Copy
Lente bij TV Weldam!
Bekijk deze e-mail in je browser

Hallo Weldammers,


De lente! Het gras groeit weer frisgroen, de bloemen steken haast ongeduldig hun kopjes boven de grond en overal worden de terrassen uitgeklapt en gaan we weer buiten zitten.

Ook bij Weldam is er afgelopen weekend alweer heerlijk genoten van de eerste lentestralen zon op het terras. En de eerste korte broeken en t-shirtjes zijn al gesignaleerd op het tennisveld!

Met het nieuwe tennisseizoen in aantocht is er ook weer heel veel nieuws te vertellen. Lees dus vooral snel verder!

Neem bij vragen of suggesties gerust contact op via e-mail.

Veel leesplezier!
Redactie TV Weldam

Met de komst van het nieuwe tennisseizoen hebben we helaas ook afscheid moeten nemen van een aantal commissie-vrijwilligers. En daarom zijn we hard op zoek naar nieuw bloed! 

Zoals bekend draait onze vereniging op vrijwilligers, wanneer bepaalde functies niet ingevuld kunnen worden kan dit gevolgen hebben voor het reilen en zeilen binnen de vereniging waar wij vervolgens allemaal ‘hinder’ van kunnen ondervinden.

Op dit moment zijn wij op zoek naar:
  • Voorzitter beheercommissie
  • Leden recreatiecommissie
  • Leden commissie Werving & behoud
Wil je meer weten over de verschillende taken die horen bij deze commissies, klik dan zeker even op onderstaande link. Want zonder jou, is er geen bal aan!
 
Lees hier meer over de diverse commissies
Ophalen ledenpassen
De uitgifte van de ledenpassen is dit jaar op maandag 27, dinsdag 28 en donderdag 30 maart tussen 19.00 en 21.00 uur. De ledenpassen worden pas uitgereikt wanneer de contributie is voldaan, er 3 bardiensten zijn ingepland en je het IVA-certificaat hebt behaald (zie verderop). Bij het afhalen van je ledenpas is het ook mogelijk om je bardiensten te plannen, neem in dit geval je agenda mee. 
Inschrijving bardienst geopend
Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de 3 verplichte bardiensten voor seizoen 2017/ 2018! Uiteraard is het ook mogelijk om je in te schrijven voor de schoonmaak- of tuinonderhoud dienst. Deze vinden plaats op zaterdag 22 april, zaterdag 3 juni, zaterdag 4 november en zaterdag 9 december.
 
Schrijf je hier in
Verplicht voor 2017: het IVA-certificaat
Al meer dan 150 leden hebben inmiddels het IVA-certificaat behaald! Wij willen al deze leden feliciteren en bedanken. In verband met de wettelijke regelgeving en de strengere controles verzoeken wij alle leden die de test nog niet gedaan hebben om deze alsnog zo snel mogelijk in te vullen. Zonder IVA-certificaat geen ledenpas.

Zorg er dus voor dat je de IVA-test vóór de start van het nieuwe tennisseizoen hebt gedaan en stuur het certificaat daarna naar beheercommissie@tvweldam.nl
 
Behaal hier je IVA-certificaat
Labelavond 29 maart
Voor de maand maart hebben zich enkele proefleden opgegeven die gaan kijken of TV Weldam iets voor hen is. Wij hebben deze proefleden op woensdagavond 29 maart uitgenodigd voor de labelavond.

Bent je zelf ook onlangs lid geworden en zoek je nog aansluiting? Aarzel dan niet om op 29 maart langs te komen en geef aan dat je nieuw bent. Mocht 29 maart qua datum niet uitkomen, niet getreurd: iedere woensdagavond is er labelavond waarbij iedereen vanaf 19.30 uur van harte welkom is!
Tennismaatje gezocht?!
Net nieuw bij TV Weldam? Of gewoon op zoek naar een maatje/ groep om mee te tennissen? Speciaal voor jullie een nieuw initiatief: Tennismaatje gezocht! Geef je gegevens aan ons door en wij gaan proberen je zo goed mogelijk te koppelen aan andere leden die op zoek zijn naar een tennismaatje.

Wij hopen op deze manier dat (nieuwe) leden sneller aansluiting vinden met andere leden binnen de vereniging.
Schrijf je hier in
Geef de bal door!
In deze editie van 'Geef de bal door' hebben we onze penningmeester mogen interviewen! 

Pieter Meijer is sinds een jaar actief als penningmeester en houdt het een en ander goed in de gaten. Dat hij goed is met cijfers weten we allemaal inmiddels wel, maar wat zijn de andere dingen waar hij wel en niet goed mee is?
Je leest het hier!
Herinnering: inschrijving tennisles geopend
Met de start van het nieuwe tennisseizoen, is het vanaf nu ook weer mogelijk je in te schrijven voor de zomertraining bij zowel Cor Varenkamp als Heinerman Tennis.

Heinerman Tennis start vanaf maandag 3 april met de trainingen. Senioren kunnen zich hier inschrijven. Jeugdleden worden automatisch ingedeeld voor een training maar hiervoor is het van belang dat zij laten weten wanneer er niet getraind kan worden. Dit kan hier worden opgegeven.

Voor meer informatie over het lessen bij Cor kan contact opgenomen worden via e-mail.
Inschrijving Hoflake Open geopend!
10 juni is het weer zover: de start van de Hoflake Open. Hebben jullie je al ingeschreven? Niet? Snel doen, dit kan nog tot en met 29 mei! 

Er wordt gespeeld in de onderdelen 3 t/m 8 en je kan meedoen in de enkel, dubbel en gemengd dubbel. Waar mogelijk proberen we poules te maken maar bij onderdelen met veel inschrijvingen is dit helaas niet altijd mogelijk. 

Het toernooi vind plaats van zaterdag 10 t/m zondag 18 juni.
Schrijf je hier in
Open Jeugd Toernooi
Afgelopen zaterdag 11 maart is het Heinerman Open Jeugd Toernooi van start gegaan. Met ruim 130 deelnemers is het aantal inschrijvingen verdubbeld ten opzichte van vorig jaar!

Het toernooi duurt nog t/m zondag 19 maart. Hierdoor zijn er tot 20.00 uur vrijwel geen banen beschikbaar om vrij te tennissen. De laatste wedstrijden zijn om 19.00 uur gepland en daar waar nodig hebben we om 20.15 uur nog een enkele baan nodig.  

We verwachten veel leuke en spannende wedstrijden. Kom vooral allemaal naar Weldam om onze jeugdleden aan te moedigen!
Bekijk hier het wedstrijdschema
Weldam Challenge Competitie 2017
De WCC 2017 was dit jaar een echte uitdaging! Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw zorgde ervoor dat in de eerste weken 4 speeldagen uitvielen. Door het wegvallen van deze speeldagen waren wij genoodzaakt om het gehele schema om te gooien en voor een nieuwe opzet te kiezen. Dit betekende dat er allerlei soorten wedstrijden werden gespeeld waarbij dames en heren ook tegenover elkaar kwamen te staan.

Uiteindelijk bleven er nog 4 speeldagen over waarin ruim 30 deelnemers tegen elkaar hebben gestreden. Afgelopen zaterdag 4 maart werd het toernooi afgesloten, natuurlijk met de traditionele uitgebreide lunch tussen de wedstrijden door.

De Weldam Challenge Kampioenen zijn voor dit jaar: Vera Wasch en Cor Varenkamp! Zij worden vereeuwigd op het bord dat in de dagkantine te vinden is.

Wij hopen dat er volgend jaar nog meer deelnemers meedoen aan dit toernooi wat zich intussen heeft bewezen als een blijvertje!
Schooltennismiddag voor alle Hoevelaakse basisschoolleerlingen
In februari hebben ongeveer 380 kinderen van Hoevelaakse basisscholen (de Hoeve, ’t Blokhuus en de Spreng) tijdens hun gymlessen tennisles gekregen. 

Op woensdag 22 maart sluiten we af met een schooltennismiddag van 13:30-16:30 uur voor alle basisschoolkinderen op ons tennispark. 
Schrijf je hier in
KNLTB-transacties toegenomen!
Tot onze grote vreugde is het aantal betalingen met de KNLTB-clubkaart toegenomen! Dit scheelt de vereniging veel geld omdat we voor elke PIN-transactie kosten betalen. We hopen dat we deze trend kunnen blijven volgen, dank in ieder geval!
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook!
Facebook
Website
E-mail
Copyright © 2017 - TV Weldam, All rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail omdat je lid bent van Tennisvereniging Weldam te Hoevelaken, of omdat je hebt aangegeven graag op de hoogte gehouden te worden. Indien je je besluit uit te schrijven voor deze nieuwsbrief als lid kan het zijn dat je belangrijke informatie mist. TV Weldam kan niet verantwoordelijk worden gehouden indien je door het uitschrijven niet op de hoogte bent van eventuele wijzigingen met betrekking tot bestuurs- / verenigingsbesluiten.

Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp