/0. (#3/0 kostar 169 kr under rean)

99 kr (199 kr)
Klicka här för att komma till utförsäljningen>>>
Utgående produkter till riktiga vrakpriser. Priserna gäller så långt lagret räcker.

Prisexempel utförsäljning:
Okuma Helios HXG-30 FD

Svårslaget pris på en av Okumas topprullar Helios Gold i allroundstorleken 30. Lätt kolfiberstomme med 8 rostfria kullager och ett rullager. Kolla in priset!

769 kr (1999 kr)
Okuma Safina Noir 25FD

Under trehundra spänn för Safinan! Utrustad med 5 kullager och ett rullager. Spole och vev av aluminium. Frambromsad allroundstorlek. Finns även i UL-storlek (10FD)

299 kr (699 kr)
Savage Gear Finezze HD4 Braid

Fyll upp dina haspelrullar med prisvärd superlina. Konsumentspolar om 120 m i färgen Yellow. Finns i diameter 0,13; 0,16; 0,19; 0,22; 0,26 och 0,33 mm.

129 kr (249 kr)
Tackle Box Soap, Trigger X

Kompakt förpackning med 60 tvålremsor - perfekt att ha liggande i fiskeutrustningen. Lätta att använda och utan kladd. Nu slipper det lukta fisk om tassarna!

10 kr (39 kr)
Beställ innan klockan 09.00 så skickas dina prylar samma vardag

LÅGA PRISER
Vi jobbar aktivt med prisjämförelsesiter och bevakar prisbilden ständigt. Hittat ett lägre pris? Tipsa oss gärna på prisjakt@dogger.se.
FRI FRAKT
Fri frakt när du beställer för mer än 500 kronor.
FRI RETUR
Enkel retur med förbetald returfraktsedel.
GRYMT SNABB LEVERANS
Beställ innan klockan 09.00 så skickas dina prylar samma vardag. Med lagersaldon i realtid kan vi skicka dina fiskeprylar snabbt och utan krångel.
FANTASTISK KUNDSERVICE
Kolla gärna vad våra kunder tycker om oss. Vi har fått tusentals positiva omdömen av våra kunder, genom både PRISJAKT och PRICERUNNER.

Fri retur gäller ej våra finska och danska kunder. Finland har fri frakt från 95 EUR och Danmark från 699 DKK.

Dogger grundades redan 1932 och har idag en omsättning på 35 MSEK. Vår webbförsäljning av fiske introducerades 2010, men har på kort tid gjort oss till den ledande aktören i Sverige. Det är mycket som har hänt sedan bolaget bildades men det enkla som gällde förr, att ha nöjda kunder, gäller fortfarande.
Copyright © 2017 Dogger AB


Vill du ändra dina inställningar?
Uppdatera inställningar eller avsluta prenumeration