Copy
Zon, Vakantie én Tennis!
Bekijk deze e-mail in je browser

Hallo Weldammers,


Voor veel van onze leden is de zomervakantie nu écht begonnen. 

Sommigen van jullie zijn al aangekomen op hun vakantiebestemming om (hopelijk) te kunnen genieten van heerlijk weer. Anderen zijn nog aan het buffelen op het werk of hebben hun vakantie er misschien al weer op zitten.

Wat het ook is, jullie zijn vast weer benieuwd naar de laatste ontwikkelingen bij de tennisclub. Lees daarom vooral verder!

Neem bij vragen of suggesties gerust contact op via e-mail.

Veel leesplezier!
Redactie TV Weldam

Ben jij er bij in de 1e week van augustus?!
Van 6 t/m 13 augustus vindt het Weldam Open 50+ toernooi weer plaats! Je kunt je nog inschrijven t/m 24 juli a.s.!

We hebben weer een mooi en voor veel deelnemers bekend programma. Zo zijn er de diners, de haring en de paling. Wat we dit jaar anders doen is de afsluiting. De finales vinden dit jaar namelijk plaats op zaterdag!

Na de prijsuitreiking is er een heerlijk buffet voor alle deelnemers. De kosten bedragen € 5,- per persoon en ook niet-deelnemers kunnen mee-eten. Na het buffet sluiten we het toernooi feestend af o.l.v. Roy van Waardenburg. Naast tennissen kan hij ook mooie muziek maken!
 
Schrijf je nu nog in!
Clubkampioenschappen 2016
Van zaterdag 20 augustus t/m zaterdag 3 september vinden de Clubkampioenschappen voor zowel Jeugd als Senioren plaats. Inschrijven kan nog t/m 14 augustus!

Zowel de Jeugd- als de Recreatiecommissie zijn begonnen met de voorbereidingen. Zorg er in ieder geval voor dat je zaterdag 3 september vrij houdt in je agenda want dan sluiten we weer af met een mooi feest, muziek en lekker eten!
 
Schrijf je hier in voor de Senioren kampioenschappen
Schrijf je hier in voor de Jeugd kampioenschappen

Invoeren uitslagen NJC 2016
Tijdens de voorjaarscompetitie 2016 heeft de wedstrijdcommissie veel onjuiste of onduidelijke wedstrijdformulieren ontvangen. Dit heeft ertoe geleid dat uitslagen verkeerd werden doorgegeven aan de KNLTB en er hierdoor ook weer veel correctiewerk nodig was.

De wedstrijdcommissie heeft daarom besloten dat de seniorenteams met ingang van de najaarscompetitie 2016 de uitslagen zélf digitaal moeten doorgeven aan de KNLTB. Wij hopen dat deze stap zal zorgen voor méér verantwoordelijkheid bij de teams en voor minder druk op de bestaande groep competitieleiders. Het invullen van de uitslagen van de jeugdteams zal nog wel door de wedstrijdcommissie worden verzorgd.

Wat gaat deze beslissing precies betekenen?
De captain van ieder seniorenteam zal gemachtigd worden om uitslagen in te voeren. Het invoeren van de uitslagen verloopt via de website van de KNLTB. Bij het uitdelen van de competitiestukken zal er een handleiding worden uitgedeeld hoe de uitslagen ingevuld moeten worden. Let op! Uitslagen dienen binnen 24 uur aangeleverd te worden.

Ben je alvast benieuwd hoe dit gaat? Klik dan op hier voor de handleiding. 

Eerste editie Weldam Pubquiz een succes!
Vrijdagavond 1 juli vond de allereerste Weldam Pubquiz plaats. Uiteindelijk hebben er 5 teams meegedaan met in totaal 20 deelnemers. Deze teams moesten 135 vragen beantwoorden in 9 verschillende categorieën zoals: Geschiedenis, Hoevelaken, Tennis, Muziek en nog een aantal.

De winnaars van deze editie was het team “Kiss my Ace", bestaande uit Eveline Dekkers, Rob en Marjan Overmars, Inge Haneveer en Gerard Schuiteman. Zij wonnen € 50,- korting op de drankrekening van die avond.

Ondanks de beperkte opkomst was het zeker een geslaagd initiatief en bovendien erg gezellig. Daarom gaan wij dit zeker herhalen in het najaar/ winter. We hopen dan op een volle kantine met een grote opkomst! Promotie zal plaatsvinden via de nieuwsbrief/ website.
 
Nieuwe namen tennisbanen
Zoals jullie in de vorige nieuwsbrief hebben kunnen lezen hebben wij een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen bij de club!

Een aantal (voor de meeste vertrouwde) baan-namen zijn daarom verdwenen en de nieuwe namen zijn inmiddels in gebruik genomen!
 
Klik hier om de nieuwe plattegrond te bekijken
Geef de bal door!
In de vorige nieuwsbrief hebben jullie kunnen lezen hoe het is om als Clubkampioen door het leven te gaan. Sara heeft de bal nu doorgegeven aan Elise Hoogenraad-Meijer.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar Elise? Lees dan snel de nieuwe Geef de bal door!
Lees hier waarom Elise 'zwemmend' op de foto staat
Gezocht: voorzitter Beheercommissie
Peter van Alphen, huidige voorzitter van de Beheercommissie, heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als voorzitter. Peter blijft nog wel lid van de Beheercommissie, maar zal zich beperken tot bardiensten en wat andere kleine taken. We zijn dus op zoek naar een nieuwe voorzit(st)er! Interesse of wil je weten wat deze taak zoal inhoudt? Neem contact op via e-mail.
Overlijden leden
Niet het leukste onderwerp om over te lezen en schrijven, maar wel een onderwerp waar veel meningen over bestaan. Vandaar dat wij hier graag wat duidelijkheid over willen scheppen.

Indien er een lid van TV Weldam komt te overlijden wordt er vanuit het bestuur een kaart gestuurd naar de nabestaanden. Mocht je als goede vriend, familielid, buur, en/ of tennismaatje een in memoriam op de website willen plaatsen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Laat dit ons dan weten via e-mail.
Wimbledon White Friday
Tennissen met houten rackets, aardbeien met slagroom, iedereen in het wit, een beetje regen, Fish & chips gesponsord door Meester's vis...

Het leek afgelopen vrijdag 8 juli bijna alsof we écht op Wimbledon waren!

Alle jeugdspelers hebben in ieder geval genoten van een heerlijke middag!
Extra trainingsdag jeugdleden
Zaterdag 25 juni werd voor alle jeugdleden een extra training gegeven door Heinerman Tennis. Van 13.00 – 14.00 uur was de jongste jeugd samen met Imro actief op de tennisbaan. Hun ouders werden in de tussentijd in het clubhuis door Dennis geïnformeerd over het tennisprogramma van Tenniskids. Op een uitdagende manier leren kinderen tennis te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. 

Vanaf 15.00 uur waren de oudere jeugdleden aan de beurt. Samen met een paar genodigde ‘mystery guests’ (de jongere senioren van TV Weldam) hebben zij een training gevolgd onder leiding van Christian en Dennis. Na de training zijn diverse partijen gespeeld waar niveau en leeftijd geen rol speelden. Een mooie kennismaking tussen jeugd en jonge senioren, waarbij iedereen fanatiek meedeed. Ondanks de enorme regen bleef iedereen enthousiast een balletje slaan.

De middag hebben we afgesloten met een overheerlijke  BBQ, aangeboden door Serva. Henk Klaassen, enorm bedankt!
 
Bekijk hier de foto's van deze middag
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook!
Facebook
Website
E-mail
Copyright © 2016 - TV Weldam, All rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail omdat je lid bent van Tennisvereniging Weldam te Hoevelaken, of omdat je hebt aangegeven graag op de hoogte gehouden te worden. Indien je je besluit uit te schrijven voor deze nieuwsbrief als lid kan het zijn dat je belangrijke informatie mist. TV Weldam kan niet verantwoordelijk worden gehouden indien je door het uitschrijven niet op de hoogte bent van eventuele wijzigingen met betrekking tot bestuurs- / verenigingsbesluiten.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TV Weldam · de Wel 1-3 · Hoevelaken, 3871 MT · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp