Copy
Nieuwsbrief december 2016
Bekijk deze e-mail in je browser

Hallo Weldammers,


Sinterklaas is weer terug naar Spanje en heeft inmiddels plaats gemaakt voor de Kerstman. Dat betekent dat we in de laatste twee weken van het jaar 2016 zitten. Hoog tijd dus voor de laatste nieuwsbrief. 

Hopelijk heeft iedereen dit jaar met veel plezier op onze prachtige tennisbanen gestaan. In deze laatste nieuwsbrief van dit jaar werpen wij alvast een blik op 2017. Een jaar waarin weer veel mooie evenementen, avonden en toernooien gepland staan. Dit en meer lees je in deze nieuwsbrief.

Via deze weg wensen wij jullie in ieder geval alvast hele fijne kerstdagen en een zeer sportief 2017!

Vragen of suggesties? Neem gerust contact op via e-mail.

Veel leesplezier!

Bericht van de voorzitter: Het jaar 2016 en de vrijwilligers van TV Weldam
Onze voorzitter Rien Viergever wil ook dit jaar graag het woord richten aan jullie. Zijn boodschap? Al onze vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze vereniging. Lees hier het hele bericht van Rien.
 
Klik hier voor het eindejaarsbericht van Rien Viergever

BREAKING NEWS: Weldam Challenge Competitie voortaan gesponsord door DUODUO!

Na het succes van vorig jaar organiseert de Recreatiecommissie dit jaar voor de tweede keer de Weldam Challenge Competitie. Dit is een competitief toernooi waarbij je zowel single als dubbelpartijen speelt, op en tegen je eigen niveau, met wisselende partners in de dubbel.

Baansponsor DUODUO heeft dit jaar een prachtige prijs ter beschikking gesteld voor de winnaars: 2 maal een gratis jaar-lidmaatschap van TV Weldam!!!

Het toernooi begint zaterdag 7 januari en eindigt op 4 maart. De aanvangstijd zal rond 11:00 uur zijn en het aantal speelrondes per dag 3 of 4.

Inschrijven kan nog tot en met dinsdag 3 januari 2017 dus schroom niet en geef je snel op!

Schrijf je hier in voor de Weldam Challenge Competitie

Zondag 19 februari: Toebast Jong en Oud Toernooi!


Altijd al een keer met je vader, moeder, opa en/of oma tegen andere vaders, moeders, opa's en/of oma's willen tennissen? Of wil je meedoen met een ander senior lid? Dat kan! Zondag 19 februari is er namelijk weer een Toebast Jong en Oud Toernooi. 

Het toernooi duurt van 10:00-15:00 uur en je kunt je aanmelden via jeugdtennis@tvweldam.nl. Geef tijdens het aanmelden aan met wie je komt. Je vader, moeder, opa en/of oma hoeven niet lid te zijn en/of op tennis te zitten.

Tijdens de dag zullen we korte wedstrijdjes op tijd gaan spelen en de lunch wordt verzorgd. We vragen ter tegemoetkoming van de kosten een bijdrage van 3 euro per deelnemer. Wij kijken uit naar jouw inschrijving!
 
SAVE THE DATE – 11 t/m 19 maart HEINERMAN OPEN JEUGD TOERNOOI TV WELDAM

Voorjaarscompetitie 2017


De teams voor de voorjaarscompetitie 2017 zijn bekend en reeds ingeschreven bij de KNLTB.

Klik hier voor een overzicht van alle teams.
Klik hier voor een overzicht van alle teams
Dames dubbel ochtend toernooi
Op vrijdag 13 januari staat er weer een nieuw dames dubbel ochtend toernooi op het programma. 

De opzet van het toernooi is iets gewijzigd. In de nieuwe opzet is het toernooi een labelochtend. De start is om 09.30 uur en er wordt tweemaal drie kwartier gespeeld. Tussen het tennissen door is er uiteraard tijd voor koffie met een heerlijke versnapering. In tegenstelling tot de oude opzet wordt er na het tennissen niet meer samen geluncht. 

Opgeven doe je via dit formulier op de website. De inschrijving sluit om woensdag 11 januari om 18.00 uur.
Geef de bal door
Ook deze maand mag de 'geef de bal door' natuurlijk niet ontbreken. Rara wie is het? Tip: het is de tweede van rechts op de onderste rij. Benieuwd? 
 
Lees hier het interview met Jan Litjens
Feitjes over de Weldamse jeugd! Wist je dat? 
  • We per 18 december 59 jeugdleden kennen…
  • Waarvan er dit jaar 20 nieuw ;-) zijn …
  • En we ook 8 opzeggingen ;-( van jeugdleden hebben…
  • En dat er 49 jeugdleden zijn die tenminste 1x in de week enthousiast aan het lessen zijn … 
  • En dat we als jeugdcommissie met veel plezier hebben bijgedragen aan: het open jeugdtoernooi, de diverse   competities, de selectie van de nieuwe tennisopleider, schooltennis, de instuifochtend, de       jeugdtennismiddag, Wimbledon White Friday, de clubkampioenschappen, de dorpsdag, de jong en oud toernooidagen, het uitstapje naar Afas tennisclassics…
  • Dat we onze jeugdtrainers waarderen voor het opleiden van onze jeugd en hun inbreng, inzet en enthousiasme bij diverse jeugdtennis evenementen  
  • En dat we als jeugdcommissie ook onze “flex pool” van ouders en jeugd zeer waarderen die helpen bij de organisatie het vastleggen incl. mooie foto’s van alle evenementen…
  • En sponsoren voor specifieke dagen zeer waarderen zoals: Henk Klaassen (Serva) voor de jeugdtennismiddag & bbq, Dennis Toebast voor het Toebast Jong en Oud Toernooi en Gert Tomassen van Tomassen ICT Services BV voor het realiseren van promotiemateriaal .
  • En dat we als jeugdcommissie met veel plezier uitkijken naar een heel leuk tennisjaar 2017.
Opzeggen lidmaatschap
We zien het natuurlijk liever niet gebeuren maar leden die het lidmaatschap willen opzeggen dienen dit vóór 31 december 2016 schriftelijk bij de
ledenadministratie bekend te maken, graag met vermelding van het pasnummer.

Leden die hun lidmaatschap opzeggen in de periode tussen 1 januari 2017 en 31 januari 2017, betalen 15 euro administratiekosten. Opzeggingen vanaf 1 februari 2017 worden niet meer in behandeling genomen en dan betaalt men het volledige contributiebedrag.
Facebook
Website
E-mail
Copyright © 2016 - TV Weldam, All rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail omdat je lid bent van Tennisvereniging Weldam te Hoevelaken, of omdat je hebt aangegeven graag op de hoogte gehouden te worden. Indien je je besluit uit te schrijven voor deze nieuwsbrief als lid kan het zijn dat je belangrijke informatie mist. TV Weldam kan niet verantwoordelijk worden gehouden indien je door het uitschrijven niet op de hoogte bent van eventuele wijzigingen met betrekking tot bestuurs- / verenigingsbesluiten.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TV Weldam · de Wel 1-3 · Hoevelaken, 3871 MT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp